Şimdi Ara

fb=0 gs=7 macın gerçeği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
49.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 02AN

tek soru..

bu hikayeyi biz sizi 6 - 0 yenmeden evvel biliyormuydun...

arkadaş noldu dilinimi yuttun gazete haberinden sonra haaa biraaz çatladın heralde
  • allah allah ben bu arkadaşa bir sürü cevap yazmıştım ama silmişler neden acaba?neyse arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: excellency1907

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Kanıt dediğiniz şey bir gazete küpüründe yazıyor.Kim bilebilir ki gazete doğruyu yazmış.Gazetelere inanılmayacağını bu sene çok ii öğrendik biz.Yani hala somut bir kanıt yok ortada.O Hayali skorla ilgili bi görüntü gösterin o zaman inanırız.

Edit:

Zanetti:''yerel anlamda da fb gs nin altında''

Toplam maç 352
    FB 132
    Berabere 109
    Gs 111
    FB Gol 494
    Gs Gol 448

biz buna ezici ustunluk diyoruz

her sene ortalama 2-3 mac oynadıgımızı ve hepsini gs kazanacak farzetsek bile
    7 ila 10 sene arasında anca kapanabilecek bir fark var arada

• quote:

Orjinalden alıntı: kovalenko

quote:

tek soru..

arkadaş noldu dilinimi yuttun gazete haberinden sonra haaa biraaz çatladın heralde

gazetede yazması senin bildiğin anlamına mı geliyor..
    ayrıca boşyere polemiğe girecek değilim...

ben anlatsamda siz anlamıyorsunuz, o kadar konuşulmuş + tartışılmış bir konuyu halen ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz ki biz 6 - 0 ı sizin gözünüze sokmuyorken...
    hem fenerbahçe başlığına hem gs başlığına 2 ayrı topic açarak amacınızın yine size özel avuntularınızla bizi tartışmaya çekmek olduğu barizdir...

ayrıca 4 - 0 dan 5 - 4 yaptığınız bir maç vardır elbet ,
    tarihi biraz karıştırın bulursunuz....
    hani bize 10 atsanızda LİG TARİHİNDEN asla silinmeyecek 3 -0 dan 4- 3 vakası varya ona hitaben söylüyorum...

bırakın osmanlı arşivlerini, TÜRKİYE LİGLERİNE DÖNÜN...
    gerçekliğini sizin bile bilmediğiniz bir maça, 1911 diye utanmadan tarih verdiğiniz olaya bel bağlamanız,
    sizin çatlamanızdır

NOKTA...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kovalenko

quote:

tek soru..

gazetede yazması senin bildiğin anlamına mı geliyor..
    ayrıca boşyere polemiğe girecek değilim...

ben anlatsamda siz anlamıyorsunuz, o kadar konuşulmuş + tartışılmış bir konuyu halen ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz ki biz 6 - 0 ı sizin gözünüze sokmuyorken...
    hem fenerbahçe başlığına hem gs başlığına 2 ayrı topic açarak amacınızın yine size özel avuntularınızla bizi tartışmaya çekmek olduğu barizdir...

ayrıca 4 - 0 dan 5 - 4 yaptığınız bir maç vardır elbet ,
    tarihi biraz karıştırın bulursunuz....
    hani bize 10 atsanızda LİG TARİHİNDEN asla silinmeyecek 3 -0 dan 4- 3 vakası varya ona hitaben söylüyorum...

gerçekliğini sizin bile bilmediğiniz bir maça, 1911 diye utanmadan tarih verdiğiniz olaya bel bağlamanız,
    sizin çatlamanızdır

NOKTA...

NOKTA'YI attın.Bu yeterlidir umarım..

• quote:

sizin çatlamanızdır

NOKTA...

Sen dedenin dedesi kim biliomsn ?
    Biliyorum deme çünkü onu gösteren bir video da yok...
    Annen baban sana yalan söylüyor, çünkü ıspatlayamıyorlar dimi ?

