Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.662
Cevap
18
Favori
343.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

    Ronaldo'nun Bayern'e gidip boş kale ve penaltılarla 40 gol atması hayalini kuruyorsun değil mi? Tüm takım pozisyon yaratacak ve Ronaldo boş kaleye tıklayacak.



    Bayern 37 yaşındaki bitik Ronaldo'yu istemiyor. Adam maç boyu kalenin önünde bekliyor ve takım oyununa katkısı sıfır.


    Bayern zaten ligde 10 yıldır üst üste şampiyon oluyor. Ronaldo Bayern için en son çare. Hedeflerindeki 5 isim de olmazsa Ronaldo o zaman alınır ve yedek kulübesinde oturur.

  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    Bundesliga> farmers league 1. Ronaldo hiçbir zaman kolayı seçmez pessi gibi


    Ronaldo gelirse en azından tek başına takımın gol sayısını yükseltecek. PSG'nin hücum oyuncuları Bayern Münih hücum oyuncularından çok daha iyi ama pessi Neymar Mbappe ile oynamasına rağmen o rezil ligte anca küme düşmemeye oynayan takımlara gol atabildi, asist yapabildi O takıma beni koysan o ligte 10 gol 10 asist garanti yaparım.

    Ayrıca oturma organından uydurduğun ve maçları izlemediğin çok belli. Çünkü kafadan sallamak bedava. Ronaldo bitik falan değil. Fiziksel olarak hala mükemmel. Kaptırdığı topları yaptığı presle geri alabilir veya rakibi hataya zorlayabilir. Hızı eskisinden kötü değil. Sağ sol ayak kafa ile her türlü pozisyondan skor üretebilir. Çok yükseğe sıçrayabiliyor. Hem İndirdiği kafa topları hem de yüksek oyun zekası ile kanatları orta sahaları pozisyona sokabilir. Yani komple bir forvet. Maçları izleyenler bunu görüyor ama sen GOAT CR7 nefretinden izleyemiyorsun bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

    10 yıl önceki Ronaldo ile şimdiki Ronaldo arasında 10 kat fark var.


    Ronaldo şu an çalım atamıyor, hızlanamıyor, kanatlara inemiyor, takım oyununa katkı sunamıyor. Ronaldo son 5 yıldır çaresizce kalenin önünde bekliyor. Top sürme becerisi bile bitik durumda.


    Ronaldo Messi'ye yetişebilmek için kale önünde bekliyor ve bu da oynadığı takımların sistemini mahvediyor.

  • Rennes Münih'in Tel için yaptığı üçüncü teklifi de (bonuslarla 25m€'nun üzerine çıkıyormuş) reddetmiş ama Rennes'in bugünkü Augsburg ile yapacakları dostluk maçının kadrosuna alınmadığından anlaşma yakın deniliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 23 Temmuz 2022; 22:56:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tel transferinde anlaşma sağlanmış deniyor. Bedeli 30m€. İnşallah Brazzo'nun bir bildiği vardır bu riski alırken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 23 Temmuz 2022; 21:5:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci renato sanches vakası loading...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık maçında fena patlamışız bu sene Lewa'yı çok arayacağız gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern de fena oynamamış. Ayrıca buz gibi golu de iptal edilmiş bayernin. Son vuruş eksikliklerini görmüştür nagelsman. Bence nokta bir santrafora ihtiyaçları var. Ayrıca leroy sane ile Arsenal ilgileniyor diye duydum. Hazır piyasası varken üçe beşe bakmadan gönderilmeli. Onun oyunda olduğu dakikalar da bayern kesinlikle 10 kişi oynuyor. Pres namına adam sıfır. Kaybettiği toplarin peşinden bile gitmiyor beyefendi. City çok güzel maç çıkarmış. Her ne kadar hazırlık maçı da olsa nagelsman efendi için sular ısınıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bayern rekabet ortamı ortadan kalktığı izlenmek oranları düşmeye başladığı için bilerek şampiyonluğu dortmunda bırakacak, başka açıklaması yok şu kadronun.

  • Zaten kendileri söylüyordu ustuste 10 kez şampiyon olup rekor kırmak istiyoruz diye. Rekoru kırdılar ama Cl açısından hüsran durumdalar. Son 10 yıl 2 Cl kupası alabildiler. Ki daha fazla da alabilecek potansiyelleri vardı, Tsubasa arkadaşın dediği gibi evlatcilik başlarına bela oldu. 20 m lik bir transfer daha yaparlarsa klüp tarihinde transfer rekoru kırmış olacaklar. Klüp başkanı hainer adidasa ceoluk yapmış bir isim. Yani baya tecrübeli bir adam, bakalım Bayern önümüzdeki 10 yıl da kaç Cl alabilecek. Benim tahminim 0.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim, "çaresizce kale önünde bekliyo" deyip duruyosun, gören de Roanldo gol atamıyo sanacak.

    çaresiz dediğin Ronaldo, ATM'ye dört kere hat-trick yaptı. Ronaldo'dan başka hiçbir futbolcu o takıma hat-trick yapamadı.

    bırak hat-trick yapmayı, diğer takımlar ATM'ye iki maçta toplam iki gol atabilmek için kıçlarını yırtıyolar.

    bu nasıl çaresizlik bi açıklar mısın? "çaresizce kale önünde bekliyo" diyebilmen için Ronaldo'nun gol atamıyor olması gerekir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde dünkü maçta Bayern neydi öyle ya. Defans her zaman ki gibi evlere şenlik, özellikle upamecano evlere şenlik. Ama Neuer a parantez açmak lazım. Geleni gideni başarılı bir şekilde içeri aldı,bayern böyle bir adamı hâlâ kalede nasıl tutabiliyor anlamıyorum. Dünkü maçta Bayern adına takımın en rezil ismiydi. Thomas mullerin de rotasyon topçusu olma zamanı çoktan gelmiş. Musiala harika oynadı. Sabitzer son maçlar da çok güzel performans çıkarıyor,orta sahada dün çok baskın oynadı. Gravenbech mullerin yerine forvet arkası oynadı ama pek başarılı bir maç çıkaramadı. Belki de alışık olmadığı bir pozisyon olduğu için olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim winner Mane'm...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skor yaniltmasin abi. Dün Munih rezildi. Leipzig dogru düzgün transfer yapmadi, Tedesco sürekli sacmalayan, takimla cok oynayan bir hoca.


    Mane cok etkisiz kaldi.Bos kaleye 1 gol atmasi disinda sahada yok adam. Musiala ve Gnabryin bireysel yetenegiyle maci aldilar dün. Nageslmann hocanin 4-2-2-2de israr etmesini dogru bulmuyorum. Munihe olmaz bu sistem. Ya Müllersiz bir formasyonla 4-2-3-1 oyna ya da 4-3-3. Müller Lewandowskinin ayrilmasindan sonra iyice bitti. Kanadi birakip assist kovalamak icin merkeze gidiyor sürekli. Sabitzer iyi topcu, iyi top yapar, sutör özelligi de var lakin ortasahanin göbeginde Sabitzer olmaz.Gravenberch, pres resistant bir topcu. Topla iyi ve dikine gidebiliyor. Fiziksel olarakta iyi. Pivotu Laimer ve Gravenberchten kurmalilar bence.Sabitzer de kanat rotasyonunda yer almali.Rakibe baski ve pres konusunda Laimerden daha iyisi yok. Dün kötü baslasa da sahada her yerdeydi. Munih Nübeli geri cagirmayarak büyük bir hata yapti. Dün Neuerin yedigi golleri Almanya kadin takimi kalecisi Merle Frohms yemezdi abi. ilk golde topu birakti ya. Ulreich desek kovanin teki.Neuer ve Müllere zamli sözlesmeler verilmesi konusuna tekrar gelecegim. Cok vahim bir hata. Haalandi almayip Maneyi almakta diger vahim hata. Martta Haalandla görüsüp anlasip, Ulinin yönettigi denetleme kurulu pahali diye transferi veto etsin Lewandowski 1-2 sene daha idare eder diye.Sonra Lewandowski 4 senelik yeni sözlesme istesin, sen de 1 senelik teklif et. Lewandowskiye Barca 4 senelik sözlesme teklif edince de Haalandi tekrar iste. Haalandta Cityle coktan anlasmisti tabi. Tel, Fransa futbolunda Mbappeden sonra gelen en büyük yetenek.ingilizler Brexittten dolayi Teli alamiyorlardi bu sene.Yoksa 28.5 milyon olan rakam cok daha fazla olurdu.Teknigini gelistirip, skora kisa vadede katki yapmaya baslarsa birkac seneye kalmaz Munihin 9u olur Tel.Fransayi U17 şampiyonu yapan 2 isim Emery ve Teldi. Emeryde 16 yasinda olmasina ragmen bizde süre aliyor simdiden.


    Munihin yerinde olsam Mane yerine üst düzey bir sag kanat alirdim.Coman ve Sanenin ikisi de solda daha iyi. Özellikle Coman, solda iceri katederek oynadigi icin daha iyi. Sane de sağda oynayinca Robben vari iceri kesmeleri yapamiyor. Haliyle o da kaleye uzak oynuyor.


    Leipzige gelince, bu sene yönetime ne oldugunu anlamiyorum. Schlager ve Raum disinda dogru düzgün transfer yapmadilar. Topcu satislari konusunda yönetime lafim yok, cok iyi is cikardilar. Gelen paranin üzerine biraz daha koyup, takima seviye atlatacak 3-4 topcu alinabilirdi. Raum disinda o seviyede biri yok. Schlager agir topcu, Leipzige bir sey katmaz.


    O degil de Covid oldum ya. Mutasyona ugramis versiyonu bulasti ne. Basim inanilmaz agriyor.





  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt
    Hakemin Leipzig'in ilk penaltısını yediğini de unutmayalım. Cidden kötü durumdayız. Musiala gibi adam akıllı süre aldığı her maçta katkı verip parlayan bir topçuya sahip olmamıza rağmen Müller'in hala 11 başlaması utanç verici. Başka bir Avrupa takımında olmazdı bu seviyesizlik. Neuer de sakatlıktan iyi döndü diyorduk da bir türlü eski seviyesini yakalayamadı, yediği saçma sapan gollerin miktarı sürekli artıyor hele ilk golde resmen topu seyretmekle yetindi.

    Mane bizim sisteme uyacak bir topçu değil bence, Epl de takımlar çok açık oynuyor her maç tonla kontra fırsatı yakalıyorlar Bl'de takımlar bize karşı ölümüne kapanıyor. Keşke Haaland için bastırsaydık. De Ligt'e 80m veren yönetim Haaland'ın serbest kalma maddesini hayli hayli uygulardı. Lewa'nın içten pazarlıklı tutumu her şeyin içine etti resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 31 Temmuz 2022; 22:38:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

    Hâlâ bir umut bekliyorsun değil mi?

  • valla Ronaldo'nun Bayern'e gitmesini ben de çok istiyorum, CL'de Ronaldo'lu bi Bayern izlemek çok güzel olur. umarım alırlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lewandowski heralde bilerek Haalandi alamasinlar diye böyle yapti. Yoksa Munih yönetiminin ona 4 senelik kontrat vermeyecegini bilemeyecek kadar saf adam degil. Barcayla Subatta anlasmasina ragmen sirf Haalandi alamasinlar diye bunu gizlemis heralde.


    Maneyi sisteme uydurmak icin 4-2-2-2 oynuyor. Sag kanatta Müller oynuyor. Assist kovalamak icin sürekli iceri katediyor herif. Bedavadan assist pesinde. 4-2-2-2yle SLde güclü bir takima karsi oynarsan cok baski yersin. 4-2-2-2yle ortasaha göbegini cok zayif tutuyorsun, üstelik sag kanatta Müller yüzünden ölü. Leipzig ve Frankfurt maclari Munih icin ölcü degil. Bu maclarda oynanan oyunla bu kadar gaza gelinmesi de garibime gidiyor.


    Laimer destroyer olmasa da kemik gibi ortasaha. Taktiksel olarakta cok kullanisli. baski ve pres konusunda cok iyi. dinamik ve topla da iyi. Laimer son 30-35 dakika oyuna girerek bile Munihe muazzam katki yapabilir. insallah 3-5in hesabini yapip nasil olsa Sabitzer var diye seneye bedava alma pesine düsmezler.


    Munih yönetimi gecen senelerde mac günü geliri olmadan sezon planlamasi yapiyordu. Bu sene +100 milyon avro fazladan paralari vardi. Topcu satislarindan da güzel paralar kazandilar. De Ligtin bonservisini 4 senede ödeyecekler. De Ligt ve Haaland birlikte alinirdi. Tek sorun Haalandin maasi olurdu, onu da imza parasini yüksek tutarak hallederlerdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnarummathebest -- 6 Ağustos 2022; 13:9:49 >




  • Munih gecen sene 3.25 milyon formayla en cok forma satan takim olmus. Bizimki gibi neden bu kadar düsük onu anlamadim. Heralde Jordanla Nike ayri bizde. Formadan cok Jordan ürünü satiyoruz. Jordan formalari da ayri. Neymar ve Mbappenin geldigi ilk sezon 1 milyondan fazla forma satiyorduk. Simdi Messi dede de var.

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Bayern Ronaldo'yu almaz ya, hiç sanmıyorum.Ronaldo'nun pas alamayıncaki tepkileri, takımdan büyüğüm bana oynayacaksınız aurası falan hiç Bayern'in gireceği işler değil açıkçası.Kalır Manu'da. En büyük hatası manu'yu sahiplenip "daha iyi daha güçlü başlayacağız bu sezon" gibilerinden kaptanımsı cümleler kurmak yerine, 18lik youngstar gibi izole etti kendini takımdan. Ronaldo bu konularda hiç olgunlaşamadı maalesef.Çok seviyor olsam da eleştirmek gerek.

  • 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.