Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladıgım kadarıyla bu dizide olayın başlangıç aşamasından hemen sonrası ele alınıyor. İlk zombiyi göremeyecek olsakta hastalıgın nasıl bulaşmaya başladıgını az çok anlamıs olduk. Nasıl derseniz, zombi virüsü insanlara bulaşıyor ancak öldükten sonra etkisini gösteriyor. Ölen insanlar bir bir zombi olunca o zombilerde yaşayanlara saldırıyor ve TWD'deki dünya oluşuyor. İlk zombiyi görmesekte şimdilik bildiklerimiz virüsün havadan bulaştıgı ve ilk etapta ölenlerde ortaya cıkması.

Ayrıca dizide yer alan iki kardeşin hayatıda önemli. Dikkat ederseniz kız olan başarılı ve ön plana çıkan kardeş, diğeri ise toplumdan dışlanmış, ailesinden kopmuş ve genel olarak işe yaramaz biri. TWD'de gördüğümüz düzen burda da işleyecek gibi görünüyor. İlerde yani zombilerin yer aldıgı yeni dünyada kız kardeşin daha niteliksiz oldugu, erkek kardeşin ise ön plana çıktıgını göreceğiz. Anlayacagınız dünya değiştikçe insanların vasıflarıda değişiyor mesajı verilecek. Zaten TWD'de deböyleydi, örneğin Darly,Vali, Kocasından dayak yiyen kadın (ismini unuttum), pizzacımız vs..

• çok ağır ilerliyor bana göre sıkıcı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

İnşallah bu keşlerin ürettikleri kimyasaldan yayıldı falan demezler. İki diziden de soğuturlar adamı.

virüsün neden kaynaklandıgı hiçbir zaman acıklanmayacak, yapımcılar boyle diyor.

Diziyi ne sebeple izliyecez o zaman? Sacmaymis.

Dizinin yapımcısı Robert Kirkman oyle diyor malesef, bu seride virüsün sebebi açıklanmayacak diyor.

http://www.ibtimes.co.uk/fear-walking-dead-zombie-virus-theory-will-not-be-answered-series-robert-kirkman-confirms-1497319
    http://www.ibtimes.com/fear-walking-dead-will-not-reveal-cause-zombie-virus-characters-will-be-more-deadly-1883761

• quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

4-5 bölümlük mini çekmişlerdi bi adam kardeşini arıyordu hatta rickin deposuna girip fotoğraflara bakmasti.

O adamı ilerde diziye getiricekler mi yoksa hiç birleşmicek mi

İzledimde rick in deposu derken? Rickle ne alakası var ondeponun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

Bu soruyu soran diğer arkadaşlar içinde şöyle cevaplayayim;

Zombi virüsü zamanla bulaşıyor ama bulaştığı insan direk zombiye dönüşmüyor taşıyıcı oluyorsunuz. Eğer bu taşıyıcılardan biri ölürse zombiye dönüşüyor. (FearTWD 1. bölümde kızın kalbine bıçak saplamışlar ve öyle ölüp zombiye dönüştü. Yani taşıyıcıydı ölünce zombi oldu.) Normal TWD'de ölmesine rağmen zombiye dönüşmeyen kişilere virüs bulaşmamış demekti. Yani zombi olmak için iki ihtimaliniz var; Ya zombi sizi ısıracak, yada daha önceden virüs size bulaşmış olacak.

Virüsün nasıl başlayıp, bulaştığınıda bilmediğimize göre kim taşıyıcı bilemeyeceğiz.

Bence kız altın vuruş yapmis oyle ölmüş ve digerlerine saldırmış ancak bu fikrimde saçmalık su olabilir .

Cocuk uyandığı gibi Gloria diye bağırıyor demek ki yanındaymis kız altın vuruş ile öldüyse ilk Nick i ısırması lazımdı diye dusunuyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

Bu soruyu soran diğer arkadaşlar içinde şöyle cevaplayayim;

Zombi virüsü zamanla bulaşıyor ama bulaştığı insan direk zombiye dönüşmüyor taşıyıcı oluyorsunuz. Eğer bu taşıyıcılardan biri ölürse zombiye dönüşüyor. (FearTWD 1. bölümde kızın kalbine bıçak saplamışlar ve öyle ölüp zombiye dönüştü. Yani taşıyıcıydı ölünce zombi oldu.) Normal TWD'de ölmesine rağmen zombiye dönüşmeyen kişilere virüs bulaşmamış demekti. Yani zombi olmak için iki ihtimaliniz var; Ya zombi sizi ısıracak, yada daha önceden virüs size bulaşmış olacak.

Virüsün nasıl başlayıp, bulaştığınıda bilmediğimize göre kim taşıyıcı bilemeyeceğiz.

Bence kız altın vuruş yapmis oyle ölmüş ve digerlerine saldırmış ancak bu fikrimde saçmalık su olabilir .

