Şimdi Ara

faturalı hatta geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben faturalı hatta geçmek istiyorum kontörlüden ama adıma bi fatura lazımmış adıma düzenlenmiş herhangi bir fatura yok ailemin üstüne hepsi ama aileminde faturalı kullandığımdan haberi olsun istemiyorum ne yapmam lazım herhangi birinede aldırmak istemiyorum çünkü müşteri hizmetlerini arayınca sağolsunlar yardım etmiyorlar ne yapmam gerek önerisi olan varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Faturalı Hat Abonelik Evrakları
    GSM Abonelik Sözleşmesi (Vodafone Shop'larda aboneliğiniz esnasında doldurulacaktır)
    Sabit Bir Fatura ya da Kamu Kurumu Kimliği, TSK Kimlik Kartı Sürücü Belgesi, Pasaport Belgesi, Evlilik Cüzdanı, Basın Kartı, Avukat Kimlik Belgesi gibi resmi bir belge.
    Alternatif evraklar için size en yakın Vodafone Shop'a bekliyoruz.

teşekkür ederim saol evrakların neler olduğunu biliyorum ama ordaki sabit bir fatura diyor ve bu fatura benim adıma olması lazımmış yada ailemin. ailemin üzerine olandada ailemle birlikte gitmem gerekiyormuş ailemin haberi olmadan adıma fatura nasıl alabilirim bunu sormuştum
  • müşteri hizmetlerini arayıp yaparsan eğer (hattın belirli bir abonelik yaşının üzerindeyse) bu belgeler istenmeden hattını faturalıya çevirebiliyorsun. ama illaki senden adres teyidi için belge isterlerse (ki fatura istemelerinin sebebi budur) muhtarlıktan alacağın ikametgah belgesi de aynı işi görür diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuGGy -- 29 Kasım 2008; 13:38:05 >
  • aradım benden fatura istediler biz burdan bi geçiş yapamıyoruz evrak lazım dediler babamın üzerine kayıtlı olduğunu söledim onlarda babanızı alıp öle gidiceksiniz dediler ikametgah olurmu onu bilmiyorum doğrusu arim bi tekrardan bakalım olcak mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Turkcell'de sağlık karnesi ile de faturalı hat alabiliyor, geçiş yapabiliyorsunuz. Ama vodafone'un uygulaması internet sitesinde belirtildiği şekilde olması lazım.

Mevcut faturasız hat abonesiyseniz, müşteri hizmetlerini arayarak faturalı hatta geçebiliyorsunuz diye biliyorum, aradınız mı?

faturasız hat abonesiyim aradım müşteri hizmetlerini ama yapamadıklarını sölediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynet52 -- 29 Kasım 2008; 13:41:29 >

• arkadaşları şimdi aradım görüştüm babamın gelmesine gerek yokmuş ssadece fatura götürsem yetermiş fatura adresinide istediğim yere gelebiliyormuş hem fatura şeklinde hemde mail şeklindede geliyormuş kurtuldum bugün hemen faturalıyaçeviriyorum ayrıca müşteri hizmetlerinden faturalıya çevirmek kalkmış bilginize sunulur
  • Eğer mevcut bir vodafone kontörlü hattınız var ise ve sizin şahsınız adına kayıtlı ise 444 0 542 müşteri hizmetlerini arayarak faturalı hatta geçiş yapabilirsiniz

bu uygulama mevcuttur ve hiç bir alternatif belge yada evrak istenmiyor direk aynı kontörlü numaranız faturalı hatta çevriliyor içerisindeki, mevcut kontörler ise + avans olarak size yansıtılıyor bedava konuşma ücreti olarak
  • hattımı faturalıya çevirdim ve evrak istediler müşteri hizmetlerindende olmuyo sabit bir fatura ve babama ait olduğu içinde onun kimliğinin fotokopisini istediler haberiniz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vodafone TR

Eğer mevcut bir vodafone kontörlü hattınız var ise ve sizin şahsınız adına kayıtlı ise 444 0 542 müşteri hizmetlerini arayarak faturalı hatta geçiş yapabilirsiniz

bu uygulama mevcuttur ve hiç bir alternatif belge yada evrak istenmiyor direk aynı kontörlü numaranız faturalı hatta çevriliyor içerisindeki, mevcut kontörler ise + avans olarak size yansıtılıyor bedava konuşma ücreti olarak

kalktı artık bu eskiden oluyordu ama artık olmuyor
  • Anlıyorum adınıza bir kredi kartı yok mu öğrenci kartı filan onun ekstresini götürün
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmigaOS

Müjdeyi ben vereyim. Muhtara gidin ve ikametgah belgesi alın. Bu belge ile faturalı hat alabilirsiniz. Gözünüz aydın. :)

vay be olaya bak
  • quote:

Müjdeyi ben vereyim. Muhtara gidin ve ikametgah belgesi alın. Bu belge ile faturalı hat alabilirsiniz. Gözünüz aydın. :)

üzgünüm onuda denedim olmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: zeynet52

quote:

bayilerin çoğu şeyden haberi yok zaten

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zeynet52

quote:

Oluyor. Geçmek istediğiniz operatörün müşteri hizmetlerini arayın ve üzerime faturalı hat almam için ikametgah belgesi yetiyor mu diye sorun. Size kimliğiniz ve ikametgah belgeniz yeterli diyecekler. Ben Vodafone müşteri hizmetlerine sordum, dilerseniz sizde sorabilirsiniz.

kaç kez sordum hepsindede yok fatura olacak dediler bayilerde aynı şekilde ozaman müşteri hizmetleride ne dediğini bilmiyo herkese farklı konuşuyo bilemem

• ben 3ay önce müşteri hizmetlerini arayıp geçtim faturalıya
  • maaş bordrosuda oluyormuş ve alternatif bir sürü evrak saydı.

Müşteri hizmetleriyle bugun görüştüm bu konu hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 5 Aralık 2008; 23:10:36 >
  • faturalıdan kontörlüye geçiş için bi sıkıntı flan var mı arkadaşlar bilgisi olan var mı?hemen geçilebiliyo mu?tşk
  • 7048'e msj attım CEP1 diye ama bi cvp gelmiyo.2 sefer attım.faturalıdan kontörlüye geçiş olcağı için o şekilde olmaz galiba zaten ama en azından herhangi bi cvp gelir diye bekliyodum o da gelmedi
  • Konuyu hortlattım sanırım ama arkadaşın dediği doğru, ikametgah belgesi işe yarıyor ama hala bayiler bunun bilincinde değil. Yanındayken müşteri hizmetlerini arayıp ikna ettim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.