Şimdi Ara

fb=0 gs=7 macın gerçeği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
49.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zanetti35

arkadaşlar youtube'deki şu klibin düzmetnini vakti olan bir arkadaş yazabilirmi.

bir de konu dışındaki topiğe de yazdığım mesajı burada yineliyorum :

fenerbahçenin geçmiş tarihte aldığı altılık skor da geçmiş tarih değilmi
    yoksa bu işlerin miladına sizin keyfinize göremi karar veriliyor ??
    komiksiniz komik

ya acıyorum ya valla acıom size şu 7 0 ın nesini savunuonuz hala .allah aşkına 6 kasım 2002 den önce böle bi maç olduğunu kaç kişi biliodu.biz şu an futbolu günümüz şartlarında tartışıyoruz.bu nesilin gördüğü şeylerden bahsediyoruz.eğer bu maç görüntülerle açık seçik ortaya koyulsa ok.ztn o zaman 6 0 bu kadar sansasyon yaratmazdı.o maçın ertesi günü sen arkadışına derdin ki' biz 7 atmıştık hatırlamıon galiba' ama siz de hala bi aşağılık kompleksi var anlamıom.komik duruma düşen siz oluonuz burda biz diil

• maçın ertesi gün değil daha maç esnasında fenerli arkadaşıma "eyvah 7 farklı rekorumuzu elimizden alacaksınız bu gidişle" demiştim ama allahtan 6'da kaldı ve avrupa konusunda olduğu gibi yerel alanda da altımızda kaldınız...

quote:

Orjinalden alıntı: pazarsuyu

quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

arkadaşlar youtube'deki şu klibin düzmetnini vakti olan bir arkadaş yazabilirmi.

bir de konu dışındaki topiğe de yazdığım mesajı burada yineliyorum :

fenerbahçenin geçmiş tarihte aldığı altılık skor da geçmiş tarih değilmi
    yoksa bu işlerin miladına sizin keyfinize göremi karar veriliyor ??
    komiksiniz komik

ya acıyorum ya valla acıom size şu 7 0 ın nesini savunuonuz hala .allah aşkına 6 kasım 2002 den önce böle bi maç olduğunu kaç kişi biliodu.biz şu an futbolu günümüz şartlarında tartışıyoruz.bu nesilin gördüğü şeylerden bahsediyoruz.eğer bu maç görüntülerle açık seçik ortaya koyulsa ok.ztn o zaman 6 0 bu kadar sansasyon yaratmazdı.o maçın ertesi günü sen arkadışına derdin ki' biz 7 atmıştık hatırlamıon galiba'

• iki takım taraftarlarıda sidik yarışında, kim daha çok uzağa işemiş onun peşindesiniz...
  • Kapağa bak gazoz kapağı
  • Kanıt dediğiniz şey bir gazete küpüründe yazıyor.Kim bilebilir ki gazete doğruyu yazmış.Gazetelere inanılmayacağını bu sene çok ii öğrendik biz.Yani hala somut bir kanıt yok ortada.O Hayali skorla ilgili bi görüntü gösterin o zaman inanırız.

Edit:

Zanetti:''yerel anlamda da fb gs nin altında''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 30 Ağustos 2006; 13:49:33 >
  • processor arkadaşım, yanlış anlama ama bu kapak davasına çok kişi cedza aldı, ceza almanı istemem, düzelt bence...

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Kapağa bak gazoz kapağı
  • quote:

Kanıt dediğiniz şey bir gazete küpüründe yazıyor.Kim bilebilir ki gazete doğruyu yazmış.Gazetelere inanılmayacağını bu sene çok ii öğrendik biz.Yani hala somut bir kanıt yok ortada.O Hayali skorla ilgili bi görüntü gösterin o zaman inanırız.

Edit:

Toplam maç 352
    FB 132
    Berabere 109
    Gs 111
    FB Gol 494
    Gs Gol 448

biz buna ezici ustunluk diyoruz

her sene ortalama 2-3 mac oynadıgımızı ve hepsini gs kazanacak farzetsek bile
    7 ila 10 sene arasında anca kapanabilecek bir fark var arada

• ya varya bende ciddi ciddi maç görntüsü filan buldu arkadaş sanıp bakmıştım isterseniz bende yapiyim size bi tane böle kalede patlıcan defansta domates orta sahada pırasa ve forvette karpuz şeklinde 4 kişi GS a 17 tane atmışlar diye koyiyim buraya sonrada fenerliler savunsun bunu yok böyle bi olayyy...
  • sizlerden zeka fışkırıyor ya ! "yerel anlamda fenerbahçe Galatasaray'ın altında" kelimelerinin öncesindekileri de oraya alıntı yapsaydın tabi ki niye altında olduğuna inanma imkanın olurdu.
    Seninki papanın uçaktan iner inmez "burada genelev varmı" hikayesine benzemiş...

quote:

Orjinalden alıntı: excellency1907

quote:

Kanıt dediğiniz şey bir gazete küpüründe yazıyor.Kim bilebilir ki gazete doğruyu yazmış.Gazetelere inanılmayacağını bu sene çok ii öğrendik biz.Yani hala somut bir kanıt yok ortada.O Hayali skorla ilgili bi görüntü gösterin o zaman inanırız.

Edit:

Toplam maç 352
    FB 132
    Berabere 109
    Gs 111
    FB Gol 494
    Gs Gol 448

biz buna ezici ustunluk diyoruz

her sene ortalama 2-3 mac oynadıgımızı ve hepsini gs kazanacak farzetsek bile
    7 ila 10 sene arasında anca kapanabilecek bir fark var arada

• he he
    evet aynen öle
    cok haklısınız
  • biz 7-0 yendiğimiz için havalara girmiyoduk.siz 6-0 yenip durmadan bunu konu da konuştuğunuz için bizde bunun hakkınd konuştuk
    quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

tek soru..

bu hikayeyi biz sizi 6 - 0 yenmeden evvel biliyormuydun...
  • kanıt varmı video varmı diyolar ya ozamn video mu avardı oyuncular fırtına yüzündne gidememiş o raya video çekmek için mi gicekler birde allahhhhhhhhh sırf adamı sinir edersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: canus

biz 7-0 yendiğimiz için havalara girmiyoduk.siz 6-0 yenip durmadan bunu konu da konuştuğunuz için bizde bunun hakkınd konuştuk

artık bi de havalara girseydininiz

golleri kimin attığını bilmion daa ama biz ümit özat ın mondragon un beşliğinden attığı gölü hatırlıoz bu da bizi eğlendirio. senin bi anın gördüğün bişi varsa anlat 7 0 la ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarsuyu -- 30 Ağustos 2006; 19:13:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

bak ben neyi anlamıyorum biliyomusun ??

çok gs li arkadaşımla kavga ettim, forumlarda gezdim..
    biz sizi 6 -0 yenmeden evvel hiç bir gs li gelipte 7 -0 demedi bana...

ama gel görki 6 kasımdan sonra iki skor çıktı; 6 - 0 ve 7 - 0..
    yani kazan doğurdu...

7-0 gs nin ütopyasıdır, bir nevi hayal mahsulü olay...
    avunmak için, hazmedilemeyen bir maçın üzerine içilmek istenen soda dır...

afiyet olsun...

Bu afiyet olsun lafını daha önceden bi arkadaşta söylemişti sonra kendisinede afiyet olmuştu , dikkat et...
  • çoluk çocuk dolu şu futbol bölümü, nefret ediyorum burdan.. alayınıza
  • uzatmaya gerek yok sonuç gs:7-0:fb farkı bende fenerin galatasarayı 6-0 yendiğinde okumuştum fark rekoru cimbomun
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegAslan

uzatmaya gerek yok sonuç gs:7-0:fb farkı bende fenerin galatasarayı 6-0 yendiğinde okumuştum fark rekoru cimbomun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 31 Ağustos 2006; 0:03:07 >
  • ya o değil şimdi 7-0 yencez bu sefer biz sizi 8-0 da yenmiştik muhabbeti çıkacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: excellency1907

quote:

Orjinalden alıntı: passion_kktc

bu da gereken arkadaşlara cvp oluyo herald.

7-0 UNUTMA,UNUTTURMA

gördünde mi unutmuyosun
    muhahahha

ben BeşiktaşLıyım ama Adamlara harby Helal Olsun Görmedim Ama Hissediyorum Arkadaşta Hissediyordur.
    7-0 UNUTMA UNUTTURMa!
  • Ya bırakın bu tür tartışmaları. Baydı arrtık. Yok 6-0 yenmişler yok biz 7-0 yenmişiz bıdır bıdır bıdır. Kardeşim nedir bu eziklik hisii sayın Gslı arkadaşlarım. Dandik takım mıyız ki biz bunun ezikliğini yaşıyorum. Ezikliği hakaret olarak söylemiyorum duygu olarak söylüyorum. Bırakın 6-0 vs vs söylesin dursun adamlar. Ben Gs-Bjk maçı bilirim TSYD kupası finali 6-0 bitmişti. Ama çıkıp Gslılar bunu don lastiği gibi uzatmadılar. Bursaspor yendi GS ı 5-0 . Ben Bursa' da yaşıyorum. Hiç bir Bursasporlu bu kadar uzatmadı. Ha diyeceksiniz ki Fb-Gs maçları başkadır. E tamam başkadırda 2 takımda bir maç hatta 10 maç bile olsa buna kafayı takacak kadar dandik değildir. E tamam denk gelmiş yenmiş Fb Gs' ı. Sonuç olarak futbol bu. Nitekim çok geçmeden de 5-1 yendi GS. Skorlara takılmak bana göre saftarozluktur. Ha şimdi deseki Fbli biz sizi toplamda daha çok yendik. Saygı duyacaksın geçeceksin kendi takımına bakacaksın. Sonuçta Gs gavurları yenmek için kurulmuş. Bizim en büyük hayalimiz Türk olamayan takımları yenmek. Fb ninde demek ki en büyük hayali Türk olanları yenmek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.