Cocuk uyandığı gibi Gloria diye bağırıyor demek ki yanındaymis kız altın vuruş ile öldüyse ilk Nick i ısırması lazımdı diye dusunuyorum .

İşte ben o yüzden kalbindeki bıçakla ölmüş dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

quote:

4-5 bölümlük mini çekmişlerdi bi adam kardeşini arıyordu hatta rickin deposuna girip fotoğraflara bakmasti.

Herkesin kendine ayrı deposu vardı şansa rickin deposuna girdi orda fotoğrafta gördük zaten ben öyle hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

39. dakkada arabayla giderken gösterdikleri adam TWD'de tarlada yürüyen adam galiba

yok hocam los angeles nere atlanta nere. adamın los angelesten atlanta civarlarına gelmesi biraz zor

Uzun uzun gösterdiklerinde direk aklıma o geldi şimdi haritadan baktımda baya uzun mesafeymiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

quote:

Herkesin kendine ayrı deposu vardı şansa rickin deposuna girdi orda fotoğrafta gördük zaten ben öyle hatırlıyorum

Foto falan hatırliyorumda depo olayını anlamadım. Buyuk bi depo merkezi gibi yerde şişko bi psikopat vardı onu hatirliyorum

• BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt
    evet hocam bir bi uçta öbürü diğer uçta. ama gönderme yapmış da olabilirler tabi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah bu keşlerin ürettikleri kimyasaldan yayıldı falan demezler. İki diziden de soğuturlar adamı.

virüsün neden kaynaklandıgı hiçbir zaman acıklanmayacak, yapımcılar boyle diyor.

Dizinin yapımcısı Robert Kirkman oyle diyor malesef, bu seride virüsün sebebi açıklanmayacak diyor.

http://www.ibtimes.co.uk/fear-walking-dead-zombie-virus-theory-will-not-be-answered-series-robert-kirkman-confirms-1497319
    http://www.ibtimes.com/fear-walking-dead-will-not-reveal-cause-zombie-virus-characters-will-be-more-deadly-1883761

Bildiğim kadarıyla tedaviyle de olayın nasıl çıktığıyla da ilgili bir şey olmayacağını söylemiş.Bu ikisi zombi filmlerinin asıl kaynağı zaten bunlar olmadan sezonlar boyunca nasıl sürecek bu dizi? iyiki bırakmışım bu diziyi diyorum.

• Valla sağolun beyler iyiki böyle bir konu var yoksa diziden haberim olmayacaktı ilk bölümü izleyelim bakalım nasıl olmuş
  • Virüsün yayılmasının o Cal'in dediği F harfi ile başlayan uyuşturucu ile bağlantısı olabilir. Cal,insanı delirten bilmem ne yapandan mı istiyorsun tarzı bir şey söylemişti restoranda Nick'e. Bi düşünün.

• dizi tutacak gibi.

2. bölüm itibari ile ekşin başlıyor sanırım.

sonrası kaos :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingStark

quote:

quote:

quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla tedaviyle de olayın nasıl çıktığıyla da ilgili bir şey olmayacağını söylemiş.Bu ikisi zombi filmlerinin asıl kaynağı zaten bunlar olmadan sezonlar boyunca nasıl sürecek bu dizi? iyiki bırakmışım bu diziyi diyorum.

İlla virüsün kaynagını acıklamak zorunda değiller, gunumuzde bile sebebi bilinmeyen yuzlerce virüs var. Dizi dünyasında da kaynak çözülemediyse aktarmamaları normal.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KingStark

quote:

quote:

quote:

quote:

İlla virüsün kaynagını acıklamak zorunda değiller, gunumuzde bile sebebi bilinmeyen yuzlerce virüs var. Dizi dünyasında da kaynak çözülemediyse aktarmamaları normal.

Hocam bu gerçek hayat değil ki dizi.Ayrıca dizinin konusu zombi salgını.Onun için bence açıklanması gerekirdi.

• Yukarıda bahsedilen "rick'in deposu" muhabbeti 4 er 5 er dakikalık yayınlanan "webisodes" serilerin de geçen polis departmanın da ki rick in kişisel dolabından çıkan resmi elbise ve kendisine ait fotolar :)

• beğendim.
  • Anne uyuz
    Baba klişe
    Kız asi
    Oğlan zeki

Baba hariç karakterler nerdeyse The Leftovers'dan gelmiş diyecektim. Ama güzel dizi.
  • Dizi süper olmuş bence senaryo on numara. Özellikle Rick'den önce neler olmuş acemiler salgınla nasıl başa çıkacak bunları anlatmaları güzel. Ama virüsün nasıl ortaya çıktığını hiçbir zaman açıklamayacakları çok kötü olmuş yani aslında düşününcede teori üretmek zor. Resident Evil'de ne güzel açıklamışlardı. Diğer bölümleri dört gözle bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.