Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Kanada 82

canadadaki uygulamaya yetişemedim sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

İndirmeyin puan vermedi.

UK uygulamalarından hiç puan alamıyorum bende :)
  • Merhaba arkadaşlar feature points sitesine giriyorum uygulamayı ana ekrana ekliyorum ayarlara yönlendirio yükle diyor basıyorum yüklüyor siteye yönlendiriyor bonus code gir diyor giriyorum sözleşmeyi kabul et'e basıyorum hiçbir tepki olmuyor 1 saniyeliğine yüklüyomuş gibi yapıp duruyor orda kalıyor ilerleiyor ne yapmam lazım ?
  • quote:

Fransa'da uygulama indirme ardından App Storeda yorum yapma görevli uygulama var. 76 puan

JB limi kullanıyorsun Ipodu
  • US 2 adet 82 şer puanlık uygulama var
  • Arkadaslar benim hiç referansım yok yahu nasıl referans bulabilirim :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Fransa'da uygulama indirme ardından App Storeda yorum yapma görevli uygulama var. 76 puan

Evet

tabi sende birsürü farklı ülke vpn i var bizde Canada, US, UK(UK hiç işe yaramıyor uygulamalar genelde 20-30 puan ve puanlar gelmıyor)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet

tabi sende birsürü farklı ülke vpn i var bizde Canada, US, UK(UK hiç işe yaramıyor uygulamalar genelde 20-30 puan ve puanlar gelmıyor)

Bugün dikkatimi bir şey çekti. USA AppStore'dan indirdiğim uygulamayı AppStore'u UK'e çevirip yorum yapmak istedim uygulama indirilmediğinden yorum yapamazsınız dedi. Sildim uygulamayı bu sefer UK AppStore'dan indirdim ve yorum yapabildim. Aklıma bir şey geldi, UK'den puan alamama sebebimiz: Muhtemelen AppStore'un USA olmasından kaynaklanıyor, AppStore'u UK yapıp birkaç gün denemek lazım, bakalım bu sefer de sorun olacak mı.

Bir şey daha dikkatimi çekti önceden yorumu USA AppStore'a isterken şimdilerde UK AppStore'a istiyor. Bence marketi UK AppStore yapıp bundan sonra bulunan uygulamaların tümünü buradan i-ndirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 10 Mayıs 2013; 13:55:35 >

• quote:

Bugün dikkatimi bir şey çekti. USA AppStore'dan indirdiğim uygulamayı AppStore'u UK'e çevirip yorum yapmak istedim uygulama indirilmediğinden yorum yapamazsınız dedi. Sildim uygulamayı bu sefer UK AppStore'dan indirdim ve yorum yapabildim. Aklıma bir şey geldi, UK'den puan alamama sebebimiz: Muhtemelen AppStore'un USA olmasından kaynaklanıyor, AppStore'u UK yapıp birkaç gün denemek lazım, bakalım bu sefer de sorun olacak mı.

Bir şey daha dikkatimi çekti önceden yorumu USA AppStore'a isterken şimdilerde UK AppStore'a istiyor. Bence marketi UK AppStore yapıp bundan sonra bulunan uygulamaların tümünü buradan i-ndirelim.

UK'den puan alamama sebebi bu söylediğin olabilir denemek lazım senin dediğin gibi...
    yorum uygulamalarında zaten hangi ülkenin mağazasını kullanmamız gerektiği yazıyor uygulamayı yuklemeden önce...
    yani orada yazan mağaza üyeliği ile indirip yorum yapmamız gerektiğini belirtiyor.

• Birde Android uygulamasındaki puanları çok düşük FP in, dün arkadaşın telden bakayım dedim belki değişmiştir diye yine aynı 10-20-30 puanlık uygulamalar, artık akıllı telefon piyasasının yarısı bu Android telefonlar oluşturuyor, FP umarım bunu düzeltir IOS taki gibi güzel puanlar verir Android kullanıcılarınada....
    Hem biz kazanırız hem onlar
  • quote:

quote:

UK'den puan alamama sebebi bu söylediğin olabilir denemek lazım senin dediğin gibi...
    yorum uygulamalarında zaten hangi ülkenin mağazasını kullanmamız gerektiği yazıyor uygulamayı yuklemeden önce...
    yani orada yazan mağaza üyeliği ile indirip yorum yapmamız gerektiğini belirtiyor.

Önceden tamamı USA AppStore idi; ancak şimdi UK AppStore'a döndü.

• quote:

Birde Android uygulamasındaki puanları çok düşük FP in, dün arkadaşın telden bakayım dedim belki değişmiştir diye yine aynı 10-20-30 puanlık uygulamalar, artık akıllı telefon piyasasının yarısı bu Android telefonlar oluşturuyor, FP umarım bunu düzeltir IOS taki gibi güzel puanlar verir Android kullanıcılarınada....
    Hem biz kazanırız hem onlar

Benim biraderin galaxy wonderi var ona yükledim fakat siyah ekran geliyor yardımcı olabilir misiniz ?

• USA 82
  • Beyler aylardır flickpoints yüklü fakat No video diyor. Lakin featurespoint kasıyorum. Oradaki puanlarımı da otomatik görüyor flickpoints. Şimdiye kadar hiç izleyemedim. Sorun ne acaba ye video gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

Beyler aylardır flickpoints yüklü fakat No video diyor. Lakin featurespoint kasıyorum. Oradaki puanlarımı da otomatik görüyor flickpoints. Şimdiye kadar hiç izleyemedim. Sorun ne acaba ye video gelmiyor

Geçen hafta bugün bu sıralarda yaklaşık 300 küsür puanlık video izlemiştim Amerika vpn ile. Hafta içi de izledim. İlginç size gelmemesi.
  • Dün UK dan 36 puan aldım :)
    VPN le yukledım uygulamayı vpn i kapattım hızlı yuklesın dıye, sonra uygulama yüklenince tekrar vpn açtım ve uygulamaya girdim,
    10-15 sn sonra uygulamadan çıktım baktım puanı gelmemiş, şaşırmadım tabi UK dan puanlar gelmıyordu hıc cunku,
    1-2 saat sonra fp i yine açtım bi baktım puanı gelmiş :)
  • quote:

Dün UK dan 36 puan aldım :)
    VPN le yukledım uygulamayı vpn i kapattım hızlı yuklesın dıye, sonra uygulama yüklenince tekrar vpn açtım ve uygulamaya girdim,
    10-15 sn sonra uygulamadan çıktım baktım puanı gelmemiş, şaşırmadım tabi UK dan puanlar gelmıyordu hıc cunku,

UK AppStore?
  • quote:

quote:

UK AppStore?

hayır mağaza US
  • quote:

quote:

quote:

UK AppStore?

hayır mağaza US

Tam bir kumar.

• bakalım bir dahaki UK uygulamasındada böyle yapıcam ne olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.