@02AN okuyup gülüyordum ama bu yorumunu okuduktan sonra bir soru sorma ihtiyacı hissettim.Bilmen gerekir ama emin değilim, sizin stadınızın altındaki müzede Fenerbahçe'li sporcuların Türk ordusu için kaçak şekilde cephane taşıyışı figürlerle işlenmiştir.Zannederim bunu kendi tarihinizden de biliyorsun.Yalnız ilginç olan bir olay daha var, zamanında Fenerbahçe başkanlığı yapmış kişinin Atatürk'e suikast girişimi.Şimdi senin aklın ve mantığınla hareket edelim ;
Bana Fenerbahçe spor kulübünün vatanı satmadığını ispat edebilirmisin ? Senin mantığına göre taşınan cephaneler yurdumuzu işgal etmek için çaba sarfedenlere taşınmış olabilir.Sonuçta ortada belge ve resim yok.Ve senin mantığına göre sonucu buraya dayandırabiliyoruz.Bu örnekten kimse alınıp gücenmesin, herkes herşeyi biliyor.
Bak buradaki her Fenerbahçe'li kadar, belkide hepsinden çok bu maçın ve skorun gerçek olduğunu kabul ediyorsun.Ama görünüşe göre diğerleri gibi hazmedemiyorsun.Maçtır, oynanmıştır olmuştur ve hiçbir zaman yalanlanmamıştır !!!! Kulübünüzden yalanlama varsa koyunda görelim.Belki şimdi birşeyleri anlayabilirsin diye ümit ediyorum.
Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: 02AN
bakın bizim söylediklerimizi tarih kanıtlıyor... maçlardan birgün sonraki gazeteler...
bana 13 şubat 1911 den bir belge koyun inanayım.. istediğim çok basit birşey, ayrıca yazacak birşey bulamayınca işi başka yerlere çekmenizide anlayışla karşılıyorum...
boş konuşmalım, burda sidik yarıştırmıyoruz, bunun farkına varalım biraz...
Tarih Stat Organizasyon Sonuç (GS-FB) ---------- ---------- ------------- ------------ 12.02.1911 Union Club İstanbul Ligi 7 - 0 04.05.1913 Union Club Özel 6 - 0 01.10.1914 İttihat Spor Özel 6 - 1 15.03.1942 Şeref İstanbul Kupası 5 - 0 18.12.1960 İnönü Birinci Lig 5 - 0 ¨ Sabah gazetesinden alintidir burada 5-1 yok kupa finali
Tarih Stat Organizasyon Sonuç (FB-GS) ---------- ---------- ------------- ------------- 06.11.2003 Fenerbahçe Birinci Lig 6 - 0 23.02.1936 Fenerbahçe İstanbul Ligi 6 - 1 12.12.1976 19 Mayıs Deprem Kupası 6 - 1 16.08.1980 İnönü TSYD Kupası 5 - 0
quote:
Orjinalden alıntı: pazarsuyu
quote:
Orjinalden alıntı: zanetti35
arkadaşlar youtube'deki şu klibin düzmetnini vakti olan bir arkadaş yazabilirmi.
bir de konu dışındaki topiğe de yazdığım mesajı burada yineliyorum :
fenerbahçenin geçmiş tarihte aldığı altılık skor da geçmiş tarih değilmi yoksa bu işlerin miladına sizin keyfinize göremi karar veriliyor ?? komiksiniz komik
ya acıyorum ya valla acıom size şu 7 0 ın nesini savunuonuz hala .allah aşkına 6 kasım 2002 den önce böle bi maç olduğunu kaç kişi biliodu.biz şu an futbolu günümüz şartlarında tartışıyoruz.bu nesilin gördüğü şeylerden bahsediyoruz.eğer bu maç görüntülerle açık seçik ortaya koyulsa ok.ztn o zaman 6 0 bu kadar sansasyon yaratmazdı.o maçın ertesi günü sen arkadışına derdin ki' biz 7 atmıştık hatırlamıon galiba'
5-1 i hatırlatmiyim
quote:
Orjinalden alıntı: --duhan--
http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=42 şu linkteki sayfanın en altına bi kere daha bakıverin de gerçek miymiş değil miymiş kim kabul ediyormuş kim etmiyormuş kim çekemiyormuş kim çekiyormuş bi daha anlayın...
güsel bir site
Bazıları işlerine gelmeyen şeylere hayal der...
