Şimdi Ara

feel hurricane kasa+dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6800gt aldım,ardından baktıkki kasaya sığmıyor.yeni bir kasa lazım iiproblem dill dedik.miss gibim Raidmax amerikan malı kasamı sattım,bi kaç gün buralarda arandım.bursada tt bulamadım,en iiis bi yerde FEEL HURRİCANE kasa bulduk75+kdv bayıldım,o gün arkadaş benim 6800ü denemek için almıştı bende eski 8500 ü taktım deniyeyim kasayı diye düşündüm:

Montaj.
    Sırasıyla beklentimizi ve neler olmadığını yazalım.PCI kartlar için olan vidaların yerleri oturmuyor.H.diskin hiçbir vidası oturmuyor.optik sürücü için en alttaki hariç hiçbir yuva oturmuyor.neyse dedik türk malı kasalardada olur böyle şeyler.(gerçi buna onların 3 katı üçret veriyoruzya neyse.
    Sonra makineyı çalıştıralım dedik,çalıştı işıl ışıl ön fan yan fan sonra 10 sn açık kalıp kapatıyor.yaklaşık 50 reset giden 12 saatten sonra vazgeçtik.
    Bu sabah arkadaşa verdiğim güç kaynağı ve 560Wat zalman psu geri geldi.hemen psu yu değiştirdim.alet tıkır tıkır çalıştı.Ekran kartınıda değiştirdik harşey güzel.Havalandırma performansı,sessizlik gayet iyi.
    Fakat ön taraftaki uçak motoru gibi olan fan sürekli kenarlara vurup 8-10 sn yada daha fazla aralıklarla ses yapıyordu,mecburen görüntü olsun diye takılmış olan o öndeki zımbırtıyı kapattık vidasını sıkıp.
    En sonunda kaldı elimizde feel kasadan çıkma 300w güç kaynağı,hemen başka bir kasada denedik.hiç problem yok.atladık arabaya başka bir arkadaşa gittik sebep ondada 8rda+ olması.sonuç olarak 8rda+ ilen feel güç kaynağı çalışmıyor.Yarın aldığım yere geri vereceğim bakalım ne olacak.?
    Şu an oldukça popüler bir kasa olduğu için 8rda+ ı olan arkadaşların kulağına küpe olsun diye buraya yazmayı en uygun gördüm.Farklı bir güç kaynağı kullanmayacaksanız bu kasadan uzak durun.Sağlıcakla.

• Abi ben yazmıştım.. Başka bir forumda..

Link >http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?t=16744&page=2&pp=40

24-07-2004, 10:00 #70
    Nikneyime
    Moderator
    Katılım tarihi: Dec 2003

Arkadaşlar dün bu kasayı TEKMAR teknik servisinde gördüm ve inceledim yuhh yaa bir babayiğit doğruyu yazmadı ..

İğrençbir görünüşü var..front simsiyah gri falan değil resimdeki gibi ve boyası ve plastik metal aksam iğrenç kalitesiz görünüyor..kullanılan plastik pazarda satılan 500 bin liralık oyuncak araba plastiği gibi..PSU iğrenç içini açtım kalitesiz 45$+KDv lik AOPEN QF50 ona 5 basar...Sakın ola bir hata yapmayın...Resim aldanıp... haa fiyatı 30 dolar olsa ok 70 çok para bunun için

Bırak eve almayı kafeye bile koymam bu kasayı oyuncak gibi Asus-Aopen en iyi fiyat performans kasaları estetik desen mükemmel..

• Donanım bölümüne taşınmıştır.
  • kaç tane forumda bunların rezaletliğinden bahsedilmiş.. bir de türk yapımı mı bu gerçekten ? Montajına bile 3 kat para veriyorsak bir de tamamen buradan çıkmış olsa TT Xaser parası isteyecekler o dandirik şeye..

daha çip yapacaz.. ölme eşşeğim ölme...
  • şimdi kalitesiz kısmı çok doğru fakat soğutması gerçekten çok başarılı,sistemimi V2000a dan daha serin tutabiliyor.Tabi bide 70 dolara neredeyse psu suz (o kadar dandirik ki o kadar olur 100g felan) olduğunu düşünmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamtamam

6800gt aldım,ardından baktıkki kasaya sığmıyor.yeni bir kasa lazım iiproblem dill dedik.miss gibim Raidmax amerikan malı kasamı sattım,bi kaç gün buralarda arandım.bursada tt bulamadım,en iiis bi yerde FEEL HURRİCANE kasa bulduk75+kdv bayıldım,o gün arkadaş benim 6800ü denemek için almıştı bende eski 8500 ü taktım deniyeyim kasayı diye düşündüm:

Montaj.
    Sırasıyla beklentimizi ve neler olmadığını yazalım.PCI kartlar için olan vidaların yerleri oturmuyor.H.diskin hiçbir vidası oturmuyor.optik sürücü için en alttaki hariç hiçbir yuva oturmuyor.neyse dedik türk malı kasalardada olur böyle şeyler.(gerçi buna onların 3 katı üçret veriyoruzya neyse.
    Sonra makineyı çalıştıralım dedik,çalıştı işıl ışıl ön fan yan fan sonra 10 sn açık kalıp kapatıyor.yaklaşık 50 reset giden 12 saatten sonra vazgeçtik.
    Bu sabah arkadaşa verdiğim güç kaynağı ve 560Wat zalman psu geri geldi.hemen psu yu değiştirdim.alet tıkır tıkır çalıştı.Ekran kartınıda değiştirdik harşey güzel.Havalandırma performansı,sessizlik gayet iyi.
    Fakat ön taraftaki uçak motoru gibi olan fan sürekli kenarlara vurup 8-10 sn yada daha fazla aralıklarla ses yapıyordu,mecburen görüntü olsun diye takılmış olan o öndeki zımbırtıyı kapattık vidasını sıkıp.
    En sonunda kaldı elimizde feel kasadan çıkma 300w güç kaynağı,hemen başka bir kasada denedik.hiç problem yok.atladık arabaya başka bir arkadaşa gittik sebep ondada 8rda+ olması.sonuç olarak 8rda+ ilen feel güç kaynağı çalışmıyor.Yarın aldığım yere geri vereceğim bakalım ne olacak.?
    Şu an oldukça popüler bir kasa olduğu için 8rda+ ı olan arkadaşların kulağına küpe olsun diye buraya yazmayı en uygun gördüm.Farklı bir güç kaynağı kullanmayacaksanız bu kasadan uzak durun.Sağlıcakla.

raidmax kasaya sığmadımı bende yeni aldım raidmax, 6800 alsam takamıcam mı yani ?

• Alicaksin Aopen H600, sigmayacak bir kart olacagini sanmiyorum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Feel Typhoon Kasa
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırsam takamassın yanlış bildiğim kadarıyla markaya göre değişiyormuş kart uzunlukları.Benimki abit .raidmax ın tek kötü yanı kısa yapmışlar kasayı üstüne birde h.dik/cdrom yerleri alabildiğine geniş ve delikleri yok.dikkat et arkasına sadece 6cm lik tek bir fan yeri var.kesinlikle yeterli değil.oradan çıkan sıcaklık baya bir oluyordu,ayrıyetten psu da epey ısınıyordu.
  • 6800Gt yi ne marka aldın kardeş güle güle kullan...
  • bu kasayı bende dışından yaından inceledim.gerçekten parça kalitesiçok kötü.kesinlikle almam. tavsiye de etmem
  • Tamtamam,
    Raidmax kasayı bu sabah aldım, çok güzel kullanmışsın sanki yeni gibi. Feel kasa ile yaşadıklarına çok üzüldüm. Gene de biraz pahalı da olsa problemi hallettiğine sevindim. İyi günler.
  • ıcımden demırdokumun yolları taslı demek gelıyor yaf :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-diablo -- 17 Ağustos 2004, 17:41:19 >
  • arkadaşlar ben feel marka kasayı 3 gün önce aldım görünüşü çok hoşuma gitti forumda psu sunun kalitesiz olduğunu yazan arkadaşlar kesinlikle çok haklılar ancak kasa çok sessiz çalışıyor ve soğutması iyi ondeki fanda bir problem yaşamadım ancak parçaları monte etmek biraz zahmetli hdd yeri çok alt tarafa koymuşlar kablo zar zor yetti bunun dısında bence güzel. ama kesinlikle bu kasayı alırsanız yanında iyi birde psu alın psu gerçekten iyi değil. eski kasam aopen h600 serisi idi kalite olarak h600 feel kasaya 10 basar bir kere aopen h600 de kasaya parça monte etmek ve sökmek çok kolay feel de ise bu çok zahmetli
  • tamtamam kasayı hangi firmadan aldın??
  • Berbat bir görünüşü var.Başka kasamı yok aziz ve muhterem kardeşlerim.
  • aopen h600 serisi öyle çok al benisi olmasa da valla kalite ya
  • Ben Aopen H600 B13 alıcam. Genel olarak iyi deniliyor. Memnun olanda bir çok kişi var?
  • bende merak ettim bugun mecidiyekoydeyken biraz inceledim bayağı hafif bir kasa demekki sahiden denenler doğru ama ilk başta biraz albenili ama yaklaşana kadar yani
  • bence bunlar feel'ın yan sanayileri olabilir. orjinal feel'ların bu kadar kalitesiz olabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

bence bunlar feel'ın yan sanayileri olabilir. orjinal feel'ların bu kadar kalitesiz olabileceğini sanmıyorum.

8 ağustos ta açılan konuya post atmışsın helal olsun valla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.