Şimdi Ara

Felsefe dersi mi daha kolay Psikoloji dersi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psikoloji dersi malumunuz çok kavramlı bir ders. Ve bence daha zor hatta hepsini anlamak 10.sınıf matematiğinden tarihinden edebiyatı'ndan bile zordu.

Ama felsefe, büyük konuşmayayım henüz dersini görmediğim için soruyorum, ama psikolojiye göre daha kolay gözüktü.

Her gün 1 saat okuyarak konu anlatım felsefe kitabını 1 haftada bitirdim. Sonra merak ettim bu kadar kısa ve basit konuları nasıl tüm yıla yayacaklar

ortada bilgi, ahlak, din, siyaset, bilim, varlık ve de sanat felsefesi altında 7 alt konu var. Ve bunların her birini kavramak 1 saati aşmaz.

en çok akımı olan bilgi felsefesini bile en fazla bir oturuşta kâğıda yaza yaza 2 saatte öğrenir, ezberlersin

Mantık problemlerinde zaten sorun yaşamam, felsefeyi geçmek için değil öğrenmek için çalıştığımdan.

Siz hangisinde daha zorlandınız? Psikoloji de bi dünya bilimsel terim varken felsefede çok yok ve çoğu günlük duyulan şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felsefe Mantık gibi 9. Sınıf Mat konusu oluyorken. Psikoloji Sosyoloji gibi içinde yaşadığın insanları inceleyen bir şeye dönüşüyor. Gerisini sen düşün. Psikoloji bence daha kolay. İsim ve ne yaptığını aklında tutarsan pek zorlanmazsın ama Felsefe biraz daha garip Şüpheci adamın net bilgisini istiyor. Birader sen değil miydin emin olmayan? Burada bile kafam karıştı. Her ne kadar hocayı sevsem dersi sevsem de sınavlarını sevemez hocayı trollerdim aynı bu sorularla.

Felsefe zordur, Psikoloji ondan daha basittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Felsefe Mantık gibi 9. Sınıf Mat konusu oluyorken. Psikoloji Sosyoloji gibi içinde yaşadığın insanları inceleyen bir şeye dönüşüyor. Gerisini sen düşün. Psikoloji bence daha kolay. İsim ve ne yaptığını aklında tutarsan pek zorlanmazsın ama Felsefe biraz daha garip Şüpheci adamın net bilgisini istiyor. Birader sen değil miydin emin olmayan? Burada bile kafam karıştı. Her ne kadar hocayı sevsem dersi sevsem de sınavlarını sevemez hocayı trollerdim aynı bu sorularla.

Peki hatırladığınız ya da aklınızda kalan bir felsefe sorusu var mı yazılınızda falan çıkmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 20 Ağustos 2014; 2:26:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

quote:

Felsefe Mantık gibi 9. Sınıf Mat konusu oluyorken. Psikoloji Sosyoloji gibi içinde yaşadığın insanları inceleyen bir şeye dönüşüyor. Gerisini sen düşün. Psikoloji bence daha kolay. İsim ve ne yaptığını aklında tutarsan pek zorlanmazsın ama Felsefe biraz daha garip Şüpheci adamın net bilgisini istiyor. Birader sen değil miydin emin olmayan? Burada bile kafam karıştı. Her ne kadar hocayı sevsem dersi sevsem de sınavlarını sevemez hocayı trollerdim aynı bu sorularla.

Peki hatırladığınız ya da aklınızda kalan bir felsefe sorusu var mı yazılınızda falan çıkmış olabilir.

Felsefe Proje ödevimdi. 100 Test sorusu bul pc de yaz. Arşiv var elimde. İster misin?

Biz topladık adam son sınavda kullandı yalnız. Diğer senelerde de kullanacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

quote:

Felsefe Proje ödevimdi. 100 Test sorusu bul pc de yaz. Arşiv var elimde. İster misin?

Biz topladık adam son sınavda kullandı yalnız. Diğer senelerde de kullanacak.

Vallah isterim doğrusu, ben bu felsefe denen şeye oldum olası ilgim olduğu için bu ders benim için zevkli geçecek gibi, en azından psikoloji hezimetimden sonra

Az önce geçtiğimiz dönem gördüğüm Psikoloji dersinden 10 karma sorulu test çözdüm nette, 4 doğru 6 yanlış

ve daha dersini görmediğim sadece kabataslak konu özetlerine baktığım felsefe dersinden karma 10 sorulu test çözdüm , 9 doğru 1 yanlış çıktı
    psikolojiden de mantık üzerine kurulmuş paragraf sorularını yapabildm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PM'den yolladım hocam.

İsteyen varsa PM ile ulaşsın yollayayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik mi? İstatistik mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Felsefe zordur 100 sayfa ders notuyla geziniyordum geçen sene. O kadar çok ezber var ki şaşar kalırsın. Ama hallettik tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.