Şimdi Ara

Faturaya Ek 5s'i 6 Plus ile değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 7-8 ay evvel turkcellden 5s gold almıştım. Şimdi note 4 veya 6 plus arasında kaldım ve 6 plus almaya karar verdim. Soru şu 5s i verip 6 plus ı tarifeye ek alabilir miyim? Nasıl bir yol izlemem gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 27 Şubat 2015; 21:07:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ??

• Sen turkcell vodafone aveayı falan arka mahalledeki telefoncu rıza amca sandın galiba

• Bildiğim kadarıyla turkcell'in öyle bir kampanyası yok yalnız vodafone iphone 5s'i 1800'e sayıp size iphone 6 veya plus veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: publicenemies48

Bildiğim kadarıyla turkcell'in öyle bir kampanyası yok yalnız vodafone iphone 5s'i 1800'e sayıp size iphone 6 veya plus veriyor

Tabiri caizse , 600-700 lira zararlı oluyorsunuz
    Aylık 135+35 lira fatura ile 980 lira fazla para veriyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 27 Şubat 2015; 23:08:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok öyle bi dünya

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Bildiğim kadarıyla turkcell'in öyle bir kampanyası yok yalnız vodafone iphone 5s'i 1800'e sayıp size iphone 6 veya plus veriyor

1800 ver cefini sanmam hocam benim 4s garantili cihaza 360 tl veriyordu vodofone 5s de 1000 olsun hadi zaten böyle yerlerden taksitle ne telefon alınır nede satılır siz taksitle tel alıyom sanıyonuz 200 300 tl fazla kitliyolar halbuki size

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Issız adanalı01

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

1800 ver cefini sanmam hocam benim 4s garantili cihaza 360 tl veriyordu vodofone 5s de 1000 olsun hadi zaten böyle yerlerden taksitle ne telefon alınır nede satılır siz taksitle tel alıyom sanıyonuz 200 300 tl fazla kitliyolar halbuki size

200-300 lira fazla verecekseniz şükredin .En az 700-800 lira üstüne koyuyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.