Şimdi Ara

FB TV HD Yayına Geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Televizyonu izleyicilerinin heyecanla beklediği HD formattaki yayını için geri sayım sürüyor. 3 bin metre kare alanda tamamen yenilenecek stüdyolar ve teknik altyapısıyla Fenerbahçe Televizyonu'nun yayınları çok yakında "High Definition" kalitesiyle izlenebilecek.

Fenerbahçe'ye ait İnstagram hesabından paylaşılmış.

Sonunda adam gibi kaliteli yayına geçiyorlar umarım SD yayındaki gibi kötü bir HD olmaz.

• Oley be sonunda Hd kalitede 5e 2 top kapma antremanını,forma giyip maç anlatanları izleyebileceğiz büyüksün Aziz başkan lütfen 20 yıl daha kal
  • Alaattin metin ve kemalettin senturkle aziz baskanla nice 2.liklere programını artık hd izleyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Olmanın verdiği sevinç HD olarak ekranlarda.
    Sakın kaçırmayın millet.

• Arkadaşlar hd yayına geçtik ama çok para harcadık basketbol takımımızın bütçesini azaltalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Swift.

Arkadaşlar hd yayına geçtik ama çok para harcadık basketbol takımımızın bütçesini azaltalim

Umarım İroni yapıyorsundur.
  • HD yayında 2.lik keyfi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SD yayından HD yayına geçmek ?
    15 yıl önce açıldı
    Philips tv de tv8 çekmiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonunda
  • güya ocak şubat gibi geçilecekti ama ertelendi hayır adam akıllı program yok ki kanalda geçse nolur umarım içerik olarak da değişikliğe gider doğru düzgün şeyler gösterir ne zaman baksam ya altyapı oyuncularının sıkıcı maçları ya da ta yıllar öncelerinin maçları 240p olarak gösteriliyor
  • Kızdırmasınlar beni 10 yıl daha SD yayın yaptırırım.

• çok büyük ihtiyaçtı şampiyonluk nedir ki
  • Herkes önceden kalitesiz diye ağlıyordu şimdi de mok atıyorlar. Size de yaranamıyorlar. Ben size biat edin demiyorum ama böyle yapmasanız. Ben de malum şahsın gitmesini istiyorum.
    Bir ara yöneticilerin twitterini fb TV hd olsun diye az mension atmadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: His Last Vow

Herkes önceden kalitesiz diye ağlıyordu şimdi de mok atıyorlar. Size de yaranamıyorlar. Ben size biat edin demiyorum ama böyle yapmasanız. Ben de malum şahsın gitmesini istiyorum.
    Bir ara yöneticilerin twitterini fb TV hd olsun diye az mension atmadık.

Aynen dediğin gibi. Ama umarım adam gibi HD olur. SD yayını malum diğer SD kanallardan daha kötüydü ve HD de durum umarım aynı olmaz. Ülkemizde HD yayın olduğu halde HD ile alakası dahil olmayan kanallar var. Number One, Power FM ve TV2 gibi çakma HD olmazın.

Adını yazdığım iki müzik kanalında clip yayınları sırasında filan bir bakıyorsun piksel piksel yerler görünüyor.

Bir kanalın çakma HD olup olmadığını anlamanın yolu kayıt özellikli cihazın varsa 2 saatlik kayıt alıp kaç GB yer tuttuğunu anlamaktır. Mesela çakma HD olan TV2 den 2 saatlik kayıt alınca 3-4 GB yer tutuyor. Hakiki HD olan Fox TV den kayıt alırsan 11-12 GB yer tuttuğunu görüyorsun.

• tarih
  • İlk yorumlara iyi güldüm yav.
  • Yalnız uydudan izleyebilir miyiz?

• Masa tenisini de artık hd izleyeceğiz hadi yine iyisiniz

• Büyüksün başkan doğru yolda ilerliyoruz. Fenerbahcenin şu an tam da buna ihtiyacı vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: His Last Vow

Yalnız uydudan izleyebilir miyiz?

Uyduda da tahminen HD olacaktır diye düşünüyorum. HD yayını olan tüm Türk kanalları uyduda da HD oluyor.
  • Aziz başkanın "Pavalı köpeklev" , "Dovru mu Samet" , "Kaşavlanmış hakem istemiyovuz" , "Beni kızdıvmayın 10 sene daha gitmem" , "Avabamız kuvşunlandı 2 senediv bu yüzden şampiyon olamıyovuz" vs vs. gibi açıklamalarını, basın toplantılarını HD izleyebileceksiniz. Gözünüz aydın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.