Bizim FB'li oyuncuları Diyarbakırspor taraftarları eşşek sudan gelinceye kadar dövsünler ve taş atsınlar, ama 3 puan vereceksiniz. İyiymiş valla.
Bu diyarbakır ligden düşürülsün, bütün dengeleri bozdular, başlarım böyle işe,
E bu maçtan hükmen yenilme kararı çıktıysa İSt.BB maçından da aynı kararın çıkması lazım.17. dakika da tatil olmasıyla 88 de tatil olmasının bir farkı yok olay olaydır.
Diyarbakır da küme düşecek bu matıkla
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
ibb maçı içinde aynı kararı almaları lazım. iki maçta çıkan olaylar sebebiyle tatil edildi.
işte onu yapamayacaklar, neticede ibb zaten kazandı gözüyle bakıp 1-0 tescil ederler. 2 kez yapılırsa kural devreye gireceği ve iş daha da zorlaşacağı için ibb maçını da 3-0 hükmen saymak yemeyecektir.
ayrıca bakarsın onu tekrar ettirirler. Fener maçını rakip takım 3 dk 10 değil 11 kişi oynadı diye koca 90 dk yı tekrar ettiren bi Federasyona sahibiz....
diyarbakır'ın hükmen küme düşürüleceğini sanmam. Hükümetin açılım zamazingosu yüzünden federasyon tırsar böyle bir karar almaktan bence. Başımıza bela olacak bu takım, seneye de büyük ihtimalle.
Şaka maka derken hakkıyla lider oldu Arkadaşlar objektif olmaya çalışın.Yani fener-gs-bjk maçlarından birinde böyle bir durum olsa herkes 3 puan almamız lazım der tff kurallarını gösterirdi.Tabi bizim(Bursaspor) lobimiz 3 büyükler kadar yok ama oyunumuz şu anda hepsinden iyi. Bir yandan Adnan polat sadri şener açıklama yapar bir yandan alex .Arkadaşlar kural böyle bence artık zor da olsa kabullenin.Bence hakkı olan ibb maçının da iptali ama inşallah öle bişey olmaz.
ibb maçı 1-0 tescil edilir.edilmesi lazım. o maçta durum farklı. ibb maçında 10 dakika içinde saha boşaltılıp maç devam edebilirdi.sahaya girilsede fiili müdahale olmamıştır.
Çok aşırı derecede etki altında kalan bi Federasyonumuz var.
Bursa maçı 17 dakika oynanmış bu maçın mantıksal açıdan başka sahada kaldığı yerden ya da 0 dan başlaması gerekirdi. Hakeme gelen taştan maç tatil edilmişse, bunu GS FB maçlarında da yaşadık, TS FB maçında da yaşadık. FB IBB maçında da yaşadık. belki daha maçlar da vardır.
Bursa maçını başka stadta oynatsa Federasyon Bursanın önünü kesmek istiyor vs diye tepkiler gelecekti bunlardan korktular. IBB maçını da aynı mantıkla iptal ettikleri için o maçın da 3-0 sayılması lazım. 3-0 sayılmazsa IBB yöneticisi olsam kesinlikle itiraz ederim.
Ama federasyon son 2 dk diye maçı o şekilde tescilleyecek. Ama oynanmamış neredeyse 75 dakikası olan maçı sonucu ne olacağı belli olmamasına rağmen 3-0 hükmen kabul edecek.
Bursa karşıtı gözükmeyelim derken Bursa yandaşı oldular :)
bu çocuk ne zaman banlanır acaba merak etmeye başladım
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
Herkes haftaya Zeki Müren gibi giyinsin Bursaya gidiyos... Daşları sopaları da alın yanınıza 200-300 kişi yeter sildiririz 3 puanı anasını satıyım...
Fatih Ürek gibi veya Bülent Ersoy gibi giyinsek kabul olur mu
Hocam dikkat et Bülent Ersoy Fatih Ürek i öle yapanlar daha çok Bursa da
ligin .oku çıktı kim ne derse desin, diyarbakır kümeye!
bence yanlış bir karar , sonuçta Diyarbakır-Bursa maçında diyarbakırlı futbolcular tribünleri yatıştırmak için ellerinden geleni yapmışlardır. onların hiç bir sucu yokken 3-0 maglup duruma düşmeleri hatalı..
