Şimdi Ara

FELOLE MARKALI ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞINDA İNDİRİMLİ FIRSATLAR (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
19
Favori
37.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mcgill kullanıcısına yanıt
    Büyüklük M boy; 260-290 kalibre,
    Sertlik normal, zaten ızgara baskısı olduğu için çok sert olmuyor ama yumuşak da değil.
    Kalamatadan biz hiç yapmadık ama yapılıyor tabi ki olur.
  • Felole kullanıcısına yanıt

    Tşk


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba erken hasat ürünleriniz ne zaman çıkar acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boostr B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, erken hasadın ilk partisinini sıkımını yaptık, birkaç parti sıkım daha yapıp satışa sunacağız, ayrı bir seri olarak satışa sunmak istiyoruz.
  • Felole kullanıcısına yanıt

    Gelince buradan bilgi verirseniz sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Felole
    Siparişim ulaştı. Hem yağınızı beğendim, hem de sitenizin satış takip sisteminden memnun kaldım. Tebrikler.

    FELOLE MARKALI ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞINDA İNDİRİMLİ FIRSATLAR
    FELOLE MARKALI ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞINDA İNDİRİMLİ FIRSATLAR

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • MorBüyü kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için, beğenmenize çok sevindik. Afiyet olsun selamlar sevgiler.
  • Sayın Felole,

    Yeni sezon yağlarda fiyatlar belli oldu mu, önceki sezona göre yaklaşık bir artış oranı verebilir misiniz?

    Yeni sezonda şu ikiliyi almak istiyorum muhakkak;
    https://www.felole.com/5-lt-naturel-sizma---5-lt-naturel-birinci-zeytinyagi-049

    Umarım fiyat farkı çok olmaz eski-yeni sezon arasında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 31 Ekim 2020; 10:2:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    Selamlar, yeni sezonda henüz olgun hasat sıkımını yapmadık o yüzden fiyatlarımız henüz belli değil. Fakat gerek hammadde fiyatlarında gerekse de teneke, koli vb. gibi ambalajlarda dolar kuruna bağlı olarak gelişen fiyat artışları nedeniyle litrede 2 lira gibi bir artış söz konusu olacak gibi duruyor. Bu da 5 liklerde yaklaşık 5 ila 10 tl arasında bir artışı beraberinde getirecek. Buna ilave olarak kargo maliyetlerimiz geçen yıla göre %20 gibi bir oranda arttı. Avilo gibi büyük markalar dahi sürat kargoya geçmiş, örneğin yurtiçi kargo ile çalışmak istiyoruz ama çok ciddi fiyat artışı var o artışları yansıtsak fiyatlar yüksek geliyor maalesef.

    Böyle bir kısır döngüdeyiz, en kaliteli ürünü en uygun maliyetlerde sunmak adına çabalıyoruz, instagram hesabımızı takip ederek, yeni hasattan haberdar olabilirsiniz selamlar sevgiler.
  • yeni sezon ürünlerin fiyatını buradan paylaşabilir misiniz?

  • @Felole Öncelikle hayırlı satışlar dilerim.


    Zeytinyağı konusunda çok bilgili değilim. Konudaki açıklamalarınıza bakarak sitenizden yemeklik için Naturel birinci 5 litre siparişi vereceğim. Yanına da denemek için sızma ve erken hasat siparişi vermek istiyorum.


    0,5 litre sızma 19,99 Lira. Denemek için iyi fiyat. Erken hasat için de aynı boy ve yakın fiyata(25 lira mesela) siteye koyma şansınız yok mu? 60 Liraya 1 litrelik erken hasat var ama denemek için 1 litreye 60 Lira vermek biraz fazla geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 5 Kasım 2020; 13:37:8 >
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Selamlar, 0552 530 82 32 nolu telefona whatsapp hattından yazarak veya arayarak talebinizi iletiniz lütfen. 0,5 lt gönderim sağlanacaktır talebiniz doğrultusunda.
  • merhaba;


    iki sorum olacak;


    olgun hasat zeytinyağınızın tadı nasıl sıcak yemeklerde kullanım durumu bizim için önemli. ağır zeytinyağı tadı gelmemesi önemli, yani yemeğin zeytinyağlı olduğunun söylemeyince hiç anlaşılmıyor olması bizim için önemli sizin yağ nasıldır? (şimdiye kadar kullandığımız avilo, paladimas, orfion, saklıcennet, incirya gibi markalardan bir tek orfionun olgun hasat yağı yumuşak ve kullanılabilir geldi). keza filtre ediliyor mu olgun hasat yağı.


    siyah zeytin içinde en mühim az tuzlu olması bu şekilde satılan ürünlerde ya acı yada tuzlu oluyor, sizin ürünlerde durum nedir.? birde zeytinlerde neden mısırözü yağı kullanıyorsunuz zeytinin ruhuna pek uygun değil zeytinyağı kullanmak varken?

