Şimdi Ara

FB Maçının Sorumlusu PRANDELLIDIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoca motive edememiş maça. Başka açıklaması yok bireysel çabalarla olmuyor ki zaten öyle derbi kazandıracak bireysel yetenekli tek adamımız %100 hazır olmadığı için dk50 de çıktı.

Umarım bu gidişat değişir. Takım halinde oynayamadığımız için bireysel performanslara bakıyosunuz. Adamı yanıltır.

Ben dk 90'da pres yapan pozisyon arayan Burak'ı, orta sahada geçit vermeyen Melo'yu çilingir gibi her kapıyı açan Sneijder'i, Ortasahada her maç takımın en çok koşanı olan Selçuk'u, Beklerimizin 90dk git gel yapan gücünü unutmadım. Tek sorun stoperlerimiz ve kanatlarımızdı onları da çözmüş gibiyiz.

Selçuk Burak Yekta Melo Telles bilmemne kime bakarsanız bakın sadece bireysel çabalarla bir şey yapmaya çalışan sizin eleştirilerinizden kurtuldu. Takımca kötüysek bunun sadece futbolcularla ilgisi yok. Elbette ki futbolcularda hata yaptılar.

Takımcana yaptığımız tek iyi şey defans oldu. Hücumda çok kötüydük. Umarım bunları görebilmişlerdir. 120 dk 1 tane organize atağımız yoksa bunun en büyük suçlusu Prandellidir.

Eldeki malzeme bu deyip tüm suçu futbolculara atmayın. Bende en az sizin kadar sövdüm Yekta Selçuk Telles vb. ama 120 dk bir tane atağa çıkamıyorsak TD'nin büyük eksikliği vardır. Bu futbolcular üst düzey değiller belki ama organize hücum yapamayacak kadar kötü de değiller.

Yönetiminde hataları var özellikle kontrat konusunda ve belki TD ile daha çok irtibata geçebilirlerdi. BJK'nin ŞL gelememesi iyi oldu gelecek paraya gerçekten ihtiyacımız var. Başkan ve Prandelli nin arası transfer yüzünden sıkıntılıymış diye duyumlar geliyor bir çare olur belki.

Burak'ı Selçuk'u yahut başkasını savunma olarak anlamayın lütfen. Ancak bütün takım ileride hatalı oynuyorsa burda başka şeylerde konuşulması gerekir diye düşünüyorum.

Nacizane düşüncelerim. İyi geceler.

• İyi geceler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bireysel yetenekli adamınız neden hazır değildi onuda sorgulayın... kendisinden 4 gun önce gelen adam 120 dakika oynadı.
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prandelli kovulsun rörörö

• quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

Bireysel yetenekli adamınız neden hazır değildi onuda sorgulayın... kendisinden 4 gun önce gelen adam 120 dakika oynadı.

Çünkü sakatlandı.
  • Bismillah abi ya Daha Lig başlamadı adam bir sezon denesin , Fenere yenildik diye bu kadar vefasız olmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş rakibimiz değil
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 senedir oyuncuları savunduk , Fatih terim zamanında oynadılar mancini hatalıdır dedik alakası yokmuş be güzel kardeşim adamlar oynamıyor bu kadar basit . Ve ben şuna net olarak inanıyorum mancini bu klüpten sırf şu oyunculardan kaçmak için ayrıldı vallahi adam anlamış bunlardan birşey olmayacağını istediği adamlarda alınmıyordu. Tüm suç oyuncuların yazık günah prandelliye o penaltılardaki yüz ifadesi beni gerçekten çok üzdü. Yapmayın etmeyin şu adama bari yapmayın ne biz yapalım ne oyuncular ayıp yahu.
  • Prandelli gibi bir adam nasil Turkiyeye geldi hala sasiriyorum. Ligde doğru düzgün pres yapmayi bile bilen bir takim yok. Allah yardimcisi olsun, isi cok zor.
  • Koşmayan,press yapmayan takıma isterseniz Dünya'nın en iyilerini getirin bir cacık olmaz.Prandelli'yi de başta hiç istemedim ama Sabri'yi kadro dışı bırakması,antrenman izlenimlerim falan sevmeye başlamıştım faka olmayacak. İtalyan adamlarla bi cacık olamaz!

Mancini'nin uyguladığı taktiği uyguluyor top karşı rakibe geçtiğinde 10 kişi kendi yarı sahamıza.Top bize geçtiğinde 2-3 adam ile atak olacak şey değil.Hadi FB,BJK maçları tamam da Anadolu takımlarına karşı 10 kişi defans yapıyorsan olmaz bu iş.

1-Burak Yılmaz top süremez,duvar olamaz , tek top yapamaz , boş koşu yapamaz.
    2-Sneijder defans yapacak oyuncu değil.Karşı alana sahip olmanız gerekir onun oynaması için aksi takdirde ancak doldur boşaltta işe yarar.