Saçma Saçma işler peşindesiniz,

6-0 la böbürleniyodunuz, şimdide 3-0 3-4 furyası çıktı.
    gs şampiyonlar ligine kalır, fb liler biz sizi 3-0 dan 4-3 yeniştik der,
    gs uefayı alır, biz sizi şukadar kez yendik dersiniz, gs CL kupasını alsa allah bilir ne diceksiniz.
  • offff tam şey olmuş, hani şu gazoz şişelerini ağzına takıyorlar

quote:

Orjinalden alıntı: MrKhan

quote:

sizin çatlamanızdır

NOKTA...

gs uefayı alır, biz sizi şukadar kez yendik dersiniz, gs CL kupasını alsa allah bilir ne diceksiniz.

• FENERİ 7-0 YENDİĞİMİZİ HERKES KABULLENSİN BU BİR GERÇEKTİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrKhan

quote:

sizin çatlamanızdır

NOKTA...

konuyu açan hangi takımlı bak da öğren..
    biz gelip size "6 tane attık, 4 sene evvel" mi demişiz..
    gelmiş vatandaşın biri "7 tane attık size 100 sene evvel" demiş, belge olarakta bi hikaye yazmış..

ayrıca, demogoji yapıp durmayın; dedelermişte vs vs
    ben alasını yapmayı bilirim..
    bi soru soruyosunuz, sonra sus cevap verme diyosunuz, trip atıyorlar bide utanmadan...
    tartışmayı öğrenin...

daha takımların kadrolarını saymaktan acizsiniz, buna tarih bi tarafıyla güler...
    1911 yılından kalma bu maça; bir belge bir somut delil bulunmadan inanmak,
    benim aldığım tarih eğitimine ters..

kusura kalmayın...

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Ya bırakın bu tür tartışmaları. Baydı arrtık. Yok 6-0 yenmişler yok biz 7-0 yenmişiz bıdır bıdır bıdır. Kardeşim nedir bu eziklik hisii sayın Gslı arkadaşlarım. Dandik takım mıyız ki biz bunun ezikliğini yaşıyorum. Ezikliği hakaret olarak söylemiyorum duygu olarak söylüyorum. Bırakın 6-0 vs vs söylesin dursun adamlar. Ben Gs-Bjk maçı bilirim TSYD kupası finali 6-0 bitmişti. Ama çıkıp Gslılar bunu don lastiği gibi uzatmadılar. Bursaspor yendi GS ı 5-0 . Ben Bursa' da yaşıyorum. Hiç bir Bursasporlu bu kadar uzatmadı. Ha diyeceksiniz ki Fb-Gs maçları başkadır. E tamam başkadırda 2 takımda bir maç hatta 10 maç bile olsa buna kafayı takacak kadar dandik değildir. E tamam denk gelmiş yenmiş Fb Gs' ı. Sonuç olarak futbol bu. Nitekim çok geçmeden de 5-1 yendi GS. Skorlara takılmak bana göre saftarozluktur. Ha şimdi deseki Fbli biz sizi toplamda daha çok yendik. Saygı duyacaksın geçeceksin kendi takımına bakacaksın. Sonuçta Gs gavurları yenmek için kurulmuş. Bizim en büyük hayalimiz Türk olamayan takımları yenmek. Fb ninde demek ki en büyük hayali Türk olanları yenmek.

+1

• Efsanevi Skorun Hikayesi Gs 7-0 Fb

Lodos Fırtınası

Aman o ne lodos firtinasi... Istanbul'un her yani sismiş, denizi kabarmis dalga dalga, lodos kıyameti desek yerinde olacak... Günlerden 30 Aralık 1911.

Yilbasina bir gün kalmis, evlerde kestaneler çiziliyor, hazirlik
    girla...

Vapurlarin kalkis saatleri birbirine girmis, kalkip kalkamiyacaklari bile meçhul. Ama kalkan bir vapura zor bela yetisen dört Galatasarayli oyuncu, dalgalarla mücadele eden vapur'un içerisinde, Fenerbahçe ile oynayacaklari maç'a dogru yol aliyorlardi.. Galatasaray olarak Fenerbahçe karsinda oynadiklari ilk üç maç'ta da galip gelmislerdi, 2-0, 3-0, 5-0, eh, heyecanli degillerdi pek, ama lodos onlari perisan ediyordu.
    Kadiköy'e geldiklerinde diger takim arkadaslari ile bulusacaklardi, ama iskelede sadece iki arkadaslarini gördüler. Önce pek üstünde durmadilar, nede olsa Union Kulüp Stat'inda (Fenerbahçe Stati) diger arkadaslarini bulabileceklerini ümit ediyorlardi. Alti Galatasarayli oyuncu yollandilar Stat'a... Baskan Ali sami Yen onlari orada buldu, baska da kimse yoktu. Ali Sami Yen oynamak istiyordu ama sakatti, maç saati de yaklasiyordu, yedi Galatasarayli oyuncunun gözleri saat'in üzerindeydi, ne gelen vardi, ne giden! Aralarinda konusup, oyunun ertelenmesini istediler; Istanbul sehri bir lodos afetine yakalanmis, vapurlar iptal olmus, oyuncular gelememis, bu maç böyle oynanirmi, iptal en dogal hakkimiz diye düsündüler elbette.
    Ama rakip takim Fenerbahçe buna razi olurmuydu hiç? Bizim yedi kisi kalmis Galatasaray takimimiza, "Sahaya çikmazsaniz, hükmen yenik sayilirsiniz!" diyip, tutturukluklarina devam edince, Galatasaray ruh'u bunu kaldirirmi, yenileceksek, aslanlar gibi çikariz, saha'da yeniliriz diyip, yedi kisi çikip, oynamayi kabul ettiler. Bir önemli sorunlari daha vardi, kaleci yoktu! Lodos firtinasi yüzünden, kalecimiz de gelemeyenler arasindaydi! Ali Sami Yen kaleci olmayi kabul edince, biri kalede olmak üzere, yedi Galatasarayli Aslan, gururla saha'ya yayiliverdiler.
    Ali, Bekir Bircan, Horace Armitage, Celal, Idris, Emin Bülent ve kalede Ali Sami Yen. Hey gidi ASLANLAR hey, yelelerini diklettirip, pençelerini çikarip, gerinip, rakiplerine baktilar. Onbir tane Kanarya, lodos'un da etkisi ile biraz ürperdi ama, içlerinden de kis kis güldüler, arenaya sadece yedi aslan çikabilmis, saha vicik vicik, alirlardi elbet bu maçi! Aman Allahim oda neydi? Saha'da kükreyen aslanlar sanki yüzlerce oluvermisti... Ali Sami Yen'in durdugu kale, rakipleri tarafindan ziyaret bile edilemedi, 90 dakika boyunca top bir adet kere eline bile gelmedi... Aslanlar hem atak yaptilar, hemde kalelerine kimseyi aklastirmadilar. Ne lodos, ne vicik vicik bir saha, nede onbir kisilik rakip takim onlarla bas edemedi.
    Galatasaray, Fenerbahçeyi 30 Aralık 1911 günü, yedi kisi ile, 7 - 0
    yendi.

Aslan Galatasaray'i lodos afeti bile durduramamis, büyük ruh'u ile, yedi kisi ile oynadigi maç'tan alninin akiyla çikmisti. Yani Infaz gerçeklesmisti.
    Evlerinde yilbasi gecesi için kestane çizen aileler ise, haberi alinca çok sasirip, Fenerbahçe kestaneden beter çizilmis diyip, gülüsmüslerdi diye büyüklerimden hep duyarim!!!! O gece lodos tüm gücü ile devam etmis, bizim Aslanlar ise vapurlar iptal oldugundan, geceyi rakiplerimizin evlerinde geçirmek zorunda kalmislardi.
    Bence, bizimkiler bir güzel uyumustur da, karsi tarafi tam bilemiyorum! Nede olsa tatli tatli uyurlarken bir iki kükreme sesi çinlatmislardir o evlerde Aslanlarimiz, rakiplerimizin tetikteki uykularini bölen!
    Iste Galatasaray ruh'u, inanci ve gerçeklerinden bir tanesi daha.
    Bir rivayete göre, ne zaman lodos firtinasi çiksa, rüzgar'in içerisinden bir kükreme sesi yayilirmis Kadiköy semalarina, içleri ürperten, dolana dolana Fenerbahçe Stat'ina yayilan... Ali Sami Yen'in, Ali'nin, Bekir Bircan'in, Horace Armitage'in, Celal'in, Idris'in, Emin Bülent'in sesleri, hani artik bizlere bulutlarin arkasindaki o güzel yerden bakanlarin kükremeleri bunlar.
    Selam sizlere kahramanlar, selam.

• ben de bunu arıyordum düz yazı olarak, harikasın çok iyi oldu, tşkler

quote:

Orjinalden alıntı: yanksss

Efsanevi Skorun Hikayesi Gs 7-0 Fb

Lodos Fırtınası

Aman o ne lodos firtinasi... Istanbul'un her yani sismiş, denizi kabarmis dalga dalga, lodos kıyameti desek yerinde olacak... Günlerden 30 Aralık 1911.

Yilbasina bir gün kalmis, evlerde kestaneler çiziliyor, hazirlik
    girla...

Vapurlarin kalkis saatleri birbirine girmis, kalkip kalkamiyacaklari bile meçhul. Ama kalkan bir vapura zor bela yetisen dört Galatasarayli oyuncu, dalgalarla mücadele eden vapur'un içerisinde, Fenerbahçe ile oynayacaklari maç'a dogru yol aliyorlardi.. Galatasaray olarak Fenerbahçe karsinda oynadiklari ilk üç maç'ta da galip gelmislerdi, 2-0, 3-0, 5-0, eh, heyecanli degillerdi pek, ama lodos onlari perisan ediyordu.
    Kadiköy'e geldiklerinde diger takim arkadaslari ile bulusacaklardi, ama iskelede sadece iki arkadaslarini gördüler. Önce pek üstünde durmadilar, nede olsa Union Kulüp Stat'inda (Fenerbahçe Stati) diger arkadaslarini bulabileceklerini ümit ediyorlardi. Alti Galatasarayli oyuncu yollandilar Stat'a... Baskan Ali sami Yen onlari orada buldu, baska da kimse yoktu. Ali Sami Yen oynamak istiyordu ama sakatti, maç saati de yaklasiyordu, yedi Galatasarayli oyuncunun gözleri saat'in üzerindeydi, ne gelen vardi, ne giden! Aralarinda konusup, oyunun ertelenmesini istediler; Istanbul sehri bir lodos afetine yakalanmis, vapurlar iptal olmus, oyuncular gelememis, bu maç böyle oynanirmi, iptal en dogal hakkimiz diye düsündüler elbette.
    Ama rakip takim Fenerbahçe buna razi olurmuydu hiç? Bizim yedi kisi kalmis Galatasaray takimimiza, "Sahaya çikmazsaniz, hükmen yenik sayilirsiniz!" diyip, tutturukluklarina devam edince, Galatasaray ruh'u bunu kaldirirmi, yenileceksek, aslanlar gibi çikariz, saha'da yeniliriz diyip, yedi kisi çikip, oynamayi kabul ettiler. Bir önemli sorunlari daha vardi, kaleci yoktu! Lodos firtinasi yüzünden, kalecimiz de gelemeyenler arasindaydi! Ali Sami Yen kaleci olmayi kabul edince, biri kalede olmak üzere, yedi Galatasarayli Aslan, gururla saha'ya yayiliverdiler.
    Ali, Bekir Bircan, Horace Armitage, Celal, Idris, Emin Bülent ve kalede Ali Sami Yen. Hey gidi ASLANLAR hey, yelelerini diklettirip, pençelerini çikarip, gerinip, rakiplerine baktilar. Onbir tane Kanarya, lodos'un da etkisi ile biraz ürperdi ama, içlerinden de kis kis güldüler, arenaya sadece yedi aslan çikabilmis, saha vicik vicik, alirlardi elbet bu maçi! Aman Allahim oda neydi? Saha'da kükreyen aslanlar sanki yüzlerce oluvermisti... Ali Sami Yen'in durdugu kale, rakipleri tarafindan ziyaret bile edilemedi, 90 dakika boyunca top bir adet kere eline bile gelmedi... Aslanlar hem atak yaptilar, hemde kalelerine kimseyi aklastirmadilar. Ne lodos, ne vicik vicik bir saha, nede onbir kisilik rakip takim onlarla bas edemedi.
    Galatasaray, Fenerbahçeyi 30 Aralık 1911 günü, yedi kisi ile, 7 - 0
    yendi.

