Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar olayın öantığını anlamadınız sanırım ref kodunu yazan değil yazdıran kazanıyo. Zaten uygulama yüklerken 1 tane ref kodu yazma hakkı var kimin kodunu yazdıysanız her uygulamanın yarı puanı ona gidiyo. Ref kodu yazanın kazancı sadece 1 kerelik 50 puan oluyor. Yani kodunuzu kaç kişiye yazdırırsanız o kadar çok kazanıyonuz. Olay bu. Ref kodu yazdıramadım ben kimseye 2976 puanda kaldım şaka gibi. Ref kodu yazdırabilenler youtube ve facebook harici nerelerde reklam yapıyolar nasıl yazdırabiliyolar söyleyebilir mi ? Gerçi bikaç kişi forumda ref dağıtarak kırdı parayıda başka nasıl reklam yapabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vpn one click ile gayet iyi toplanıyor ben ilk 2 gün 3000 yaptım şimdi son 3 gündür 1500 civarındayım vpn siz biraz zorluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

vpn one click ile gayet iyi toplanıyor ben ilk 2 gün 3000 yaptım şimdi son 3 gündür 1500 civarındayım vpn siz biraz zorluyor

vpnleri tek tek geziyorum, birinde bi sey yok ya...(((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buldum ))
    Spain l2tp vpn

• quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

quote:

vpn one click ile gayet iyi toplanıyor ben ilk 2 gün 3000 yaptım şimdi son 3 gündür 1500 civarındayım vpn siz biraz zorluyor

sadece ios dime usta?

bu arada artık bende ref verebilrim. isteyen pm lesin bende 0 ref var.
  • bugun hıc uygulama bulamadım, referans isteyende yok sanırım biz yiyemıyecez kaymağı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

quote:

sadece ios dime usta?

su vpnde bi uygulama var 140 puan

Spain l2tp

• İspanyadaki uygulamanın adı ne ? İndirmişsek aramayla uğraşmayalım :D
  • yanilmiyorsam Justbook Hotel

• Arkadaşlar çoğu ülkeden uygulama alamıyorum mesala germany de bir uygulama vardı indirmeye basıyorum AppStore a geçiyor sonra mağaza değiştir mesajı geliyor değiştir diyorum stora bağlanamıyor diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

Orijinalden alıntı: jitanx

VPNexpresste 2 tane uygulama var. Ülke seçimi yok. UK US nereden buldun acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

VPN Express kullanıyorum ayrıca onun VPN'lerindeki UK'ı seçince 1 uygulama geldi

Express'te ülke seçimi yoktu. Bunu nasıl aktif ediyorsunuz?

2 tane sunuyor zaten. Bende whatismyip'den baktım nereye ait bunalr diye .Biri UK biri US çıktı ona göre söyledim :) .. ama ücretli versionunda daha fazla seçenek var onun da .

quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Arkadaşlar çoğu ülkeden uygulama alamıyorum mesala germany de bir uygulama vardı indirmeye basıyorum AppStore a geçiyor sonra mağaza değiştir mesajı geliyor değiştir diyorum stora bağlanamıyor diyor

Ben store'u US yaptım hiçbirinde bir daha sıkıntı çıkartmadı

quote:

su vpnde bi uygulama var 140 puan

Spain l2tp

Uygulama adı vererek paylaşırsanız zaten indirmiş olanlar farkedebilirler :)

--------------------------

Bende tek başıma referralim olmadan ilk ödememi aldım 2. günde

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jitanx -- 13 Ocak 2013; 23:21:10 >

• İsteyene referans verebilirim.eger sonradan eklemek mümkünse bende referansınızı alabilirim.

• Aklıma bir şey geldi:Referans ile kayıt olmayanlar birisinin referans linkini safariye yazsın bakalım bir değişiklik olacak mı acaba?
  • quote:

Aklıma bir şey geldi:Referans ile kayıt olmayanlar birisinin referans linkini safariye yazsın bakalım bir değişiklik olacak mı acaba?

1 küsür ay kadar önce kullandım ben bu uygulamayı VPN'den haberim yoktu o yüzden 200 puan yapıp bırakmıştım arkadaşım VPN olayından bahsetti onun ref kodunu girdim yeniden yükledim.. 1 ay sonra ama sayılmadı . (200 puanım da geldi 1 ay önceki)
  • quote:

quote:

Aklıma bir şey geldi:Referans ile kayıt olmayanlar birisinin referans linkini safariye yazsın bakalım bir değişiklik olacak mı acaba?

1 küsür ay kadar önce kullandım ben bu uygulamayı VPN'den haberim yoktu o yüzden 200 puan yapıp bırakmıştım arkadaşım VPN olayından bahsetti onun ref kodunu girdim yeniden yükledim.. 1 ay sonra ama sayılmadı . (200 puanım da geldi 1 ay önceki)

Ozaman patladık. :D
  • yabancı forumlara ingilizce çeviriyle yazıyorum bişeyler bakalım oralarda bulabilecekmiyim umduğumu
  • Yarın veya öbür gün olaya ipadi de dahil edeceğim. İkisinden de yardırmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

yabancı forumlara ingilizce çeviriyle yazıyorum bişeyler bakalım oralarda bulabilecekmiyim umduğumu

dün 10-12 forumda paylaştım. 2'sinden sorgusuz uyarısız ban yedim üstelik referal kodumu öyle göstere göstere vermedim bile. Sonuna isteyen teşekkür niyetinde bana yardımcı olmak için referansım olabilir üstelik 50 puan alacaksınzı falan dedim.. garip forumlar var yemin ediyorum SDN dahil olmak üzere adminlerinin davranışları rezalet .. burada konuyu editlediler diğer insanlar gelmeye devam ediyorlar direk ban nedir...

Her neyse bu kadar uğraştım 2 referans geldi topu topu onlar da 190 + 80 = 270 kazandırdılar :D sizde durum nasıl ? yabancı siteler iş yaparsa bildirin bizde deneyelim bir yerlerde :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

quote:

sadece ios dime usta?

evet sadece iosda bu olay fakat bende l2tp sunucularında hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

yabancı forumlara ingilizce çeviriyle yazıyorum bişeyler bakalım oralarda bulabilecekmiyim umduğumu

Bu düşünceden sonra bi şansımı deneyim dedim fakat sadece baktılar yorum bile yazmadı gavurlar.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.