Şimdi Ara

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
64
Favori
263.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bitti, gözükmüyor sitesinde. Var mı önerebileceğiniz bu tarz vodafone numara taşıma tarifesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf89

Sanırım bitti, gözükmüyor sitesinde. Var mı önerebileceğiniz bu tarz vodafone numara taşıma tarifesi?
    20 Eylül'de kapatıldı bu hocam.
  • bu tarifeden faturalı tarifeye geçmek istiyorum. var mı geçen yada bilgisi olan uygun bi tarife?
  • Bu pakete geçtim dakikalar suyunu çekti 1 haftalık 100 250 dk ne alınabilir veya hediye dk yöntemi var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniden başladı
  • Yeni Vodafone lulara sanırım değil mi arkadaşlar mevcutlar kullanabiliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel iletişim vergisi dahil mi hariç mi bu fiyata arkadaşlar. Bazı faturasız paketler dahil bazıları hariç görünüyor.
  • tafesan T kullanıcısına yanıt
    Fiyatlara Kdv ve Öiv dahildir . Telsiz kullanım ücreti 27-28 lira falandı o ücret paket fiyatlarına dahil olmuyor. Onuda 12 aya bölerek ayda 2.30 - 2.5 TL civarında kesiliyor. Bazı aylar almasalarda bir yerden acısını çıkartır yine alır. Hattını taşırsın karşına çıkar
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için. Telsiz vergisiyle Öiv i karıştırmışım, siz yazınca hatamı anladım. Saygılar.
    yenilenen 7GB da tekrar başlamış dimi, türk telekom da yaz fırsatını tekrar başlattı.
  • faturalı hatlardan taahhütlerden bıktım valla,
    bundan sonra böyle kampanyalar kovalıcam.
    ahanda bugün gidip geçişi yapıyorum turkcell'den vodafone'a
  • umgaca U kullanıcısına yanıt
    evet 27 tl. bile yükleme olanağı var valla cok iyi bide kayıtlı karta 4 gb verdi bide bilmem 4 gb verdi verdi de verdi

• Bu yenilenen 7 GB tarifesi sadece yeni gelenlere mi? Mevcut abonelere olmuyor mu?

• end76 kullanıcısına yanıt
    Mevcut aboneye 6gb 35tl.
    İlk boş zamanımda Vodafone hattımı taşıyorum...

• Ne zamana kadar uzattılar acaba? Benim de sözleşmem bitti başvurucam bugün. Faturalı kullanıyorum şu anda. Hat kapandığında tam fatura mı yansıtırlar yoksa kullandığım gün kadar mı ücret öderim. Türktelekomdan çıkış yapilacak

• BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    "Selfy Yaz" a rakip çıkacağı için emin olmamakla birlikte 1 ay sürer en azindan diye tahmin ediyorum.

Ben başvurdum hatta mesaj geldi işleminiz alındı diye. Eşimin hattı da 26.11 de taahhüt bitecek o yüzden sordum. Çok garip bi şekilde 3 yıldır kullandığım Tt evimde çekmemeye başladı. 2g moduna alıp kullanıyorum mecbur.

• Şuan Vodafone'da 5 GB ye 30 kiramı ne oduyorumda bu dediğin tarifeye gecemiyorum ? Sence neden olabilir ?

• Faturasız hatlarda ilk alınan ücret nedir acaba?
  • 2-3 aydır kullanıyorum çok rahat kafam. internet bitti mi yeniliyorum. vodafone aylık yükleme hedefi tarzı şey çıkyor yanımda uygulamasından bu ay 30 tl yüklemeye 2 gb verdi 1 aylık. masterpass e kayıtlı kart ile yaptığımdan da 2 gb verdi 1 haftalık. şimdi yanlış olmasın diye kontrol edip yazayım dedim 2 gb daha vermiş. o neden anlamadım. yüklediğim tl lerde duruyor. 7 gb yenileme yapmadan vermiş.

ayrıca yenileme yapınca eskisinden kalan 300-500 mb ve dakiklarında silinmiyor. önce onlardan yiyor. tavsiye ederim bu paketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur208 -- 31 Ekim 2019; 16:5:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.