Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.661
Cevap
18
Favori
344.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    leipzigle daha laimer konusu tartışmalıyken bir de andre silvayı istersek mateschitz reis hasanı sallandırabilir :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • laimere leipzigin istediği ücret veriliyor gibi gözükür andre silva da ederinin altına alınır, örneğin laimer 25 silva da 20-25 arasına gibi paket yaparlar at fava bekle.


    Salzburda orta sahada leipzige kaydıracağı başta camara olmak üzere adamlar birikmeye başladı, tiyatro, rüzgar yapıyorlar hem bayern ne zaman istediği adamı alamamış almanyada zaten.

  • Leipzig 30 istiyormuş, bayern 19 teklif etmiş hocam. Pek istediklerini veriyorlarmiş gibi durmuyor.


    Schick bana her an patlayacak hissi veriyor, güven vermiyor o adam bana. Leverkusen 100 milyon istiyormuş bir de.


    Bayern De Ligt, Laimer ve Teli alip transferi kapar gibi görünüyor. Forvetleri de Mane olacak gibi görünüyor.


    Yalniz Lewandowskinin ayrilmasi Mülleri bitirir. 2005li Paul Wanner var. Mülleri top diye oynar o bebe 1-2 sene içinde.


    Bence Bayern Lewandowskiyi çok arar özellikle Mane patlarsa. çünkü Müllerin bitiricliği çok kötü, topa kiz gibi vuruyor. Coman da bitiricilik yok.Sane bir iyi bir kötü. Lewandowskinin attiği 40-50 gol olmadan nasil yapacaklar merak ediyorum. Bundan dolayi, Ronaldoyu almalilar. Ronaldo, Mane yaparsin. Teli de yetiştirir Ronaldo.


    Mane hizli, çabuk ve seri. ŞLde Lewadan faydali olur da patlamazsa, Dortmund uzun bir aradan sonra ligi kazanir diye düşünüyorum eğer Ronaldo gelmezse.





  • FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig
    FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 LeipzigBayern & Germanytwitter
    “Bayern's 2nd offer for Mathys Tel (rejected) was €18m fixed plus €4.5m add-ons (related to number of appearance and easy to achieve). The third bid is now expected to be more than €25m including add-ons. Bayern are convinced Tel would play over 20 games this season [@lequipe]”
    https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1548589085543075840

    2005li bebeye 30 milyon verecekler böyle giderse. Ronaldoyu almak varken böyle bir kumar oynamak neden? Rotasyonda 20 maçtan fazla oynayip katki yapacağinin garantisi var mi? Renneste bile süre almamiş doğru düzgün bu bebe.

  • Barça De Jongu Bayerne teklif etmiş.

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    cok para vermez bayern ben de jong u cok ozel bulmuyorum.iki senede bur onun gibi 4-5 oyuncu cikiyo piyasaya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern fancy superstar oynatmak istemiyor hocam. Neymar Messi Ronaldo Mbappe falan bu adamların kurumsallığına aykırı. Ayrıca Ronaldo da mümkünse gitmesin zaten. Bundesligayı küçümsediğimden değil, rekabeti bırakmasın. Bayern zaten ronaldolu ronaldosuz yine şampiyon. Juveye giderek yaptı o hatayı. Kal manuda ya da şampiyonluğa oynayan takıma git şampiyon takıma gitme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dogru degil. Nagelsmanndan Uliye kadar Mbappeyi ne kadar cok istediklerini hep söylediler. Lakin, Mbappenin maasi Munihte maas dengelerini bozardi. Munih finansal yapiyi ve takim ici dengeleri cok umursuyor. Tabi bu anlasilabilir. Munihin sahibi yok ya da ispanyollar gibi arkalarinda devlet destegi yok. Munih Barcanin düstügü duruma düserse Munih iflas aciklardi. Almanyada isler farkli yürüyor. 150 milyon avro borcu olan Schalkenin iflasi konusuluyordu gecen sene.


    34lük Messi, 38lik Ronaldo. Biz Messiyi aldik, basimiza bela aldik. Prime dönemlerini hangi takimda gecirdilerse gitsinler oraya. Ronaldonun annesinden arkadaslarina kadar sosyal medyada Munihe transferi icin cabaliyorlar. Ayip ya. Messi ve Ronaldo eskiden superstarlardi. Messi-Ronaldo dönemi bitti.Bos yere senelik 60 milyon avro ödüyoruz.


    Lewandowski ve Müller ikilisi bozuldu. ikisi ligde istatistik kasmalariyla Munihe sampiyonluk icin büyük avantaj sagliyorlardi. Lewandowski gitti, Müllerin de oyunu ezbere, ona assist yapmak icin zaten. Lewandowskisiz bir hic zaten Müller artik. Bundesligada artik favori yok, 3 takim da sampiyon olabilir, hatta Leverkusen bile.





  • Munih De Ligt icin yeni teklif yapmis, 70 milyon+bonuslar, Juvenin istedigi rakamla aradaki fark bayagi azalmis deniyor.


    Tel, Fransiz futbolunda Mbappeden beri gelen en büyük yetenek forvet olarak. Munih alip rotasyonda süre vererek gelistirmek istiyor.