Daha yazılacak çok şey var fakat kendi kendime sinirlenmekten başka bir şeye yaramaz.

Geçen seneki Kopenhag maçındaki gibi oynamazsa takım 3.lük bile hayal!

TAKIM KOŞMUYOR

• Lig başlamadı hemen elestirmeyin deniliyor ama ben GSyi hic bu kadar kötü görmemiştim. Kolay kolay duzelecege benzemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk dediğin adam sağına soluna bakıp pas atamadı maçta ne Prandelli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Lig başlamadı hemen elestirmeyin deniliyor ama ben GSyi hic bu kadar kötü görmemiştim. Kolay kolay duzelecege benzemiyor.

Aynen bende çok umutsuzum takımdan, gerçi görünen köy kılavuz istemez. Bu futbolla ilk 6 haftada havlu atarız biz, şampiyonlar ligi desen yine aynı. Perşembenin geleceği çarşambadan belli. Umarım takımda mucizevi bir değişiklik olurda ben yanılırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Hoca motive edememiş maça. Başka açıklaması yok bireysel çabalarla olmuyor ki zaten öyle derbi kazandıracak bireysel yetenekli tek adamımız %100 hazır olmadığı için dk50 de çıktı.

Umarım bu gidişat değişir. Takım halinde oynayamadığımız için bireysel performanslara bakıyosunuz. Adamı yanıltır.

Ben dk 90'da pres yapan pozisyon arayan Burak'ı, orta sahada geçit vermeyen Melo'yu çilingir gibi her kapıyı açan Sneijder'i, Ortasahada her maç takımın en çok koşanı olan Selçuk'u, Beklerimizin 90dk git gel yapan gücünü unutmadım. Tek sorun stoperlerimiz ve kanatlarımızdı onları da çözmüş gibiyiz.

Selçuk Burak Yekta Melo Telles bilmemne kime bakarsanız bakın sadece bireysel çabalarla bir şey yapmaya çalışan sizin eleştirilerinizden kurtuldu. Takımca kötüysek bunun sadece futbolcularla ilgisi yok. Elbette ki futbolcularda hata yaptılar.

Takımcana yaptığımız tek iyi şey defans oldu. Hücumda çok kötüydük. Umarım bunları görebilmişlerdir. 120 dk 1 tane organize atağımız yoksa bunun en büyük suçlusu Prandellidir.

Eldeki malzeme bu deyip tüm suçu futbolculara atmayın. Bende en az sizin kadar sövdüm Yekta Selçuk Telles vb. ama 120 dk bir tane atağa çıkamıyorsak TD'nin büyük eksikliği vardır. Bu futbolcular üst düzey değiller belki ama organize hücum yapamayacak kadar kötü de değiller.

Yönetiminde hataları var özellikle kontrat konusunda ve belki TD ile daha çok irtibata geçebilirlerdi. BJK'nin ŞL gelememesi iyi oldu gelecek paraya gerçekten ihtiyacımız var. Başkan ve Prandelli nin arası transfer yüzünden sıkıntılıymış diye duyumlar geliyor bir çare olur belki.

Burak'ı Selçuk'u yahut başkasını savunma olarak anlamayın lütfen. Ancak bütün takım ileride hatalı oynuyorsa burda başka şeylerde konuşulması gerekir diye düşünüyorum.

Nacizane düşüncelerim. İyi geceler.

inşallah manciniyi aramayız demiştim.

• Takım koşmuyor gerçekten. Burak 'ın pili bitmiş. Selçuk ne yaptığını bilmiyor. Forvet transferi ile canlanabilir takım. Selçuk kesinlikle çeki düzen vermeli bu sezon yoksa geçen sezon gibi beklemez bu takım onu alıp oynatırsın Yekta'yı.
  • Bizim Türk oyunculara sopa lazım sopa. Fatih Terim' in en büyük avantajı buydu.
  • Burak'la 4-2-3-1 oynanmaz ya transfer yspilacak yada Prandelli Italya milli takiminda yaptigi gibi eldeki oyunculara gore devamli sistemle oynayacak, tipki Mancini gibi... 3-5-2.. 3-4-1-2... 3-2-3-2 vb...

• Her kötü sonuçta bu sene klasik Sorumlu prandelli lafını duyacağız belli ki
  • Hücum etkisizliğimiz hala devam ediyor organize hücum yaptır hocaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Burak'la 4-2-3-1 oynanmaz ya transfer yspilacak yada Prandelli Italya milli takiminda yaptigi gibi eldeki oyunculara gore devamli sistemle oynayacak, tipki Mancini gibi... 3-5-2.. 3-4-1-2... 3-2-3-2 vb...

aynısını yaptı yalama oldu takım 1 ayda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.