Şimdi Ara

FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
31
Favori
126.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar BİMcell hat kullanıyorum faturasız bu pakete nasıl geçiş yapabilirim sonuçta o da Türk Telekom direk müşteri hizmetlerini arasam gecermiyim yoksa Türk telekoma taşımak mi gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell hatları bu tarifeye teklif almaz ve direk geçemez. Turk Telekom mobil kendi faturasiz tarifelerinde olman lazim ama şimdi ttelekom faturasiz paketlerine gelsen kampanyali indirimli fiyatlardan degil zaten eski telekom abonesi fiyatlarindan kullanirsin. mesela 33 tl doyasiya yeni gelene 33 tl iken sana 45 tl,selfy large yeni gelene 28 tl iken sana 45 tl den verilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gün geçmesi gerekiyor 3 ay sonra mı ancak yararlanabiliyoruz bu tarifedenn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcellde 3 ay da 9 ay da dursan yararlanamazsın. Çünkü zaten ttelekom sayılır. Turkcell yada Vodafoneye geçip en az 90 gün durmalı ve Turk Telekoma öyle taşımalısın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell faturasız ama sonuçta türk Telekom faturasizdan faturaliya geçenler için değil mi kampanya türk Telekom faturasız a geçtikten sonra 3 ay sonra yararnabilirmiyim diye sormak istemiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genel kampanyalardan yararlanma amacli sordun sandım. Bu tarifeye yada 15GB 35TL tekliifini alabilmek icin Bimcellden turk telekom faturasiz bir tarifeye geçersin,30 TL simkart degisim ucreti var. 30 gün dolduktan sonra teklif gelebilir. Genellikle 40. ve 70.günler arasinda teklif geliyor. Numarani tasiyarak gelmemen bu teklifi engellemez. En az 30 gundur turk telekom faturasız tarifede olman yeterli.
    Bu teklif nasil alinir,neler yapmak gerekir tüyolar taktikler anlattigim bir konu var,oradaki 2.yazimi uygulayin.
    Profilimde aktivitelerimde var konu. Az önce yazı paylaştım. 15GB 35TL kullananlar kulübü konu ismi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 7 Temmuz 2019; 21:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neden 30 TL ücreti var hat taşıma ücretsiz değil mi o zaman Vodafone a falan geçip Türk telekoma geçmek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 583534

    Bimcell faturasız ama sonuçta türk Telekom faturasizdan faturaliya geçenler için değil mi kampanya türk Telekom faturasız a geçtikten sonra 3 ay sonra yararnabilirmiyim diye sormak istemiştim
    Yankış anlamışsam eğer; ben sizin istesiğiniz şeyi yaptım. Bimcell faturasız'dan avea faturalıya geçtim. Ttnet faturasızdan geçmekle aynıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crcdl -- 7 Temmuz 2019; 20:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone degil Turkceli basamak olarak kullan. Turkcele hattini tasidiginda hiç tl yuklemeden 1 hafta boyunca en az 5 GB internet ve 250 dakika kullanabilirsin. Hatta başka bir konuda dediklerimi uygulayip paycell 50 tl hediyesini akillica kullanirsaniz 30 gün paket almadan en az 15GB internet ve en az 750 dakika kullanabilirsiniz. Sonra da turk telekoma gecersiniz.
    Bahsettigim konu ve yazı profil imzamda var ve mobil forumda en çok okunan yazılardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bir sorum olacak. Daha önce hattımı fiyatdan dolayı Vodafone'a taşıdım. Fakat 3 ay dolmadan tekrar Türk telekom faturasıza geçtim.Yarın itibari ile faturasız da 1 ayım dolmuş olacak. Toplamda geçiş yaptığım tarihten itibarende 3 ayı geçtim.Faturalıya geçiş yaptığım taktirde 35 tl ye 15 gb tarifesini alabilirmiyim acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konstantine52

    Benimde bir sorum olacak. Daha önce hattımı fiyatdan dolayı Vodafone'a taşıdım. Fakat 3 ay dolmadan tekrar Türk telekom faturasıza geçtim.Yarın itibari ile faturasız da 1 ayım dolmuş olacak. Toplamda geçiş yaptığım tarihten itibarende 3 ayı geçtim.Faturalıya geçiş yaptığım taktirde 35 tl ye 15 gb tarifesini alabilirmiyim acaba ?
    Faturalıda 15GB 35TL nasıl alınır,nasıl geçilir detaylı anlattığım bir konu var sadece 15GB 35TL tarifesi için.
    Konuyu baştan sona inceleyin mutlaka. Dediklerimi uygulayın 10GB yada 15GB teklifi gelecektir.
    İlgiki konu ve yazı linki>https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138699717

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazıyı okudum ve bugün arandım. Çok teşekkürler. Ancak tarife şu an için görünmüyor veremiyoruz dediler bekleyeceğiz artık. Onun haricinde mobil her yöne kullanıyorum tarife olarak. Herşey dahil faturalı teklif gelene kadar uygun paket ne alabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen aradılar %30 indirimli 1 yıl taahhüt daha uzatalım diye ses kaydı dediler evet dedim ama neye evet dedim bilmiyorum! Tarife normal fiyatı 50tl taahhüt verdiğimiz için 30tl ödüyoruz, peki indirim ne üzerinden olacak? Birde pazarlık yaparak tarife almak için şansımı deneyeyim mı? Neler kullanayım pazarlıkta? Veya başka operatör daha güzel tarife var mı?
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu tarifede 2 yıl boyunca durdum bir fatura dönemim sonra taahhütüm bitecek. Bir ay önce falan birkaç kere aradılar beni açamadım muhtemelen teklif vereceklerdi. Geçen sene de açamamıştım sonra aradığımda geri aranmak istediğimi talep ettim. Sonra arandım ve indirimi devam ettirdim. Bu sene aradım mh yi taahhüdünüz bitmeden teklif yapamıyoruz dediler. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba,
    Bugun konustum, taahhutun bitmesine 5 gun var, faturasiza gecis talebi isteyince "aktariyorum" deyip baskasina aktardi 10 dk yakin bekledim. Bir kac tarife pazarligi sonrasi (8 gb 39 lira) fatutasiza gecmek istedigimi soyleyince MH, "isleminizi yapinca gorusmemiz kesilecek" dedi. Faturasiza gecmis mi olacagim dedim, evet dedi. Dedim birkac gun surecek mi bu islem, onay icin tekrar aranacak miyim vs. Mh: suan onay veriyorsunuz, ben islemi yapicam ve gorusme kesilince gecmis olacaksiniz deyince ben de fatura kesim tarihimde ararim diyerek gorusmeyi sonlandirdim.

    Son durum nedir? Var mi yakin zamanda arayan?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cruel_crazy C kullanıcısına yanıt
    Aynısı oldu bugün ses kaydı ile yüzde 30 indirim onaylamak için 1 e basın dedi 1 e bastım ama pazarlıkla faturasıza geçme başvuru ile daha iyi bir fiyata alabilir miyiz?Fiyatın ne olduğunda belli değil
    Siz ne yaptınız? Nasıl bir yol izlediniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 21 Ağustos 2019; 23:57:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay sonra taahhüt bitecek, 4gb 500sms 1000dk ya 30+ tl ödüyorum. bunların yanında aşırı berbat kalıyor. var mı tavsiyesi olan?
  • Ben de 2 ay oldu aramayacaklar deyip 3 gün önce yeniden 30 TL lik tarife yapmıştım. Bugün aradılar 1000DK/1000SMS/10 GB 29 tl Teklif ettiler, ben 15 GB olanı yok mu dedim, var dediler 35 TL ye ona geçtim. Güzel oldu valla.
  • Benim de taahhüt bitiyor 35 TL den aşağı teklif etmediler, tavsiyeniz var mıdır arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VR_27

    Ben de 2 ay oldu aramayacaklar deyip 3 gün önce yeniden 30 TL lik tarife yapmıştım. Bugün aradılar 1000DK/1000SMS/10 GB 29 tl Teklif ettiler, ben 15 GB olanı yok mu dedim, var dediler 35 TL ye ona geçtim. Güzel oldu valla.
    2 ay olan nedir? Faturasiza mi gecmistiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.