Şimdi ben Fenerbahçe'nin ikinci ligden yeni çıkmış bir takımdan sezonun ilk maçında Kadıköy'de 6 gol yediğini söylesem ona da hayal der bunlar... İşlerine gelmez hezimetleri hatırlamak...
wasatime Aydinspor 6 mi atmisti 7 mi ya benim aklimda 7 kalmisdi ama.
6 0 lık rezillikten sonra çıkmış bir palavra bırakın bu ayakları 6 0 ı yaşadınız ve bunun utancıyla öleceksiniz
quote:
Orjinalden alıntı: reef1905
Selamlar ;
@02AN okuyup gülüyordum ama bu yorumunu okuduktan sonra bir soru sorma ihtiyacı hissettim.Bilmen gerekir ama emin değilim, sizin stadınızın altındaki müzede Fenerbahçe'li sporcuların Türk ordusu için kaçak şekilde cephane taşıyışı figürlerle işlenmiştir.Zannederim bunu kendi tarihinizden de biliyorsun.Yalnız ilginç olan bir olay daha var, zamanında Fenerbahçe başkanlığı yapmış kişinin Atatürk'e suikast girişimi.Şimdi senin aklın ve mantığınla hareket edelim ;
Bana Fenerbahçe spor kulübünün vatanı satmadığını ispat edebilirmisin ? Senin mantığına göre taşınan cephaneler yurdumuzu işgal etmek için çaba sarfedenlere taşınmış olabilir.Sonuçta ortada belge ve resim yok.Ve senin mantığına göre sonucu buraya dayandırabiliyoruz.Bu örnekten kimse alınıp gücenmesin, herkes herşeyi biliyor.
Bak buradaki her Fenerbahçe'li kadar, belkide hepsinden çok bu maçın ve skorun gerçek olduğunu kabul ediyorsun.Ama görünüşe göre diğerleri gibi hazmedemiyorsun.Maçtır, oynanmıştır olmuştur ve hiçbir zaman yalanlanmamıştır !!!! Kulübünüzden yalanlama varsa koyunda görelim.Belki şimdi birşeyleri anlayabilirsin diye ümit ediyorum.
Saygılarımla.
quote:
bakın bizim söylediklerimizi tarih kanıtlıyor... maçlardan birgün sonraki gazeteler...
bana 13 şubat 1911 den bir belge koyun inanayım.. istediğim çok basit birşey, ayrıca yazacak birşey bulamayınca işi başka yerlere çekmenizide anlayışla karşılıyorum...
boş konuşmalım, burda sidik yarıştırmıyoruz, bunun farkına varalım biraz...
vatan satmakla ilgili tek delil var oda m kemal paşa nın nutuk unda saklı hani şu mektebi sultani ile ilgili
7 kişilik takım 11 kişilik takımı 7-0 yenebilirmi allah aşkına biraz mantığınızı çalıştırın ne adamlarsınız ya video pert olmuş bu arada
Selamlar ;
@TOMASİNO bir yendik resmen saçmalamaya başladınız.Atatürk, dediğin nutukta Galatasaray'ı kastediyordu, sonrada vatanı satmak için defalarca Galatasaray Lisesi'ni ziyaret etti değil mi ? Ben zaten vatan sattınız felan demiyorum, okuduğunu anlayamamış veya yanlış mana çıkartmışsın. Bu işler öyle Fiji adasında ölen adamı, kurtuluş savaşından bilmem kaç sene sonra evinde vefat eden adamı masa başına oturarak şehit diye yazdırdığınız uydurma tarihinize benzemez. Ayrıca yazım kurallarına dikkat edip büyük küçük harf kullanımına dikkat edelim, doğrusu M.Kemal Paşa ve Mektebi Sultani olacak seninde bildiğin gibi.
Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: TOMASİNO vatan satmakla ilgili tek delil var oda m kemal paşa nın nutuk unda saklı hani şu mektebi sultani ile ilgili
quote:
Orjinalden alıntı: TOMASİNO
6 0 lık rezillikten sonra çıkmış bir palavra bırakın bu ayakları 6 0 ı yaşadınız ve bunun utancıyla öleceksiniz
Biz en azından bunun utancıyla öleceğiz ama siz daha Türkiye Kupası görmeden bu dünyadan göçeceksiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
Tarih Stat Organizasyon Sonuç (FB-GS) ---------- ---------- ------------- ------------- 06.11.2003 Fenerbahçe Birinci Lig 6 - 0
Bu maç 2002 senesindeydi.
quote:
Orjinalden alıntı: TOMASİNO
İlkokula giderken gazetelerde bu 7-0 lık galibiyetle ilgili yazıları okurdum... yaşım 29...
