Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Inception*

hocam 2 cihazimda 4000 ve 3000er puanim vardi,4000i cektim hemen geldi para paypal'a ancak 3000 puan hala gelmedi. acaba bu normalmidir. 3000 puani cekeli asagi yukari yarim saat oldu

hiç böyle bişey olmadı bende hemen geldi para.son durum nedir?
  • şu 300 puanlık uygulama bi benim karşıma çıkmadı sanırım referanslarımın çoğu çekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

hocam 2 cihazimda 4000 ve 3000er puanim vardi,4000i cektim hemen geldi para paypal'a ancak 3000 puan hala gelmedi. acaba bu normalmidir. 3000 puani cekeli asagi yukari yarim saat oldu

Para geldi hocam teşekkürler. Şimdide şöyle bir durum var,uygulamayı indirdim,açtım kullandım ama puan gelmedi,nedeni ne olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Para geldi hocam teşekkürler. Şimdide şöyle bir durum var,uygulamayı indirdim,açtım kullandım ama puan gelmedi,nedeni ne olabilir?

bendede var o sorun, yapcak bişey yok onlara hocam :)

• merhaba arkadaşlar benim iphone 4s vardı onu sattım featurepoints sorunsuz kullanıyordum 4s telefonumu sattım şimdi iphone 5 aldım bu programı tekrar yükleyim dedim yeni bir kullanıcı olarak açıldı program eski üyeliğime tekrar nasıl girerim bilgisi olan varmı yardım cı olursanız sevinirim saygılar
  • Yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum toplamda 3500 puan yaptım.Yalnız son zamanlarda nedeyse hiç uygulama gelmiyor.Anladığım kadarıyla referansız olmuyor bu iş.10 dolarlık gift card dahi alamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metsuke

Yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum toplamda 3500 puan yaptım.Yalnız son zamanlarda nedeyse hiç uygulama gelmiyor.Anladığım kadarıyla referansız olmuyor bu iş.10 dolarlık gift card dahi alamadım :)

aynen oyle referanssız haftada 1000 puan yaparsın max.
  • Arkadaşlar uygulama açılmadan siyah ektanda kalıyor. Bu sorunla karşılaşıp çözebilen var mı? 2 telefonda denedim 2sinde de program açılmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strausser

Arkadaşlar uygulama açılmadan siyah ektanda kalıyor. Bu sorunla karşılaşıp çözebilen var mı? 2 telefonda denedim 2sinde de program açılmadı

kullandığın telefon veya Android yazılım sürümüyle ilgili sorun sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Strausser

Arkadaşlar uygulama açılmadan siyah ektanda kalıyor. Bu sorunla karşılaşıp çözebilen var mı? 2 telefonda denedim 2sinde de program açılmadı

kullandığın telefon veya Android yazılım sürümüyle ilgili sorun sanırım.

Telefon atrix sürüm 2.3.4. Programa güncelleme gelir mi acaba? Bu sorunu yaşayan çok kişi var

• Haftada nasıl 1000 puan yapıyorsunuz referanssız ? Uygulama gelmiyor fazla bu ara ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Program firma değiştirmiş gibi görünüyor. Önceden SponsorPay firmasından alınıyordu şimdi Aarki firmasından program alınıyor. 400 küsür mblık programlar 30-40 puan gibi komik rakamlarla teklif ediliyor. Değişim bize yaramadı günlerdir son 5 dolardan kalan 9 puanla bekliyorum.

Aarki'den alamadigim 500 puan var. Pending rewards'ta bekliyor bakalim ne olacaksa.

• evet arkadaşlar sponsor değişti pendingte çok uygulama kalıyor, genelde 82 puanlık uygulamalarda sıkıntı çıkmıyor gelıyor hemen puanı...
    bakalım duzelir heralde zamanla, bu hafta 2-3 uygulama indirebildim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

USA'da 42 puanlık program var.

Zıkkım pendingte kaldı yine.
  • bende aldım onlar puan, dun ve bugun vpn siz girerken 1 er uygulama cıktı, bugun vpnsiz bir bakın.
  • US 82 Puanlık uygulama
  • UK 82 puanlık uygulama bakalım puan gelıcekmi, genelde 30-40 lık puanlar gelmıyor UK da bana.
  • TR den 108 ve 24 puanlık uygulama yükledim.
  • Vpn yok

• Kanada 82
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.