Bildirim
Faturalı Hattı Faturasıza Çevirme ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır almıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Germiyanlı
Hayır almıyor
Bugün gittim oradaki eleman 60 lira vergi alınıyor dedi. Yasal mı bu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana... -
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex
quote:
Orijinalden alıntı: Germiyanlı
Hayır almıyor
Bugün gittim oradaki eleman 60 lira vergi alınıyor dedi. Yasal mı bu ?
Şimdi,hat yeni olur,daha ödenecek 7 ay vergisi olur,o zaman son faturaya yansıtılır,
Kesinlikle ücret isteyemez.
Ama öyle bir durum yoksa 60 tl gibi ücret istemesi yasal değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şimdi şöyle açıklayayım. Bu hat ilk açıldığında faturasızdı. Ben bunu sonradan faturalı yaptım. Yani sıfırdan faturalı olarak açılmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana... -
Son kullandığınız ayın faturası gelir.
Vodafone da faturalıdan faturasıza geçtiğimde, benden yıl sonuna kadar olan, 1,5 liralık vergileride almışlardı, turkcell alırmı bilmem. Onun dışındı bir ücret yok._____________________________ Noxco -
Tamam o zaman,yeni değilse,sadece son fatura gelir,
Başka vergi filan istenmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Başka bir bayiye gittim. 5 dakikada halletti adam. Sadece telefon numaram, TC kimlik numaram ve nüfusa kayıtlı olduğum ili sordu. Tamamdır dedi. İlk gittiğim yerdeki kız bir şey bilmiyordu sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler