Şimdi Ara

FB ve GS'nin Almanya'dan sonra, Avusturya kampı da iptal olabilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya ve Hollanda futbol federasyonları kararlarından sonra Almanya kampı iptal edilmişti.. GS ve FB kamp için Avusturya'yı tercih etmişti. Burada hazırlık maçları oynanacaktı fakat Avusturya futbol federasyonu da Almanyadaki olaylara dikkat çekerek FB ve GS'nin burada hazırlık maçı yapmasına izin vermemiş.

NTVSpor'da söylediler şimdi.. Net bilgi değilmiş 10 dakika önce bilgi gelmiş. Yetkililer üzerinde çalışıyormuş

Sanırım maçları İstanbul'da oynayacağız

• E bizimkiler Avusturya'da, maçlar da ayarlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

E bizimkiler Avusturya'da, maçlar da ayarlandı.

GS ve FB'ye vize çıkmamış güvenlik sorunlarından dolayı. Öyle söyledi NTVSpor muhabirleri
  • Güvenliği sağlamaktan acizler kabak bizim başımıza patlıyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavra22

Güvenliği sağlamaktan acizler kabak bizim başımıza patlıyor arkadaş.

ya bırak hocam adamlar sahaya atlıyorlar, meşale yakıyolar ne yasaksa yapıyolar iyi oluyo böyle akıllansın biraz taraftarlar ...
  • Eğer avusturya da kesinleşirse yurt dışı kampı iptal olacakmış.Hazırlık maçı yapacağımız takımları ülkemize davet edecekmişiz.
  • İyi de o Almanya'daki karar Türk takımlarının kendi arasında yapacağı maclar icin değilmiydi Örnek: FB-GS macı Almanya'da yapılamaz. ????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine hollanda
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 sene önce Alamanya da oynanan gs-fb maçında hakem sahaya atılan ilk meşale de taşkınlıkta maçı durdurup içeri girmişti, adamı zar zor ikna etmişlerdi. Saha içinde de oyuncuların birbirine karşı en küçük müdahelesinde sarı kart vermişti. Yani adamları o kadar korkutmuşuz..
  • Ülkemizde olması burdaki taraftarlar için iyi. Maçlara gitme şansımız olur. Özledim takımımı ama yurtdışında kamp geçirmek her zaman daha iyi tabiki. Oranın havası bi başka oluyor. Özellikle Avusturya'da temiz hava depolama olayı var.. Bizim topuk yaylası da o açıdan çok iyi ama bir Avusturya değil
  • Az once cnn turke baglandi biri avusturyadan soylentiymis isteyen her takim kampta hazirlik maci da yapabilirmis, herhangi olumsuz bir karar alinmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ben de sevmiyorum oraları her yıl aynı yerler. Farklılık olsun İtalya'ya falan gitsinler
  • Önce Almanya sonra Avusturya

Aslında Fenerbahçe ve Galatasaray gitsin Bosna-Hersek'te antreman yapsınlar.Orda kimsenin bir şey diyeceğini zannetmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.