Kontörlü hattım var faturalı hatta geçmek istiyorum yaklaşık yarım saattir internette bakınıyorum doğru düzgün bir sonuç çıkaramadım, ben şimdi TİM'e gitsem direk elimdeki numarayı değiştirmeden faturalıya geçebilir miyim? Yanımda ne götürmem gerek, internette bakınıyorum fatura götürün gibi bir şeyler yazıyor neyin faturasını götüreyim anlamadım ki?
Elektrik - su fatura olmadı kredi kartı faturası kendi adına ise. Saçmalık işte ne yapıcaklarsa elinde bunlardan biri varsa 5 dk sürmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaym1n
ben şimdi TİM'e gitsem direk elimdeki numarayı değiştirmeden faturalıya geçebilir miyim?
evet numara değiştirmeden faturalıya geçebilirsiniz.
Cuma günü Turkcell'e gittim ve birkaç dakika içinde işimi hallettiler çıktım, fatura veya herhangi bir şey istemediler hat benim üzerime zaten, kimlik istediler bilgileri doğruladılar hallettiler.
VODAFONE de 500 dk , 500 sms, 500 gb internet için 36 tl ödüyoruz.
Vodafone kendi üyelerine güzel bi tarife yapmıyor sanırım.
Ne yapsak acaba TURKCELL de uygun tarife var mı arkadaşlar ?
@cetera Bu sadece Vodafone özgü bir durum değil diğerleride öyle elinde ki müşteriyi tatmin edecek kampanya yapmıyorlar size önerim tüm operatörlerin kampanyalarına göz atın hangisinde size uygun kampanya varsa numaranızı gezdirin başka çare yok.
@Zaym1n Aynı numara ile 2 belge imzalayıp, kimlik fotokopisi verip 5 dk içerisinde geçiş işlemlerin tamamlanıyor ama kendi adına herhangi bir fatura(elektrik, su, kredi kartı ekstresi vs.) istemeleri lazımdı aksi takdirde evrak eksikliğinden hattın bir süre sonra kapanıyor demişti bana TiM çalışanı mh ile bir görüş istersen
@Shamshiel İlla o an yanında olması gerekmiyor, işlemlerini yapan personelin e-mail adresine sonradan göndermekte yeterli.