Şimdi Ara

Fazla Kilom Var Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Hepinize merhaba benim 1.76 boyum var ve 95 kiloyum. Psikolojik olarakta sağlığım bozuldu. En kısa sürede sağlıklı kiloma dönmek istiyorum. Her türlü önerilerinizi bekliyorum.

• Bende senınle aynı boydayım 176-177 boylarındayım ve 95 kıloydum..sen gıbı psıkolojim bozulmustu..
    fakat suandakı kılom 78...sana lıstemı verıcem eğer yaparsan 2-3 ay ıcınde zayıflarsın..ben 6 aydır koruyorum dıyetımı eğer kılo alırsam tekrar yapıyorum..

ekmek hıc yok kepek ekmegı bıle.
    su ve maden suyu harıc hiçbirşey yok.
    aksam 7'den sonra yemek yeme yok.
    pılav,kızartma,patates kızartması yanı aşırı yağlı şeyler yok.
    alkol yok.
    abur cubur yok.
    yemeklerıde 1 tabak ye en fazla.
    ne yiyeceksende ınternetten kalorı hesabına bak.
    aldıgın kalorı 1200'u gecmesın.
    2-3 ay yap tamamdır..
  • "taş devri diyeti" veya "karatay diyeti " yap.

protein ağırlıklı .. diyet.

103 den 73 e düştüm.

2 yıldır aynı kilodayım.
  • teşekkürler önerilerileriniz için
  • her akşam yemek yedikten sonra karın yağları eritme tekniğini kullan
    1)ilkönce şınav çek 20 tane bedenin ısınsın
    2)mekiğ'in bi değişik hareketi ni yap:yere uzan ayağını biri tutsun dizlerin kırılı bi şekilde ve ellerin çene altını tutarak ve de sırtını tam yere değdirmeden mekik çek fena yağ eritir bu taktik ona göre
  • spor ve duzenli beslenme :) ayrica kendine motive etmen lazim. Om den bi site yolladim sana cok yardimci olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir site adres verir misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sucuk yok...
  • valla ben kardiyo yapıyorum yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum ekmek kola falan zaten bıraktım çayda şekeri bıraktım 1.83 boy 97 kiloydum ramazandan önce sadece kardiyo yaptım 3 ay diyeti pek takmadım 91 e kadar düştüm ramazanda tatilde falan derken hareketsiz kaldım 93 e çıktım şimdi tekrar başladım kardiyo ya + diyet 3 haftada 3 kilo verdim 90 kiloyum şu an bir fikir edinmeden yardımcı olabilir diye yazdım
    gerçekten fazla kilolu olan bir insanın tek sorunu kiloları oluyor
    bu işte diyet + kardiyo beraber olmazsa bu iş olmaz arkadaşım
    bide insan kilo verdikçe daha da morali yükseliyor hedefim 4. sınıfım mezuniyete kadar 80 e düşmek
  • 4 ayda 115 den 91 e düştüm;

taviyelerim diyet fikrini aklından çıkar ana fikir ömür boyu sağlıklı beslenme ve spor. zinde bir vucut bunun doğal sonucu gelecektir sana.
    özellikle istediğin kadar protein al karbonhidrat alma tarzı diyetlerden uzak dur büyük ihtimal sonucu pisikolojik çöküntü ve verdiğin kiloların adam toplayarak geri dönmesi olur. unutma beynin ana besin kaynağı şeker bokunu çıkarmamak önemli olan.
    unlu, yağ, şeker bu üçlüye tabiki dikkat ama kesinlikle yasak diye bir şey yok. mümkün olduğunca azalt ama asla sıfıra indirme.
    kardiyo çok önemli ben şu an günde 2 kez 50 şer dakka yapıyorum istediğin kiloya düştüğünde 2 günde bire düşürebilirsin ama bunu ömür boyu yapacaksın kalp sağlığın için bu şart.
    kola için en iyisi normal diyet farketmez hiç içmemek. ama mutlaka içecem dersen coca cola zero bana göre en iyi tercihtir. bide ne kadar soğuksa tatlandırıcının değişik tadı o kadar az geliyor.
    ben sağlıklı beslenme değilde mutlaka formuluze bir diyet uygulayacam diyorsan ben şahsen kesinlikle diyet tavsiye etmiyorum ama karatay diyetinin çevremde iyi sonuç verdiği kişiler gördüm.

son olarak en önemli şey fazla kilonun sadece fazla yük taşımak yada çirkin görünmek olduğunu sanma fazla kilo dediğin bir anahtar ve onlarca farklı hastalığın kapısını açıyor artık senin şansına hangisine denk gelirsen.

