Şimdi Ara

FATURASIZ SANİYE BAZLI TARİFE KALKTIMI..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün şehrin en merkezi yerindeki vodafone shopa giderek,numara taşıma yapmak istedik ve faturasız saniye bazlı tarifeye geçiş yapmak istediğimizi belirttik ama ne hacet shoptaki ilgisizler bu tarifenin kaldırıldığını söylediler...

bu arada numara taşıma ile gelene telsiz kullanım ücreti alınmayacak kampanyasınında 2011 de sona erdiğini söylediler..

vodafone.com.tr den bakıyorum tarife açık gözüküyor benmi yanlış bakıyorum acaba,keza shoptakiler,vodafone sitesini boşverin ora yanlıştır dediler

yahu vodafone nun kendi kurduğu resmi siteye de güvenemeyeceksek nereye güveneceğiz, vodafone kapatsın dükkanı gitsin öyleyse

bıktım artık senden Vodafone, yıllardır bayiin başka şey söylüyor,resmi siten başka nedir bu işin doğrusu

• tarife açık, 19 ocak itibariyle adı değişti sadece.faturasız saniye bazlı tarife diyince açabilirler.Sistem bakın deseydin keşke.Bayideki kişi yanlış söylemiş yani.Bayideki kişiye o bilgiyi veren kimse sorun onda aslında.Bu tip durumlar hepsinde oluyor, hatta bankalarda bile bazı işleyişlerde şube ile çağrı merkezi yada sitesi çakışabiliyor, büyük firmalar ve binlerce çalışan kontrol kolay olmuyor.

bu da faturasız saniye bazlı tarifenin linki;

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/Faturasiz-Saniye-Bazli-Tarife.php

mustafavmms
  • Boyle durumlarda acacaksin yaninda sikayet edeceksin

ve bunu yapanda en büyük avm deki bayii..
    Bundan 3 4 ay önce 2. Hattım olan avea hattımı da vodafona taşırken demiştim ki saniye bazlı tarife olsun tamam dediler yazdılar gereken yere ana bayide neyse aradan 2 3 gün geçti vodafone tarafından arandım faturasız saniye bazlı tarife diye bi tarifemiz yok başka tarife yapalim dediler , var dedim ama dinletemedim ne varsa onu yapin dedim. Neyse taşındı numara ,taşındıktan 1 ay sonra aklıma geldi online işlemlerden olucakmı balım dedım denedim ve oldu 2. Hattım şu an saniye bazlı tarife de 1 saniye 2kr = dk sı 30 kr!
    Anlamadığım şu ben nasıl vodafone yetkilileri tarafından aranıpta böyle bi tarife yok denilince gidip online işlemlerden o yok denilen tarifeyi hattıma tanımlayabilıyorum anlamadım.
    Yoksa sistemde yine mi açık vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: akh-ism

Konu biraz hortlamış gibi olucak ama kusura bakmayın artık.
    Bundan 3 4 ay önce 2. Hattım olan avea hattımı da vodafona taşırken demiştim ki saniye bazlı tarife olsun tamam dediler yazdılar gereken yere ana bayide neyse aradan 2 3 gün geçti vodafone tarafından arandım faturasız saniye bazlı tarife diye bi tarifemiz yok başka tarife yapalim dediler , var dedim ama dinletemedim ne varsa onu yapin dedim. Neyse taşındı numara ,taşındıktan 1 ay sonra aklıma geldi online işlemlerden olucakmı balım dedım denedim ve oldu 2. Hattım şu an saniye bazlı tarife de 1 saniye 2kr = dk sı 30 kr!
    Anlamadığım şu ben nasıl vodafone yetkilileri tarafından aranıpta böyle bi tarife yok denilince gidip online işlemlerden o yok denilen tarifeyi hattıma tanımlayabilıyorum anlamadım.

Ben de bayiye gitmiştim yaklaşık 1 ay önce. Faturasız saniye bazlı tarife sistemde hala hesabını bilen tarife gibi görünüyormuş, bu yüzden olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Orijinalden alıntı: akh-ism

Konu biraz hortlamış gibi olucak ama kusura bakmayın artık.

Ben de bayiye gitmiştim yaklaşık 1 ay önce. Faturasız saniye bazlı tarife sistemde hala hesabını bilen tarife gibi görünüyormuş, bu yüzden olabilir.

Anladım hocam teşekkürler. Tarife hala daha devam ediyor. Kalkma gibi bir durumu yok şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.