    Katalan basini De Jongun Barcadan ayrilirsam sadece Munihe giderim dedigi haberlerini geciyor.De Jong Ocakta bizle birlikte Munihe de teklif edildi. Onlar da reddettiler. Munih Gravenberch ve Laimeri tercih etti. Bence dogrusunu yaptilar. Gravenberch ve Laimer De Jongun yari maaliyetine bile gelmiyorlar. Ortasahaya kalite ve derinlik katmak icin dogru isimler. Gravenberch büyük potansiyele sahip. Kafasini kullanip kendini futbola verirse Nageslmann faktörüyle üst düzey bir topcu olma sansi yüksek.Tolisso, Roca ve Sabitzerden dogru düzgün katki alamadilar pivotta. Nagelsmann hocanin Müllerle askiyla bu sorun Munih ortasahasini bitirdi gecen sene.

  • Juve De Ligt icin Munihin 70 milyon+10 milyon bonus teklifini kabul etmis.

  • Bayern iyice sapitti. Transfer rekoru kıracak galiba bu sezon. De light 70 milyon edecek bir stoper mi bende soru işaretleri var, ayrıca önceliğin forvet iken neden defans alırsın ki. Her an takımı yakabilecek potansiyel de bir el bombası, upamecano ile ikisi birlikty bayern defansi evlere şenlik olur. Ayrıca lewandowskinin yerine de tecrübeli bir santrafor almayacaklarıni belli ettiler. Şl de yine hüsran bekler bayerni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig
    FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 LeipzigHassantwitter
    “De Ligt is a long-term Bayern fan 😍😍😍”
    https://twitter.com/JMusialinho/status/1548756799011991562



    Juventusta De Ligt icin isler beklendigi gibi gitmedi. insallah, taraftari oldugu takimda beklentileri karsilayip Munih savunmasina seviye atlatir. Cünkü, savunmada bir lidere ihtiyaclari gercekten cok fazla. Ajaxtayken Munihe transferi son anda iptal oldu. Leonardo yüzünden bize de transferi son anda iptal oldu. Sanssiz lakin De Ligt efendi topcu. Konsantre olup kendini tamamen futbola vermek zorunda artik. Uli reiste onu evine cagirip bir ayar verir.


    Ben yatiyorum. Bugün nette cok fazla zaman gecirip düsündüm. Yarin onu görecegim. Pazar haric her gün görüyorum da yetmiyor. Bu aralar hep trip yiyorum. Birkac tane PM aldim. Bana yine seni sinirlendirip göndermeye calisiyorlar, sen varken istedikleri gibi at kosturamiyorlar, cevaplarini alip oturuyorlar türünde mesajlar. Emin olun, o kisiler umrumda bile degiller. Sevdigim arkadaslarim sensiz forum cekilmiyor, ara ara olsa da yaz dedikleri icin yaziyorum. Kafa dagitmaya da ihtiyacim var. Cok yogun calisiyorum ve beni mutlu eden tek kisi var. Ben onunla ilgili bir seyler yapmak zorundayim. Benim icin dua edin, yeterli. Tabi o kisilerin duasina ihtiyacim yok, ben bunu güzel kalpli, iyi niyetli insanlardan istiyorum. Sartlar o kadar aleyhime ki, duaya ihtiyacim cok fazla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnarummathebest -- 17 Temmuz 2022; 23:37:34 >




  • Sky; De Ligt transferinden sonra Upa, Pavard veya Nianzou'dan biri yollanacak demiş. Yüksek ihtimal Pavard yollanır, Upa geçen sene toparlanma emareleri vermişti, Nianzou zaten adam akıllı süre bulup kendini gösteremedi bile gönderirsek yazık olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 18 Temmuz 2022; 9:1:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • De Ligt transferi bonuslar dahilinde €80M'a bitmiş. Yıllık maaşı da €18-18,5M.

    Hem bonservis hem maaşı fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

    juve ye gelirken cok umutluydum ama 3 yılda oyunu pek olgunlaşmadı.Bol penaltı yaptırdı o sürede..


    BAyern'de gelişir mi bilemiyorum gitmesine üzülmedim..

  • bianconera kullanıcısına yanıt

    Merih'in önü açıldı mı şimdi?



    Edit: Şimdi kontrol ettim. Inter'e gitme ihtimali varmış bizim deli oğlanın. Yolu açık olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 20 Temmuz 2022; 23:12:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juventus her zaman elit seviyede stoperler çıkaran bir ekip olmuştur. Bu adamlar De Ligt'i yolladıysa bir bildikleri var demek ki.


    Bende kesinlikle üst düzey bir stoper olarak görmüyorum kendisini Bayern çok şaşırttı bu hamleyle.

  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt

    Lewa yerine 1+1 sözleşme ile Ronaldo çekseler hiç bir kayıpları olmaz. Maliyetini de forma satışlarından çıkarırlar zaten.


    Bayern yönetimi baya vizyonsuzlaştı son senelerde. De Ligt'e o paraları verip Ronaldo'yu istememek akıl tutulması resmen. Yerine de adam gibi birini almıcaz falan demişler baksana FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig 

  • Manem dün oynanan hazırlık maçında 4. dakikada ağları sarsmış..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig


    Neyi bekliyorsunuz anlamıyorum? Bayern yönetiminin ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Acaba neyin kafasını yaşıyorlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.