Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aladinn

hocam ben yeni kullanmaya başladım bu uygulamayıda siz yetkili bir kişiye benziyorsunuz.şimdi vpn one click sanırsam 7 gün ücretsiz ondan sonrası için app storedan uygulama alır gibimi alınırıyor ve ücreti ne kadar.jailbreak yapma şansım yok ios 6.1.3deyim ve asıl bir başka sorumda paypalda kredi kartım ekli değil.bankamatik kartına parayı yollama olayı varmış bunun hakkında bir bilginiz varmı.para paypala gelip ordanmı bankamatik kartıma göndereceğim

Ücretsiz vpn olayından bir arkadas bahsetmişti eski mesajlara bak bulursun yani illa ücretli uygulamalara para vermek zorunda değilsin.
    Ücretli vpn kullanmak istersen fiyatı ücreti 2-3 dolardı Uygulamanın kullanım süresi dolsun ödeme ekranı görünür ve satın alabilirsin.
    Paypalda biriken paranı hesabın onaylı olmasa bile kendi adına ait banka hesabına aktarabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vpn one click'ten rusya ve avustralya vpn'leri ile 1170 puan kazandım. fakat artık hangi vpn'ye girsem hiç bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soniquakee -- 17 Nisan 2013; 2:05:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

vpn one click'ten rusya ve avustralya vpn'leri ile 1170 puan kazandım. fakat artık hangi vpn'ye girsem hiç bir şey yok.

ilk kez başladıysanız her ulkede bırcok uygulama oluyor sonra uygulama kalmayınca 2-3 gunde birkaç uygulama gelıyor okadar, onemli olan referans yapmanız, parakazanmak istiyorsanız referans yapıcaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

vpn one click'ten rusya ve avustralya vpn'leri ile 1170 puan kazandım. fakat artık hangi vpn'ye girsem hiç bir şey yok.

ilk kez başladıysanız her ulkede bırcok uygulama oluyor sonra uygulama kalmayınca 2-3 gunde birkaç uygulama gelıyor okadar, onemli olan referans yapmanız, parakazanmak istiyorsanız referans yapıcaksınız.

peki bu referansı nasıl yapıcaz. iphone uygulamasında sadece kendi referans kodum ve buna bağlı link bulunuyor. başkaları mı buna tıklaması lazım ?
  • @mikoli88 hocam banada bir yardim etseniz lutfen,pendingde bekleyen asagı yukarı 5-6 uygulama var bunların puanlarını nasıl alabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

peki bu referansı nasıl yapıcaz. iphone uygulamasında sadece kendi referans kodum ve buna bağlı link bulunuyor. başkaları mı buna tıklaması lazım ?

sosyal paylaşım sitelerine videonuzu koyarak, blog oluşturarak vs. bu şekilde nasıl daha çok kişiye ulaşacagınızı dusunuyorsanız o şekilde referans yapabılırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inception*

@mikoli88 hocam banada bir yardim etseniz lutfen,pendingde bekleyen asagı yukarı 5-6 uygulama var bunların puanlarını nasıl alabilirim

uygulamayı yuklediğin halde pending te kalıyorsa onun için yapılacak tek şey o uygulamanın zaman aşımına düşmesi vepending bolumundeyken tekrar indirmeye çalıştıgında sana başka teklif seç demesi ve bu şekilde başka uygulama indirerek puan alman.
    birde linke ulaşılamıyor gibi ingilizce bi hata verıyor bazı uygulamalar bunları bağlandığın vpn ile girip indirmen lazım, o şekilde indirince bazen puan alıyorum, alamıyorsan yapcak bişey yok :) şoyle soylım 3-5 aynı uygulamayı fp den indirerk yine puanını alabıldım.
  • Referansları hep arkadaşlarımdan yaptım şuana kadar 5 dolar alabildim referans isteyen varsa pm atsın ama çok zor ref yapmak yapabilen arkadaşlar azcık taktik versinler
  • bakayım dedim 2 gunde 6000 puan olmuş :)
  • quote:

bakayım dedim 2 gunde 6000 puan olmuş :)

nasıl yapıyorsun hocam yahu
  • quote:

quote:

cuma gunu cok uygulama vardı 400-500 puan budan geldı 300 referans var şuan, referanslardan gelıyor yani.
  • quote:

quote:

quote:

cuma gunu cok uygulama vardı 400-500 puan budan geldı 300 referans var şuan, referanslardan gelıyor yani.

O kadar referansı nasıl yaptınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

O kadar referansı nasıl yaptınız

önceki mesajlardada yazıyor hocam, sosyal paylaşım sitelerinde blog ve videolar yukledim.10 kişi civarındada arkadaş eş dost falan var referans yaptıgım onlarda indiriyor uygulamaları.

• Beyler şu pending rewards işini çözemedim yardım edin ipad kullanıyorum.

• Ya bu uygulaması Android de hata veriyor açılmıyor ne yapalim

• gençler us store da 300 puanlik var kapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: photographerclown

gençler us store da 300 puanlik var kapın

Hemen kaptım teşekkürler 82 puanlık uygulamalardan bıkmıştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

Orijinalden alıntı: photographerclown

gençler us store da 300 puanlik var kapın

Hemen kaptım teşekkürler 82 puanlık uygulamalardan bıkmıştık.

nedemek hocam ama burası ölü toprağı serpilmiş kimse yazmıyor böyle yardımlaşırsak daha iyi olur
  • sabah 96 puanlık bir oyun vardı us da onu cekebıldım sadece.
  • hocam 2 cihazimda 4000 ve 3000er puanim vardi,4000i cektim hemen geldi para paypal'a ancak 3000 puan hala gelmedi. acaba bu normalmidir. 3000 puani cekeli asagi yukari yarim saat oldu

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.