Şimdi Ara

Feedlenen combolu takıma karşı kazanılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Sona-Yasuo-Miss Fortune-Fiddle-Malphite ( Biz Udyr-Soraka-Katarina-Jinx-Nasus ) geldi derecelide 5 pre gibi oynuyorlardı. Ayrıca feedlenmişlerdi takım skoru 15-2 mi ne öyle birşeydi 15. dakikada. Bu takıma karşı kazanma ihtimali var mıdır ? Oyunda en çok parayı ben yapmıştım fakat 1 damage atamadan ölüyordum.

• Anca tek yakalaya yakalaya keserseniz olanbilir oyle kombosu olan takimla tf girilmez bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuleye oynayarak belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daginik durun comboyu ne kadar az kisi yerseniz o kadar iyi skilleri cooldownda iken yakalamaya calisin

• Zor. Ancak çok uzaktan iyi dmg koyup yakalanmayan Şampiyonlar lazım

• Banshee, iron solari , split push

• Braum ya da banshee bir nebze
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banshee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Banshee, iron solari , split push

Kisa ve net teoride guzel ama pratikte nasi olur bilemiyorum

• 2 tane bile yeterli. Ap- off tank Malphite ve Yasuo.

• Ayrık durun, savaşa girmeyin, ultilere dayalı bir takım olunca 1 kişinin eksikligi bile onlara cok koyacagından bol bol pembe totem alıp pusu atın. İtem olarak da banshee sizi cok rahatlacaktır. Banshee genelde oyun sonu çıkılan bir item oldugu için ilk soyledigim, genel pozisyonlarla oyunu daha rahat alırsınız.
  • Tek tek yakalayamıyordum ki adamlar 20. dakikadan itibaren bizim baseden çıkmadılar. Bir ara split push yaptım 2 kule aldım inhi kulesini alacakken döndüler ondan sonra bir daha açılamadım.
  • Ya pick ekraninda cikacqksin ya da adam gibi bir takim kompozisyonu olusturacaksin. Veya supporta janna alinabilir deneyen varmi mantikli gib geldi bana

• janna bildiğim kadarıyla en fazla winratei olan support

• Biraz zor. Yasuyla malfitin ultisini yememeye çalışin. Güçlü durun. Hadi bakalım o maçı kazan

• alistar gibi disengage destekleri tercih ederek belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

janna bildiğim kadarıyla en fazla winratei olan support

Janna supportta çok pasif kalıyor gibi geliyor bana

• dün karşıda 26 killi yasuo vardı bizim nexusun 100 canı kaldı adamı tek yakaladık 70 saniye spawn time vardı ace çekip maçı bitirdik
    Not:karşıda 4 kule vardı midden yardık sadece. mid 2. kule -> inhib kule -> 2 nexus kulesi -> bitiriş :D

kısaca stratejik düşünün focus yapayım derken ölmeyin oyuna odaklanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconn12 -- 21 Mayıs 2014; 22:40:55 >
  • Ormanı wardla,tek tek yakalayıp kas.Her gece 23 civarı stream ya da lol'e girip maç izliyorum sıkıntıdan,ezen takım her zaman şımarıp hata yapıyor.Eğer toplu olarak dolaşır lane pushlarsanız böyle bir durumda maçı alırsınız,ayrıca malp varken tfde toplu durulmaması daha iyi olur
  • Janna banshee Mikael alın ve dağınık durun tfleri onlarin başlamasına izin vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamusluPavyoncu -- 22 Mayıs 2014; 9:09:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.