bu dört ayda kilo kaybı dışında;
    kan dolaşımımı düzene soktuğumdan sanırım hem olan ve oldukça seyrek saçlarım güçlendi hemde yeni zayıf tüyler çıkmaya başladı.
    5 yıllık tırnak batması sorunum tamamen olmasada büyük ölçüde bitti.
    ilaç kullanmadan 280 lere vuran açlık kan şekerim 140 lara düştü. ilaç desteğilye normal seviyelere düşerebileceğim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 20 Ekim 2012; 14:49:44 >

• arkadaşım bende senin gibi kiloluydum 179 88 kiloydum 3 ay öncesine kadar şimdi ise sadece 71 kiloyum şunu soyleyeyim aşırı diyete gerek yok muhtemel yaglı bir vucudun var sana tafsiyem mide ilk olarak karbonhidrat yakar sonra protein yakar protein kaybı demek kaslarını yakar ve gucsuz kalırsın sonra yag yakar sırf yag yakmak icin nabız cok önemlidir normal nabız 90 95 atar sen bunu tempolu koşu ile 144 lere çıkarıp şınav mekik gibi egzersizler yapıcaksın yuksek nabızdan dolayı yag emzinleri devreye 10 cu dakkidan sonra devreye girer ve sen nefes bile alsan vucut yag yakacaktır cunku o anda vucut soba gibidir maksimum 35 40 dakika devam et fazla yapma guc kaybı yaşarsın den sonra sabırla oluyo merak etme başka çaresi yok saygılar şekerden uzak dur ac karına sabah akşam kuru kaysı 5 .6 adet ustune ılık su bu seni tuvalete fazla goturur yaglar dışkıyla atarsın 2 litre su tuket gunde hafta bir taltıl farkı gör
  • Hepinizden allah razı olsun şimdi ben 90 kiloya düştüm günlük yaşamım sabah 8 den akşam 4 e kadar okul sonra ev ne yemeliyim ve ne kadar yürümeliyim en kısa sürede 70 kiloya düşmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  • Hergün yarım saat düzenli olarak koş sabah kavaltısı ..çok iyi yap öğlen yemeğini yarım porsiyon olarak. Ye.. uzak uzak dur akşam sadece meyv akşam sadece meyve ye ama ö ama öncelikle spor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam dostlar,

yıllardır defalarca her tür diyeti yapan ve sonrasında verdiğinin fazlasını alan deneyimli (!) bir diyetzede olarak söyleceklerim şudur

diyet psikolojisi bu işin önündeki en büyük engeldir, sayesinde 7 kilo verdiğim sonra tatil dönemi girince biraz ekmek, ucundan tatlı, hmm pilav da güzelmiş vs gibi nidalarla bozduğum karatay diyeti, diyet psikolojisini en az yaşadığım diyet oldu, şu anda yine onu yapıyorum...

haftada en az 5 gün yarımşar saat yürümeye çalışıyorum ki bunu yapmadığımda ya çok az kilo verebiliyorum ya da hiç veremiyorum...

bir de birinden yardım almak gerekiyor, bir mihenk taşı, bir motivasyon kaynağı...

isterseniz buradan yazarak birbirimizi motive edebiliriz...

ben başlayayım mesela, 07/11/2012 98 kiloyum hedefim 89 kilo, buradan ara-sıra durumumu yazacağım,

görüşmek üzere...

• 1-Ekmek tüketme
    2-aşırı yaglı yiyecek ve yemeklerden uzak dur
    3-abur cubur asla yeme
    4-Her türlü yemek ye ama doyma hissine girdigin vakit anında yemegi kes. tabagı bitireyim diye ugraşma
    5-günde belirli saatlerde mekik+şınav yap. ve imkanın varsa koşu yap
    6-su iç

mekik ve şınavın yanında yukarda arkadaş'ın anlattigi yarım mekik pozisyonda sabit kalma olayinida yap çok etkili.
    birde sırt üstü yere yat , bacaklarını havaya kaldır , ellerin uzat yere dogru, bacaklarini kafana dogru iteceksin

Kısacası alttaki video'daki hareketi yap buda yaglara etkisi var. (diger hareketleri pek tavsiye etmiyorum. boynun tutulabilir nefes almakta zorlanabilirsin.)
    https://www.youtube.com/watch?v=cOf5MsV0Xz8&feature=player_detailpage#t=221s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 7 Kasım 2012; 15:38:48 >

• 96,5 oldum, karatay'a ve yürümeye devam...
  • yaz geliyor, hadi bakalım, yürüyüşler başlasın...

95,4 kiloyum yavaş gidiyorum, yatay sayılır ama bu dönem almamak bile iyiydi benim için, yaza kadar 89'ları görebilecek miyim bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.