Şimdi Ara

fear in dvd si..ni oynayan varmı....?bi el atın lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dvd rom daki fear.mds dosyasını mount ederek oyunu ınstall edin
    Sanal cd-rom a oyun cdsi gelecek ve oyunu kurun..
    arkadaşlar fearin dvd sinde böyle diyor..ama bu fear.mds dosyasını nasıl açacağım...bilinmeyen program çıkıyor..tabiiki bu uzantıyı ne ile açıp oyunu install edeceğim..(mount etmek ne demek..?)
    teşekkürler

• kardeş bendede fear ın dvdsi var fakat senin dediin şeylerin hiç birisi bende olmadı dvd yi takıyorsun kuruyorsun bendeki böle valla sendeki acaip bişi olmuş..
  • Arkadaşın dediği doğru benim aldığım FEAR dvd'de öleydi ama ben Alcohol 120% programı ile fear.mds'yi bir dvd'ye yazıp yükledim sonra crack yapmadan patchi kurup patchli yeni exeyi crack yaptım daha kolay oldu..hem patch'lerde sorunsuz yükleniyo...

MDS formatını bitek Alcohol 120% tanıyodu galiba...
  • arkadaşlar iso buster ile mds dosyasını açtım..ama bunlardan hangisini install edeceğim..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 6 Kasım 2005, 14:09:02 >
  • işaretli FEAR.exe dosyası korumalı açılmıyor..(4.42 mb olan)
  • tabi ki setup.exe dostum...
  • Daemon tools u indir ve kur , sağ altta simgesi çıkacak ona sağ tıkla en üsttekini seç oradan "set number of devices" e gir "1 drive" de , sonra bir gerideki seçenekte en üsttekini seç ve "mount image" de , oradan dosyayı göster. yani fear ın DVD sinde yazdığı gibi mount etme olayını yapacaksın.. bu anlattığıma mount etmek denir.
    mds dosyaları ( iso , cue , b5t vs.. vs.. ) kopya korumalı oyunlar için yeni geliştirildi. bir bakıma oyunu kırma görevi görüyorlar.. dediğim işlemleri doğru yaparsan bilgisayarım içindeki optik sürücülerin yanına daemon tools ile gelen sanal CD / DVD-rom sürücüsünün içine mount ettiğin fear dosyası açılacak..

ENJOY..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese teşekkür..sims 2 yi aynı yöntemle kurmuştum..ama bu biraz problemli..daemon toolsu kurdum...uğraşıyorum..
  • bu seferde bu zımbırtı çıktı..halbuki herşeyi yaptım..virtüel cd hide yi bile yükledimö..ve hide all virtül drivers yaptım..ama masaüstünde fear e tıklayınca bu yazı çıkıyor..
    kafayı yiycem..
  • [özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 6 Kasım 2005, 18:56:04 >
  • no cd patch i lazım sana ben bulmuştum bi siteden ama hatırlamıyorum..
  • benim dediği yöntem en kolayı bence uğraştığınız şeylere bak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.