Şimdi Ara

FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
31
Favori
126.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell den gecicem faturasız tt ye 16mayis da kontrat son şimdi gecebilirmiyim yoksa tarihi mi beklemek gerekli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 1 Mayıs 2018; 20:29:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faturasıza geçicem diye feyk artığımın 3. Günü arandım,vergiler dahil 31,90 a 8gb+1000dk+1000sms e tamam dedim.Yalnız hanımın hattı primedı,ona 26₺ demişler😡

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: overhead

    Faturasıza geçicem diye feyk artığımın 3. Günü arandım,vergiler dahil 31,90 a 8gb+1000dk+1000sms e tamam dedim.Yalnız hanımın hattı primedı,ona 26₺ demişler😡
    Ben aynı fiyata ek 2 gb daha kullanıyorum aradılar bitince 50 tl ye devam edin dediler 32 lira verdiğim şeye niye 50 tl vereyim bakalım bende feyk atıcam ama 10 gb'ye 32'den fazla vermem keriz yok karşılarında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Ben aynı fiyata ek 2 gb daha kullanıyorum aradılar bitince 50 tl ye devam edin dediler 32 lira verdiğim şeye niye 50 tl vereyim bakalım bende feyk atıcam ama 10 gb'ye 32'den fazla vermem keriz yok karşılarında.

    Ek 2 gb ı nasıl aldınız acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • overhead O kullanıcısına yanıt
    8 gb ye ilk geçtiğim sene sonunda 1 sene daha taahhüt verirseniz ek 2 gb vereceğiz diye mesaj geldi telefona bende denilen şeyleri yazıp göndermiştim o zamandan beridir 32 tl ye 10 gb kullanıyorum.
  • Şuan tt faturasızdayım. Bu tarifeye gecme sansim varmi ?

    Uzun suredir tt deyim Msj falan gelmedi. Bem arasam gecirirlermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TT sitesinde teklif gelen müşteriler geçebilir diye bir detay yazmıyor. Sormak istediğim 2 husus var:

    1- Aradan geçen sürede teklif gelen müşteriler şartını kaldırmış olabilirler mi?
    2- Kullandığım Turkcell hattımı bugün üzerime devraldım, öncelikle TT faturasıza geçmek için 3 ay bekleme şartım var mı? Yoksa direkt TT faturasıza taşınıp akabinde bu tarifeye geçebilir miyim?
  • 1 ay önce hattımı tt’ye taşıyıp 28tlye 6gb benzersiz paketini aldım. 1 ayı geçmesine rağmen henüz aranmadım, mümkünse 30tl’ye 8gblık faturalı hatta geçmek istiyorum mümkünse 2yıl taahhüt verip bu fiyattan kullanabilirim.



    Ben arasam sonuç alabilir miyim, ne demem lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • losthell kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde faturasız olarak tt'ye geçtim. bir ayı geçti yaklaşık 40 gün oldu arayan soran yok 4gb 23 lira tarifesine geçmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Turkcell den taşıdım. Her aradığımda 1 ay kullanımdan sonra değişiklik yapılır diyorlardı. Bekliyoruz bakalım. Görüştüğüm temsilcilerden sadece biri bu tarifeye 1 ay sonra geçebilirsiniz demişti. Kayıtlarda var
  • ben faturalıdan faturasıza geçeli 1 yıldan fazla oldu kimse arayıpta yeniden size faturalıya geçirelim demedi.
  • 20 nisanda sanırım türk telekoma geçmiştim bugun itibari ile 1000 dk 1000 sms 10 gb pakete geçişimi yaptılar 29 tl karşılığında

    hattımda 105 tl kontör vardı bu kontorler 3 ay boyunca hattımdan düşer değil mi 105 tl boşa gitmez faturasız kullanırken hattımı yüklemiştim.
  • 3 ay sonra sonunda aradılar. 1000dk 1000sms 10gb tarifeye 29 lira karşılığında geçtim. Tarife ismi Faturalıda 10gb



    Sormak istediğim soru acaba Muud Premium ücretsiz kullanabiliyor muyuz yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki ay aradıklarınında kalan hakkalarım yanacağı için reddetmiştim. Bugün tam paket bitimi aradılar 10 numara oldu geçişi yaptım İnternet çekim kalitesi düşük ama yetiyor bu fiyata gayet iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu teklif bana da geldi ama sürpriz fatura gelir diye korkuyorum. Buna geçen arkadaşlar ilk fatura 29 tl mi geldi? ek olarak telsiz kullanım ücreti vs bir ücret çıkıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cream cheese

    Bu teklif bana da geldi ama sürpriz fatura gelir diye korkuyorum. Buna geçen arkadaşlar ilk fatura 29 tl mi geldi? ek olarak telsiz kullanım ücreti vs bir ücret çıkıyor mu?
    Ne söyleniyorsa o. Sıkıntı yok.
  • Yaklaşık 3 ay oldu sms geldi biraz önce



    Degerli musterimiz, faturasizdan geciste size ozel 29 TL'ye bittiginde duran 10GB internet, heryone 1000 dakika ve 1000 SMS iceren Faturalida 10GB Tarifemiz hakkinda bilgi vermek icin sizi 5555551500 nolu hattan arayacagiz. Gelen aramamizi cevaplayarak size ozel bu cok avantajli teklifimiz hakkinda bilgi alabilirsiniz. Iyi gunler dileriz. B001

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğlen aradılar tarifeyi anlattılar. düşünmek için 1 saat süre istedim o arada da burdaki yorumları okudum herkes memnun görünüyordu. 1 saat sonra aradıklarında kabul ettim geçtim kampanyaya.

    2 noktada kazık yedim. kampanyaya geçecekler mutlaka okusun.

    konuştuğum müşteri hizmetleri elemanı bana ilk ayın ücretsiz olduğunu söyledi. birçok kez üstüne basa basa söyledi hem de. hatta tatlı bir dille ''bugün haziranın 26sı ya beyfendi, bugün kampanyaya geçerseniz temmuzun 26sında 1 ayınız dolacak. ve siz bu süre için hiç para ödemeyeceksiniz'' dedi! halbuki alakası yok, ilk ay gayet de ücretliymiş. bunun için şikayette bulundum fakat türk telekomun işine gelmeyeceği için kim bilir ne zaman dönerler bilmiyorum.

    2. kazık yediğim noktayı söylüyorum burası çok önemli. eğer sizi ayın 26sında ararlarsa sakın ama sakın kampanyaya geçmeyin. çünkü faturalı hatlarda ayın 27si standart fatura kesim tarihiymiş. yani 1 gün için 1 aylık fatura ödemeyin. bu sahtekarlar bilerek bugün aradı beni. ve bu olayı hiç belirtmediler. bir diğer şikayetimi de bu konu hakkında yaptım zaten. kadın bana bu kampanya hakkında en gereksiz en saçma bilgiyi bile verdi, ama fatura kesim tarihi yarındır demedi. tabii demezler, sahtekarlar çünkü.

    bir bilgi daha; faturalıya geçtiğinizde sil süpürden yararlanamıyorsunuz. benim önceki tarife faturasızdı. selfy tarifesindeydim. 5 gb internet için 29 tl ödüyordum. ama sil süpür ile bazen 5, bazen 10 gb hediye gelirdi. hatta kardeşime geçen 30 gb gelmiş.

    bilseydim asla geçmezdim bu kampanyaya..

    ttnetten az çekmedik bir de operatörden kazıklamaya kalkıyorlar üçkağıtçılar.




  • Sil süpür faturalıda da var, ikinci hafta perşembe günü uygulamada çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce bu kampanya ile faturalı oldum, sil süpürden faydalanabiliyorum siz uygulamayı silip tekrar yükleyin
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.