Aslan Galatasaray'i lodos afeti bile durduramamis, büyük ruh'u ile, yedi kisi ile oynadigi maç'tan alninin akiyla çikmisti. Yani Infaz gerçeklesmisti.
    Evlerinde yilbasi gecesi için kestane çizen aileler ise, haberi alinca çok sasirip, Fenerbahçe kestaneden beter çizilmis diyip, gülüsmüslerdi diye büyüklerimden hep duyarim!!!! O gece lodos tüm gücü ile devam etmis, bizim Aslanlar ise vapurlar iptal oldugundan, geceyi rakiplerimizin evlerinde geçirmek zorunda kalmislardi.
    Bence, bizimkiler bir güzel uyumustur da, karsi tarafi tam bilemiyorum! Nede olsa tatli tatli uyurlarken bir iki kükreme sesi çinlatmislardir o evlerde Aslanlarimiz, rakiplerimizin tetikteki uykularini bölen!
    Iste Galatasaray ruh'u, inanci ve gerçeklerinden bir tanesi daha.
    Bir rivayete göre, ne zaman lodos firtinasi çiksa, rüzgar'in içerisinden bir kükreme sesi yayilirmis Kadiköy semalarina, içleri ürperten, dolana dolana Fenerbahçe Stat'ina yayilan... Ali Sami Yen'in, Ali'nin, Bekir Bircan'in, Horace Armitage'in, Celal'in, Idris'in, Emin Bülent'in sesleri, hani artik bizlere bulutlarin arkasindaki o güzel yerden bakanlarin kükremeleri bunlar.
    Selam sizlere kahramanlar, selam.

• a
    quote:

bak ben neyi anlamıyorum biliyomusun ??

çok gs li arkadaşımla kavga ettim, forumlarda gezdim..
    biz sizi 6 -0 yenmeden evvel hiç bir gs li gelipte 7 -0 demedi bana...

ama gel görki 6 kasımdan sonra iki skor çıktı; 6 - 0 ve 7 - 0..
    yani kazan doğurdu...

7-0 gs nin ütopyasıdır, bir nevi hayal mahsulü olay...
    avunmak için, hazmedilemeyen bir maçın üzerine içilmek istenen soda dır...

afiyet olsun...

sen oole diosun da bu olay 6-0 once wardı.arsivlerde yer alıodu.e tabii aradan 95 yıl gectigi icin boole diosun.emin olabilirsinki 6-0 dan 95 yıl sonra da senin gibi bu skorun palavradan ibaret oldugunu soyleyenler olacaktır.ama bu skor arsivlerde aynı 7-0lık skor gibi mevcut olacaktır.bu arada kullandıgın uslup hic de hos degil.sana sen de 7-0ın ustune hazmetmek icin bi soda ic demicem senin gibi.cunku 7-0sodayla hazmedilecek kadar basit bi olay degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 3 Eylül 2006; 13:32:04 >

• Orjinalden alıntı: SVGA

a

bak ben neyi anlamıyorum biliyomusun ??

