Şimdi Ara

Fazlasıyla kalori açığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, okuduklarıma göre 500-600 kalori açığından fazla vermek kas kaybına sebep oluyormuş. Şuanda 88 kiloyum yaz sonuna kadar diyette kalmayı ve %8 yağ oranı ile kışa başlamayı düşünüyorum . ( şuanda %10,11) Günlük 2000 kalori alıyorum, gün içinde hareketsizim 1.5,2 saat spora gidiyorum haftada 6 gün. Ketojenik diyetteyim ve hesaplamalara göre bu şekilde ayda 2 kilo verebiliyorum.Fakat bu rakam benim için az, seneye 90 kiloya çıkabilmek için 79-80 kiloya düşmem gerek , bu kaloriyi biraz daha azaltırsam yağdan gitmezmi ? Birşey daha sormak istiyorum, ketojenik diyet hızlı yağ yakımı için diyordu bir videosunda kenzo, fakat ne kadar yağ yaktığımız kalori açığı ile ilgili değilmi? 500 kalori açık olan normal diyettede, ketojenik diyettede 500 kalorilik yağ yanmıyormu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feritferitxd -- 19 Haziran 2015; 21:07:22 >



  • Ben de son sorduğunuz soruyu kafamda düşünmüştüm.
    Şöyle yapmanızı tavsiye ediyorum. Dediğiniz gibi zaten kalori açığında kilo vericeksiniz.Keto yapmayın. Ketoyu sona saklayın. En sondaki inatçı yağlar için keto yaparsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ulas.

    Ben de son sorduğunuz soruyu kafamda düşünmüştüm.
    Şöyle yapmanızı tavsiye ediyorum. Dediğiniz gibi zaten kalori açığında kilo vericeksiniz.Keto yapmayın. Ketoyu sona saklayın. En sondaki inatçı yağlar için keto yaparsınız.


    Hocam açıkçası keto daha kolay geliyor , ne yiycem derdi yok nasılsa hiçbirşey yiyemiyorsun. :D
  • Kalori açığında kilo verirsin bu yağda olur kasta olur tabi hepsi kas olmaz bu senin beslenmene antremanına uyku düzeni vs bağlı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.