Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.618
Cevap
12
Favori
164.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Şu skorla turu kim atlıyor?

Tottenham
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Şu skorla turu kim atlıyor?

Tottenham

Inter'e yazık oldu o zaman.
  • Şu futbolla inter çıksın isterdim. Yazık oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yazık oldu İnter'e.

• İlk maçtaki skorun kurbanı olduk. Birçok önemli oyuncumuzun olmamasına rağmen sonuna kadar mücadele ettik elimize çok fırsat geldi fakat olmadı. İlk maçta da söylemiştim Tottenham'ın tek tehtidinin hücum olduğunu ve yoğun baskı kurarak rakibi oynatmamaya çalıştıklarını. Baştan işi sıkı tutup ilk maçtaki baskılarını atlatsak, gevşek davranmasak rahat bir şekilde turu geçecektik. Tabi olmuş bitmiş maç üzerine konuşmak pek anlamlı değil artık. Hedefimiz ligde ilk 3 e girmek. Umarım Moratti de sorunun Stramaccioni olmadığını anlamıştır.

quote:

Orijinalden alıntı: Ethilieñ

Maçı yorumlayabilir mi birisi? Bale olmadığı için bu kadar kötü tottenham?

Tottenham kötü değildi, Inter çok iyiydi. Maçın başından sonuna kadar üstündü. Aşağıdaki resimdeki oyuncuların kimisi sakat kimisi cezalı, kimisi avrupa kupasında oynayamıyor. Bu kadar dar bir kadroyla oynadık bugün. Guarin 3 kulvarda aşırı yük bindiği için çıkmak zorunda kaldı. Uzatma devresinde bize gol lazımken, forvet gireceği yerde defanstan Ranocchia oyuna girdi gol aramak için.

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları

• Dün Arsenal'e bugun de İnter'e yazık oldu her ikisi de ilk maçların kurbanı oldu
  • Ekle!!!
  • FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları

yarın saat 16:00 da Juventus ile oynuyoruz

bu arada hoşgeldin ParZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 29 Mart 2013; 23:30:49 >
  • Önce Juventus yenilgisi, sonra hafta içi zar zor Sampdoria galibiyeti, şimdi de bu yenilgi.

Bunun açıklaması tam bir sığırlık.Kendi evinde 3-1 öne geçtiğin maçı 4-3 veriyorsun şaka gibi. Milito, Palacio'dan sonra Cassano da bugün sakatlanınca elimizde sadece Rocchi kaldı. Çok güzel başlayan gece kabus gibi bitti. Böylelikle şampiyonlar ligi düşüncesi de artık hayal oldu.

Moratti öküzü 3-3 ten sonra bi sigara yaktı, 4-3 olunca tipi iyice kaydı. Son saniyede Ranocchia sığırı 1 metre önündeki topu kaleden içeri sokamadı. O anda Moratti ağzı açık izledi pozisyonu.

Artık ilk 3e giremeyeceğimiz kesinleşti sayılır. Moratti denen öküz de Stramaccioni'yi kovar, kendine yeni bir piyon bulur. Zanettiyle sözleşme uzatılır, kadrosunu her zamanki gibi kendisi kurar. Taraftara yazık diyecem onlar da ayrı bir öküz. Gider ırkçılık yaparlar, bütün sezon takımı sırtlayan Guarin birkaç maç kötü oynadı diye ıslıklarlar, gol kaçıran Alvarez'i ıslıklayıp 2 gol atınca alkışlarlar ama kulübü ve özellikle başkanı protesto etmezler.
    Bana yazık lan

• Nevzat bazı yenilgiler hayırlıdır dostum kökten revizyon şart zaten İnter'e.

edit :oha artık dk 60 evinde 3-1 öndesin ve maçı 4-3 kaybediyorsun kanser eder taraftarı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 8 Nisan 2013; 22:07:50 >
  • Haklısın, da revizyon olacak mı, olacaksa bile doğru şekilde olacağını hiç sanmıyorum. Moratti'nin gideceğini bilsem tüm maçlarda yenilmemize razıyım. Bütün yanlışların ve sorunun kaynağı o. Bu yara pansumanla geçmez, kesip atmak lazım, Moratti ve dokunulmaz olan oyuncularını.
  • Bizim 3-3 lük Siena macı geldi aklıma.

• Moratti tam bir hiyar gercekten,kararlarina anlam veremiyorum

• Buralar ölmüş be Nevzat...

@Nevzat-FC INTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Escobar -- 19 Mayıs 2013; 20:37:52 >
  • FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları

Yeni sezon forması herhalde,canavar gibi olmuş.

Hem konu uplanmış olsun.
  • Kpss ye hazırlık nedeniyle değil konuya yazmak, foruma bile uğrayamıyorum uzun süredir, sınav geçtikten sonra inşallah daha çok uğrayacağım foruma
  • Mazzarri'nin Inter'de istemediği oyuncular: Bardi, Caldirola, Jonathan, Pereire, Chivu, Stankovic, Duncan, Kuzman, Obi, Schelotto, Alvarez. KAYNAK:tribun dergi twitter ben bu kadar ismin gideceğini düşünmüyorum eğer olursa büyük revizyon var demektir

• Herkese selam, sınavı da atlattım artık buralardayım

Takımda revizyon olacak fakat takımın Endonezyalı işadamı Thoir'e satılma durumu var. Moratti ile görüşüyorlar. Moratti tamamını vermiyor hisselerin. %40-60 arası veririm ve başkanlığa devam ederim diyormuş. Sanırım revizyon için anlaşma bekleniyor. Gelecek sıcak para transferlere harcanacak.

Bu arada Campagnaro, Beldofil, Carrizzo, Andreolli, İcardi ile sözleşme imzaladık. Cassano ise Parma'ya gitti
  • Hoşgeldin Nevzat. Inter'in eski Inter olması rakiplerin işine gelmez doğal olarak ama, yine de sizin için hayırlısı olsun diyorum
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.