çok gs li arkadaşımla kavga ettim, forumlarda gezdim..
    biz sizi 6 -0 yenmeden evvel hiç bir gs li gelipte 7 -0 demedi bana...

ama gel görki 6 kasımdan sonra iki skor çıktı; 6 - 0 ve 7 - 0..
    yani kazan doğurdu...

7-0 gs nin ütopyasıdır, bir nevi hayal mahsulü olay...
    avunmak için, hazmedilemeyen bir maçın üzerine içilmek istenen soda dır...

afiyet olsun...

sen oole diosun da bu olay 6-0 once wardı.arsivlerde yer alıodu.e tabii aradan 95 yıl gectigi icin boole diosun.emin olabilirsinki 6-0 dan 95 yıl sonra da senin gibi bu skorun palavradan ibaret oldugunu soyleyenler olacaktır.ama bu skor arsivlerde aynı 7-0lık skor gibi mevcut olacaktır.bu arada kullandıgın uslup hic de hos degil.sana sen de 7-0ın ustune hazmetmek icin bi soda ic demicem senin gibi.cunku 7-0sodayla hazmedilecek kadar basit bi olay degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 3 Eylül 2006; 13:30:18 >

• sizin sadece yazılarınız war bizimde 6 tane golun görüntüleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: max___payne

FENERİ 7-0 YENDİĞİMİZİ HERKES KABULLENSİN BU BİR GERÇEKTİR

yapma ya..
  • Eğer Fenerbahçe ve Galatsaray arasındaki maçlarda bir karşılaştırma yapacaksak bu "en farklı skor" olmamalı. 6-0 ın 7-0 ın ne önemi var? Bu yüzden iki takımın da taraftarlarını kınıyorum. Eğer bir karşılaştırma yapılıcaksa önemli olan FB-GS maçları istatiğidir. Ve bu istatistiğe göre aşağıdaki sonuç ortaya çıkmıştır:

Toplam maç 352
    FB 132
    Berabere 109
    GS 111
    FB Gol 494
    GS Gol 448

Saygılırımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Tsubasa -- 3 Eylül 2006; 17:46:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

Eğer Fenerbahçe ve Galatsaray arasındaki maçlarda bir karşılaştırma yapacaksak bu "en farklı skor" olmamalı. 6-0 ın 7-0 ın ne önemi var? Bu yüzden iki takımın da taraftarlarını kınıyorum. Eğer bir karşılaştırma yapılıcaksa önemli olan FB-GS maçları istatiğidir. Ve bu istatistiğe göre aşağıdaki sonuç ortaya çıkmıştır:

Toplam maç 352
    FB 132
    Berabere 109
    GS 111
    FB Gol 494
    GS Gol 448

Saygılırımla...

hep işinize nası geliyorsa öyle konuşuyosunuz bişey dedigimiz zmn 6-0 dıosunuz bız 7-0 dıyınce mazıde kalmışş dıyorsunuz. asıl başarı 7 kışıyle 11 kışıyı kendı sahasnda yerın dıbıne sokmaktır..başarı istiyorsanız bizde daha çok var kendınızı böyle şeylerle avutmayın bana başarı gösterın fenerbahçe en büyük deyipte kendınızı rezil etmeyin.futbol un baş kentlerınde mesela ispanyada bu lafı dersenız size ancak gülerler

• http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=42
    şu linkteki sayfanın en altına bi kere daha bakıverin de gerçek miymiş değil miymiş kim kabul ediyormuş kim etmiyormuş kim çekemiyormuş kim çekiyormuş bi daha anlayın...
  • bir takım 7 kere nasıl santra yapar yaw ?? kondisyon dayanmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.