6-0 lık galibiyetten sonra çıktığını söylemek saçmalıktan öteye geçmez...
benım dedem 1891 yaşındaymış fenerlıymış kendısı babamda fenerlı o bıle der deden hep anlatırdı 7-0 galatasarayın yendıgı dogru dıye.bi kere zaman ilerliyor seneler sonra bu kadar gollu maç olmayıp gs fb yı 6-0 vea başka skorel bi sayıyla yenerse 2002 senesınde bizde sizi 6-0 yenmıştık dedıgınde torunlarınız bızım torunlarımızda onlara sızın verdıgınız cevabı verır.geçmışe mazi derler.sonuç olarak 2002 de geçeli 6 sene oldu.madem 100 yıllık tarihin var bu 100 yılın 100 unude kabulleneceksın
quote:
Orjinalden alıntı: pazarsuyu
quote:
Orjinalden alıntı: zanetti35
arkadaşlar youtube'deki şu klibin düzmetnini vakti olan bir arkadaş yazabilirmi.
bir de konu dışındaki topiğe de yazdığım mesajı burada yineliyorum :
fenerbahçenin geçmiş tarihte aldığı altılık skor da geçmiş tarih değilmi yoksa bu işlerin miladına sizin keyfinize göremi karar veriliyor ?? komiksiniz komik
ya acıyorum ya valla acıom size şu 7 0 ın nesini savunuonuz hala .allah aşkına 6 kasım 2002 den önce böle bi maç olduğunu kaç kişi biliodu.biz şu an futbolu günümüz şartlarında tartışıyoruz.bu nesilin gördüğü şeylerden bahsediyoruz.eğer bu maç görüntülerle açık seçik ortaya koyulsa ok.ztn o zaman 6 0 bu kadar sansasyon yaratmazdı.o maçın ertesi günü sen arkadışına derdin ki' biz 7 atmıştık hatırlamıon galiba'
7-0 lık maçın 6 kasımdan sonra çıktığınıda nereden uydurdun yıllardır bilinen bir şey bu siz bilmiyorsunuz diye olmayacak bir şey yok
quote:
Orjinalden alıntı: blacksea533
benım dedem 1891 yaşındaymış fenerlıymış kendısı babamda fenerlı o bıle der deden hep anlatırdı 7-0 galatasarayın yendıgı dogru dıye.bi kere zaman ilerliyor seneler sonra bu kadar gollu maç olmayıp gs fb yı 6-0 vea başka skorel bi sayıyla yenerse 2002 senesınde bizde sizi 6-0 yenmıştık dedıgınde torunlarınız bızım torunlarımızda onlara sızın verdıgınız cevabı verır.geçmışe mazi derler.sonuç olarak 2002 de geçeli 6 sene oldu.madem 100 yıllık tarihin var bu 100 yılın 100 unude kabulleneceksın
1891 dogumlu olucaktı uykusuzluktan yanlış yazmışım
fenerli arkadaşlara bi yardımcı oliyim dedim , bi bakarmısınız ...
quote:
Orjinalden alıntı: MrKhan
quote:
bırakın osmanlı arşivlerini, TÜRKİYE LİGLERİNE DÖNÜN... gerçekliğini sizin bile bilmediğiniz bir maça, 1911 diye utanmadan tarih verdiğiniz olaya bel bağlamanız, sizin çatlamanızdır
NOKTA...
Sen dedenin dedesi kim biliomsn ? Biliyorum deme çünkü onu gösteren bir video da yok... Annen baban sana yalan söylüyor, çünkü ıspatlayamıyorlar dimi ?
Saçma Saçma işler peşindesiniz,
6-0 la böbürleniyodunuz, şimdide 3-0 3-4 furyası çıktı. gs şampiyonlar ligine kalır, fb liler biz sizi 3-0 dan 4-3 yeniştik der, gs uefayı alır, biz sizi şukadar kez yendik dersiniz, gs CL kupasını alsa allah bilir ne diceksiniz.