  • hopesen H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, natürel sızma ve natürel birinci filtreli olarak satıldığı için ağır tadı bulunmamaktadır. Akhisar bölgesi zeytinyağı da genellikle güneye göre daha aromalı ve hafif bir tada sahip olmaktadır. Tabi ki damak tadına göre çok fazla değişiyor ancak kendimiz de mutfakta hiçbir yemekte ve kızartmada ayçiçek yağı kullanmadan tamamen zeytinyağı kullanıyoruz ve yemeklerde tadı hemen hemen hiç gelmiyor.

    Şu anda sadece az tuzlu taşbaskı zeytinimiz kaldı stoklarda maalesef tüm ürünlerimizi tükettik. Yaklaşık 1 ay sonra çizik ve kuru sele tekrar satışta olacak. Kuru sele ürünümüz en çok sattığımız tuzun hiç hissedilmediği bir zeytin türü. Hafif acılık var ama rahatsız etmiyor. Az tuzlu taşbaskı ise nispeten daha tuzlu ama rahatsız eder derecede bir tuz içermiyor, acılık söz konusu değildir.

    Mısırözü yağı tamamen küflenmeyi önlemesi bakımından kullanılır. Ürünlerde raf ömrünü uzatıcı katkı olmadığı için 4-5 günde bir ters çevirip ürünün içindeki yağın her zeytine nüfuz ettirilmesini tavsiye ederiz. Daha önce bu konuda bir deneyimimiz oldu; zeytinyağı asitsel olarak çok güçlü olduğu için zeytinlerde yumuşamaya yol açıyor. Ayrıca zeytinlerin buzdolabında saklanmasını tavsiye ediyoruz, zeytinyağı donduğu için zeytinlerin üzerinde güzel bir görüntü oluşmuyor ve doğrudan tüketime uygun olmuyor. Mısırözü yağı kullanmamızın sebebi de budur. Sorularınız ve ilginiz için teşekkürler umarım ürünlerimizi dener ve memnun kalırsınız sevgiler.




  • Keşke yarın n11 de güzel bir kampanyanız olsa da bu sene avilodan değil sizden alsak üstad :)

  • n11'de satış olarak şunu merak ettim.

    5 litre yağ 147 lira ,

    2x5= 10 litre 300 TL (150 TL)

    4x5=20 litre 580 TL (145TL)


    Buradaki mantık nedir ? daha çok almak istediğimizde daha az ödememiz gerekirken neden daha fazla ödüyoruz?


    örnek, ben 2x5 litre almak istersem neden 300 liralik paketi tercih edeyim ? 2 tane 147 TL alırım 294 TL ödemiş olurum ?


    ayrıca 4lü pakette hiç indirim malesef yok en azından sembolik bir indirim olabilirmiş.



    not: amacım sizi eleştirmek değil dikkatimi çekti. daha önce yagınızı alıp kullandım memnun kaldım.

  • mavera71 M kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni yağlarda uygun fiyatlar pek mümkün gözükmüyor. Tüm firmalarda ciddi artış var maalesef, kargo fiyatları da çok fazla arttı bu yıl bir-iki tık yukarıda kalacak sanırım fiyatlar. Çünkü an itibariyle yağlık zeytin fiyatı 4 tl. 5 kg da 1 kg yağ çıksa hesabını yapın; erken hasatta bu oran daha fazla dolayısıyla geçen yıla göre daha pahalı tüketeceğiz bu ürünü. Zeytin de aynı şekilde onda da ciddi artış var. Çiftçi bakımından maliyet artışlarına oranla sevindirici ama tüketiciyi üzebilir tabi ki bu fiyatlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu tamamen N11 kampanyasıyla alakalı. N11 tekli ürüne %5 indirim uygulamış. N11 de ürün fiyatı aslında 154.99. %5 indirimle o fiyata geliyor. Asıl mantık 2 li de 10 lira 4 lü de de 20 lira indirim uygulayalım şeklinde ama dediğim gibi N11 kendisi indirim uyguluyor biz 155 tl üzerinden faturalandırıyoruz ürünü. Aradaki farkı N11 karşılıyor bizim indirimimiz değildir. Çok satan ürünlere uyguladığı bir destek gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle gaklısınız absürt bir durum oluşuyor; fakat n11 e de kampanya uygulama demiyoruz açıkçası işimize de geliyor. Dediğiniz gibi tekli üründen 2 li almak daha avantajlı oluyor. Sitemizden daha uygun fiyata alabilirsiniz bu arada; selamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erken hasat olan yeni Ürünleri bu ay içinde satışa koyacak mısınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.