nedir bunun olayı beyler fiddle fear atıyor 3 sn yiyosun da korkunca insan korktuğu şeye doğru dönüp mü koşar?Böyle bir şey olabilir mi ya fear yiyosun fear yediğin adama doğru koşuyosun taunt gibi vesselam mantık hatası var silsinler fearı taunt olsun yerine
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Hemen değiştiriyorum.
random koşmuyormu o olduğun yerde dönüyorsun genelde ya zaten o korkula naptığını bilmiyorsun işte buda fearın mantığı, bi champ fear yiyince bunlar oluyor
arenci
Daha uzağa da kaçabiliyor , tamamen rastgele bir şey.
Şansla alakalı
Dotadaki fear rakibi belli bi süre silencelayıp miss chance veriyordu. Lol deki çok daha güzel ve mantıklı bence
onu bunu gecinde sundan eminim ben fear yiyince adamların kulelerinin icine giriyorum ben fear atınca adam benim kulemden kacıyor
Ben kesin olmamakla beraber fear yiyince tikaldiginiz yerin tersine gidiyor diye biliyorum. Bu yuzden birkac kez tevafuken rakibe kosmayi yada rakibden kacmayi basarmistim. Belki tevafukdur ama aslini bilemem. Bugun yersem birkezdaha sizin icin denerim :D
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Ben kesin olmamakla beraber fear yiyince tikaldiginiz yerin tersine gidiyor diye biliyorum. Bu yuzden birkac kez tevafuken rakibe kosmayi yada rakibden kacmayi basarmistim. Belki tevafukdur ama aslini bilemem. Bugun yersem birkezdaha sizin icin denerim :D
Öyle bir şey olduğunu hiç sanmıyorum , yinede denersen sonucunu buraya yaz , ilginç olur.
Random bi şekilde hareket ediyor fakat bi anda Fear animasyonu girdiğinden size garip geliyor olabilir.. Aslında Fear'ı biraz düzenleyebilirler.
Fearın mantığı kelimenin kendisinde. Korkudan altına doldurduğundan dolayı rahat yürüyemiyorsun o yüzden ne tarafa gidebiliyorsan o yöne gidiyorsun. :D
'i feel your fear' :) champlerin kaninda az turkluk olsaydi tek yumruk sanslari olurdu o da stun atardi :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme