< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fazla oyun oynamayın beyler

-
-
detroitteki sarışın hatun da çok taş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 8 Aralık 2021; 16:53:16 > -
O değilde hakikaten 1 saatte 1 kez 15 dakika ara vermek gerekiyor. Telefona alarm şeklinde çözüm bulunabilir bağımlılar için.
Okulda bile her 40 dakikada bir 10 dakika tenefüs olurdu. Kafayı rahatlatmak için ara vermek şart.
Bu dediklerim sadece oyun için değil, pc'de kod yazanlar sörf yapanlar tv izleyenler içinde geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6E18344A8 -- 7 Aralık 2021; 13:21:41 > -
Aynen hocam bağımlılığın her türlüsü kötü. Çok eskiden anime izlemek bende bağımlılık boyutundaydı ama hiç bir oyun oynarken müptelası olmadım, hemen sıkılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 7 Aralık 2021; 17:50:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
'Monster' izledin mi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teardown sandbox için en iyi oyundur.
Ben lisedeyken çok fazla oyun oynadığım zamanlarda şu duruma gelmiştim: Gerçek hayatta bir hata yaptığımda içimden "Neyse save dosyasından geri yüklerim, düzeltirim" diyordum ve daha sonra gerçek hayatta olduğum aklıma gelip hayal kırıklığına uğruyordum. Bu derecenin üstüne çıkan varsa tanımak isterim.
-
Ben sadece iş çıkışları kafa dağıtmak için oyun oynuyorum.
Yok hocam onu izlemedim. Tavsiye eder misin?
İzle hocam
Ayrıca Wolf's Rain, Black Lagoon da tavsiye ederim
Eyvallah hocam, not ettim hepsini.
Ne olursa olsun birşeye devamlı odaklanmak ve başka hiçbir faaliyette bulunmamak hastalıktır.Kişi mesleğini eline alıpta para kazanıyorsa diğer sorumluluklarını yerine getiryorsa boş zamanlarında Oyun oynaması hastalık değildir.Oyun oynamak benim için sanattır bir amaç değil.Müzikde değil Asla bir Oyunu amaç haline getirmem Oynarken adım adım hertarafı ararım didik didik bu yüzdende içi boş Online oyunlardanda hiç haz etmiyorum.Oyun dediğin içine çekicek seni hertafafı didik didkik araştırma istediği uyandırıcak ve mümkün olduğu kadar hemen bitirmiyorum Oyunu parça parça oynuyorum hani şurayıda yarın yapıyim ki yarın sıkılmıyim diyorum. Bazı insanlar var ne ders çalışıyor nede işe gidip çalışıyor.Hayatın merkezini Oyun yapmış insanlar var günümüzde.
oyun oynamayıp asosyal olmayıp ne yapalım birader yüzümüze bakan mı var iğrenc bir fiziğe ve çirkin bir surata sahibim sosyalleşsem ne olur ben bu tiple anca ortamların sığıntı adamı olurum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
xbox ta var bu özellik uyarı şeklinde
-
Gta 5'e sardım bir süredir. Güzel oyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uymak lazım hocam, kafa rahatlığı sağlık her şeyden önemli. Oyun her zaman oynanır ama sağlık her zaman bulunmaz.
En Beğenilen Yanıtlar

detroitteki sarışın hatun da çok taş. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X