Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beğenmeyince elit takılma mı oluyormuş,kafanız çok güzel.

• Dizinin hep şehir içinde geçecek olması keyif verici. Şimdiden karalar bağlamamak ve kesinlikle TWD ile kıyaslamamak lazım . Güzel bir şey olacağa benziyor .
  • Adamlar Fear the walking dead diye dizi yapmış . 10 milyon kişi izlemiş, hala what the hell is happening , i have no idea falan diye diyaloglar geçiyor . Robert Kirkman çizgiromanı yazarken virüsün nasıl ortaya cıktıgına dair bilgi vermiyor. Rick'in hastanede uyanmasıyla her şey başlıyor. Adam belli ki dizi popi olmasına rağmen bunu nereye bağlasak sorusuna kendisi de yanıt bulamamış . Korkarım ki en sonunda her şey Rick'in komadayken hayal ettiklerinden ibaret diyecek.

10 Üzerinden 0

Edit : Oyunculuklardan söz etmeyi de unuttum . Masraf olmasın diye herhalde mahalle arası tiyatrosundan toplamışlar tipleri . O nasıl bir acemilik nasıl bir rezilliktir . Günlük 50 dolara falan çalıştırıyorlardır o ergen tipi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 25 Ağustos 2015; 14:43:47 >
  • Fena başlangıç yapmadılar. Walking dead beni tamamen baymıştı artık sadece ilk sezonunu beğenerek izlemiştim. Rick,Caroll,Daryl,Michonne falan bunların artık adını duymaktan midem bulandı twd'de. Dizi başladığından beri bir tane önemli karakteri öldürmediler, anca boş karakterleri harcıyorlar. Bu dizide yine yeni karakterler falan alışma süreci, nefret etme süreci derken 1-2 sezon götürür beni.
  • Oo ilk bölüm çıkmış unutmuştum diziyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

Beyler bi sorum var

twd de virüsün herkesin içinde olduğunu ve bu yüzden öldüklerinde zombi olduklarını söylüyordu ama bu dizide virüs yavaş yavaş yayılıyor. Ortaya çıkan bir virüs nasıl dünya üzerindeki herkese bulaşabilir ki?

hocam zanten torbacı siyahi eleman ısırılmadı ki normal bir şekilde öldü sonradan dönüştü.twd ile çelişmiyor.

• izlemeye deger mi ? imdb puani dusuk gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

izlemeye deger mi ? imdb puani dusuk gibi

Daha ilk bölüm izle beğenmessen bakmazsın zaten. Salgının başlangıcını konu alıyor. Ben sevdim şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

quote:

Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

Beyler bi sorum var

twd de virüsün herkesin içinde olduğunu ve bu yüzden öldüklerinde zombi olduklarını söylüyordu ama bu dizide virüs yavaş yavaş yayılıyor. Ortaya çıkan bir virüs nasıl dünya üzerindeki herkese bulaşabilir ki?

hocam zanten torbacı siyahi eleman ısırılmadı ki normal bir şekilde öldü sonradan dönüştü.twd ile çelişmiyor.

orası tamam da twd de virüsün herkesin içinde olduğunu söylüyorlardı. Bu dizide virüs yeni yeni yayılıyor ama anlamadığım yer nasıl bir şey olmuşta bu virüs herkese bulaşmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde anlamadığım nokta twd'de başlarda ölen kişiler ölüyordu daha sonrasında farkettilerki ölenler dönüşüm geçiriyor içlerindeydi virüs yani burda direk ölen kişi saniyeler içerisinde zombi oluyor yada ben anlamadım Twde ilk ölen kişiler zombiye dönüşmedi hemen normal gömdüler sonraki bir kaç bölüm sonra netlik kazandı burda direk dönüşüm geçirdi.

Oyunculuklar için daha erken bende pek sıcak bakmadım ama konuya hemen dalış yapıldı belki ilerde flashback olurmu bilmem fakat ortada bir virüs yok ölen kişilerin hepsi zombi olcak o zaman asıl soru geçmişte ölen kişiler mezardan çıkıcakmı acaba? Yoksa teorik olarak virüs daha sonradan ortaya çıkıyor hava yoluyla yeni jenerasyonu etkiliyor kısaca daha sonrasında ölenlerin hepsi zombi oluyor bana göre hikaye böyle ilerleyecek gibi.

• Pilot bölümünü indirdim şimdi izlicem beklentimi çok yüksek tutmuştum ama kötü yorumlar çok fazla var, en iyisi izleyip kendim karar verim
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu soran diğer arkadaşlar içinde şöyle cevaplayayim;

Zombi virüsü zamanla bulaşıyor ama bulaştığı insan direk zombiye dönüşmüyor taşıyıcı oluyorsunuz. Eğer bu taşıyıcılardan biri ölürse zombiye dönüşüyor. (FearTWD 1. bölümde kızın kalbine bıçak saplamışlar ve öyle ölüp zombiye dönüştü. Yani taşıyıcıydı ölünce zombi oldu.) Normal TWD'de ölmesine rağmen zombiye dönüşmeyen kişilere virüs bulaşmamış demekti. Yani zombi olmak için iki ihtimaliniz var; Ya zombi sizi ısıracak, yada daha önceden virüs size bulaşmış olacak.

Virüsün nasıl başlayıp, bulaştığınıda bilmediğimize göre kim taşıyıcı bilemeyeceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç beğenmedim ilk bölümü. İlk bölümdeki kadar sıkıcı giderse sezon bitene kadar sabrederim ondan sonrada bırakırım herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 25 Ağustos 2015; 17:20:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 39. dakkada arabayla giderken gösterdikleri adam TWD'de tarlada yürüyen adam galiba

• İnşallah bu keşlerin ürettikleri kimyasaldan yayıldı falan demezler. İki diziden de soğuturlar adamı.
  • Asıl soru bize dizide bunu gösterceklermi göstermezler ise hiç bir işe yaramaz bu olay eğer ortada bir taşıyıcı veya başka bir şey var ise söylenmeli.
    Twdde bize hava yoluyla bulaştığını biliyorduk bakalım bunda nasıl bağlıyacaklar.
  • Bu gece izleyeceğim olumsuz yorumlar var ama bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

39. dakkada arabayla giderken gösterdikleri adam TWD'de tarlada yürüyen adam galiba

yok hocam los angeles nere atlanta nere. adamın los angelesten atlanta civarlarına gelmesi biraz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 25 Ağustos 2015; 20:06:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

İnşallah bu keşlerin ürettikleri kimyasaldan yayıldı falan demezler. İki diziden de soğuturlar adamı.

virüsün neden kaynaklandıgı hiçbir zaman acıklanmayacak, yapımcılar boyle diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

İnşallah bu keşlerin ürettikleri kimyasaldan yayıldı falan demezler. İki diziden de soğuturlar adamı.

virüsün neden kaynaklandıgı hiçbir zaman acıklanmayacak, yapımcılar boyle diyor.

Diziyi ne sebeple izliyecez o zaman? Sacmaymis.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.