Teğmen
31 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 81 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese iyi günler.
Birkaç gün önce Vatan Bilgisayar Bursa şubesinden AMD R7 260X isimli ekran kartını aldım. Kartı bilgisayarıma montajını yapıp kullanmaya başladıktan sonra birkaç problemle karşılaştım.
Program, oyun vs yüklerken PC donuyor arka planda çalışıyor fakat ekrana gelen görüntü kararıyor siyah ekranla baş başa kalıyorum.
Aşırı derece bilgisayar yavaşladı. Windows pencereleri sürüklerken bile kasıyor.
Oyun oynarken sorun yok istersem 10 saat oyun oynayayım en son ayarlarda kasma donma problemi yok fakat oyun yükleme ekranlarında donuyor. Çıkış yaparken de donuyor ve mecburen PC'yi resetliyorum.
Gelelim sorunu çözmek için denediğim yollara:
Format attım ekran kartı olsun bilgisayardaki tüm bileşenlerin driverlarını güncelledim. İşe yaramadı.
Sistem özelliklerim.
İşlemci: İntel i5 2400 3.10 GHz
Anakart: Pegatron ipsxb-H61
RAM: Kingston 1333 2x2 toplam 4 GB
Ekran kartı: Sapphire R7 260X
Power Supply: Foem 400 watt

Sorunu araştırıp güç kaynaklı problem olup güç kaynağı yükseltmem gerektiğini öğrendim. Fakat 1 yıl önce de aynı sisteme aynı ekran kartını aldığımda bu tarz bir sorun yaşamamıştım.
Görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler. İyi günler.
Merhaba beyler bayanlar.
Bugün sabah açık öğretim sınavı için okula giderken bir yumurta toptancısıyla karşılaştım.

30 lu koli yumurta 4 lira yazıyordu dükkanda.
Planım şu:
Adamla anlaşıp 3.5 liradan 30 lu koli yumurta alıcam ilk gün deneme amaçlı satıyormu diye 20 koli alacağım.5 liradan satacağım.
Satacağım yere gelince bir pazar arabasına doldurucam yumurtaları Üstüne "30 LU KOLİ YUMURTA 5 LİRA"yazacağım.
Eğer beklediğim gibi satar ise günde 50 koli satmayı düşünüyorum bildiğimiz mahallelerimizdeki pazar yerlerinde.

Fakat aklımı kurcalayan bir konu var.Zabıtalar sorun çıkarır mı ?Çıkartıp yumurtaları elimden almalarına karşın evim pazar yerine yakın sürekli eve git gel yapacağım.20 şer koli halinde alacağım.Biter bitmez eve gidip takviye yapacağım.
1.5 lira kar ile günde 50 koli yumurta satarsam 75 lira yapar.Zaten öğrenciyim Eylülde stajım başlayacak staja kadar kafam rahat para kazanmak istiyorum.Patronmuş müdürmüş şefmiş uğraşmak istemiyorum.

Görüşlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler...
ARKADAŞLAR MERHABA SONUNDA EHLİYETE YAZILMAK ÜZEREYİM FAKAT TÜM BURSAYI DOLAŞMAMA RAĞMEN MOTOR KULLANMAYI ÖĞRETEN TEK BİR KURS BULAMADIM BENMİ BULAMADIM VARDAMI BULAMADIM Bİ ANLAMADIM GİTTİ UCUZ Bİ KURS BULDUM YAZILMAYIDA DÜŞÜNÜYORUM BELGELERİ HALLEDİP İŞLEMLER TAMAM OLAYIN ÖZETİ MOTOR KULLANMAYI HİÇ BİLMİYORUM SINAVA GİRDİĞİMDE OT GİBİ KALMAMAK İÇİN SİZLERDEN RİCA EDİYORUM HAYRINA BANA MOTOR ÖĞRETECEK YADA Bİ YERLERE YÖNLENDİRECEK OLURSANIZ VALLAHİ ÇOK MEMNUM OLURUM
Merhabalar abilerim kardeşlerim.Uzun zamandır motor aşkı var.Aşk ta değil kara sevda :) Herneyse 17 yaşındayım açık lisede bilgisayar okuyorum haftanın 3 günü okula gittiğimden çalışamıyorum.700 liradan aşşağı ehliyet yok Telefonumu ve bilgisayarımdaki ekran kartını satıp a 2 almayı daha sonrada kuryelik yaparak motor almayı düşünüyorum.Bilmem böyle düşünerek cahillikmi yaptım tavsiyeleriniz nelerdir Şimdiden herkese teşekkürler
ARKADAŞ BURSA İÇİ SATILIK ZOOM G1N VARDIR 100 LİRADAN VERİYORUM ACİL SATILIKTIR
ARKADAŞLAR MERHABA YENİ Bİ EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİSTEM ÖZELLİKLERİM ŞUNLAR
-İNTEL İ5 2400 3.10GHZ İŞLEMCİ
-6 GB ELİXİR 1333MHZ RAM
-PEGATRON IPSX H61 ANA KART
-400 WAT FRİSBY OEM PSU VAR
BÜTCEM 300 LİRA CİVARINDA TAVSİYELERİNİZ ÖNERİLERİNİZ SİSTEMİM İÇİN EN UYGUN KART HANGİSİDİR
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
LG
Takım
Fenerbahçe
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 402
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 3.950 (Bu ay: 178)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 322 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.