illa birinin ölmesi mi gerekiyordu maçın 3-0 olması için bursa beleşe 3 puana filan kondu ayaklarını geçin ama federesyon belediye maçındada hükmen mağlubiyet vermezse ben o federasyonun g*t ayağı yaptığına inanırım eğer bursa maçında verdisen belediye maçındada vericeksin o kadar basit bunu açıklamamaları bilinki maçın 1-0 tescil edileceğidir.hayırlı olsun
Her ne kadar Diyarbakırspor seyircisinin marifeti olduğunu düşünmesemde Federasyonun kararını olumlu karşılıyorum. Bu belki bazı takımların kısa vadeli çıkarlarına uygun bir karar olmadı ama Türkiye'de futbolun geleceği açısından ceza ve yaptırımlar konusunda tutarlı bir politika izlenmesinin gerekliliği açısından çok önemli bir adım. Ligden düşürülmesine üzülürüm. O bölgeyi ligde temsil eden tek takım Diyarbakırspor. Diyarbakırda futbol izlemek isteyen düzgün insanların da olduğunu görmezden gelmemek gerek. Ancak klubün kendi iç dinamiklerini ve bu tür provakatif eylemleri iyi kontrol edememesinin de cezasını çekiyorlar biraz.
Bu olay umarım birilerine ders olur. Ve otokontrol geliştirebilirler. Ben yeni stadımıza oğlumla gidip maç izlemek istiyorum. Küfür edilmeden. Ezilme tehlikesi yaşamadan ve futbol izlemekten keyif almak istiyorum
Bu nedenle anti-futbol girişimlerinin her türlüsüne verilecek her cezanın da sonuna kadar destekçisiyim. Siz de burada farklı takımların bu gelişmelerden ne gibi fayda ve zarar edineceğini düşünmek yerine uzun vadede Türk futbolunun kazanımları üzerine yoğunlaşırsanız daha sağlıklı olmaz mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: karanliksokak
bence yanlış bir karar , sonuçta Diyarbakır-Bursa maçında diyarbakırlı futbolcular tribünleri yatıştırmak için ellerinden geleni yapmışlardır. onların hiç bir sucu yokken 3-0 maglup duruma düşmeleri hatalı..
Arkadaşım peki şampiyonluk yarışındaki takımların emeğine yazık değil mi? Bakın bursa sporu suçlamıyorum, konuyu oraya çekmeyin.
Bütün takımlar 3 puan geriye düştüler, maç yapılmadan.
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
quote:
Orijinalden alıntı: karanliksokak
Arkadaşım peki şampiyonluk yarışındaki takımların emeğine yazık değil mi? Bakın bursa sporu suçlamıyorum, konuyu oraya çekmeyin.
Bütün takımlar 3 puan geriye düştüler, maç yapılmadan.
tamam ben hatalı karar diyorum zaten , baştan oynatılmalıydı...
Bursa 4 puan fark atmazsa şaibelidir şampiyonluğu, benim gözümde geçersizdir. Yahut 3 puan artı averaj en yakın rakibine
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
Bursa 4 puan fark atmazsa şaibelidir şampiyonluğu, benim gözümde geçersizdir. Yahut 3 puan artı averaj en yakın rakibine
şampiyonluk kupasını senin gözüne göre vermiyorlar rahat ol.
Can güvenliği kalmamış bir stattan stadın güvenliği mesuldur (bu benim düşüncem), Diyarbakırspor kendi sahasındaki taraftarına hükmedemiyor! dolayısıyla D.Bakır-Bursa maçının hükmen Bursa'nın galibiyetiyle tescillenmesi normal.
İBB-D.Bakır maçında ise stat Atatürk Olimpiyat'tı, güvenliği D.Bakırspor sağlayamazdı, taraftarı sahaya girdiği için şüphesiz para veya seyircisiz maç cezası almalı ama İBB-D.Bakırspor maçı da kaldığı dakikadan ve skordan itibaren tekrar oynatılmalıdır.
İki dakika okuyun , okuduğunuzu anlayın gelin sonra yorum yapın.Kuralın açık olduğu konuya gelip "Bana göre şöyle olmalıydı" diye zırvalayanlar var.
Zeki Müren , Fatih Ürek vs. esprisini yapanların seviyesine düşmeye pek gerek yok boşa ceza almayın , şikayet edelim onlar ceza alsın.Yaptıkları şey klavye başında zırvalamak cezası da net aleminde gelsin.Yok gerçekten cezalandırılmak istiyorlarsa kıyafet değiştirmelerine de gerek yok Bursa'ya geldiklerinde zaten bahsettikleri şahıslar gibi gözükeceklerdir