Şimdi Ara

Feiyue Ayakkabı nereden bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Feiyue Ayakkabı nereden bulabilirim ?

Türkiye'de nereden bulabilirim bu ayakkabıyı acaba ?
    Sitesi Türkiye'ye yollamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 24 Aralık 2008; 22:57:25 >

• Bi şeye benzemiyor bu ayakkabılar yav. Daha güzel model bulabilirsin Türkiye`de satılan.
  • Arkadaş monk rahibi olmaya niyetlenmiş galiba
  • özelliği nedir bu ayakkabının?
  • masa tenisi ayakkabısına benyiyor..
  • zevk me renk vs. tartışılmz ama gördüğüm en gubidik ayakkabı.. pazarda satılan dandik ayakkabılara benziyo.. ben şahsen almam, alınsa bile giymem, giysem bile kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde dolaşırım..
  • bence güzel ayakkabı adam zaten gerçi sormamış nasıl begendinizmi diye ama biz her şekilde yorumları atmışız.adamın soruya cvp vermemiş :D nerden bulaiblirsin bir bilgim yok ama ayakkabı güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ustura nereden bulabilirim?
    19 yıl önce açıldı
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuBeRu

bence güzel ayakkabı adam zaten gerçi sormamış nasıl begendinizmi diye ama biz her şekilde yorumları atmışız.adamın soruya cvp vermemiş :D nerden bulaiblirsin bir bilgim yok ama ayakkabı güzel

keşke sen de yorum yapmayıp nerden bulabileceğini yazsaydın..

insan duramıyo değil mi yorum yapmadan.
  • shaolin rahiplerinin kullandığı ayakkabı bu , çok rahat ve esnek , zaten 15$ gibi bir fiyatı var amazon.com'da
    Kung-fu için yani.

Sanırsam Türkiye'de bulmak imkansız gibi.
    O zaman şöyle sormak istiyorum amazon.com'dan sipariş versem , gümrüğe falan takılır mı ? Kapıya kadar kaç paraya gelir kargo ücreti ?
  • türkiyede yok sanırım ben de bulamadım, amazondan Tr ye geliyor mu sipariş ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.