Şimdi Ara

Faturalı Genç Tarife 2 Gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturalı genç tarife kullananların hepsinde haftada 2 gün ücretsizleri var , Genç tarifenin sabit ücreti 10 TL oluyormus bu forumda yazmıştı.

Ben yaptım 500 veya 700 paketine genç tarifeden geçipte haftada 2 gün ücretsizi devam eden varmı?

Ona göre ben yaptım paketlerine geçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Faturalı genç tarife kullananların hepsinde haftada 2 gün ücretsizleri var , Genç tarifenin sabit ücreti 10 TL oluyormus bu forumda yazmıştı.

Burada küçük bir düzeltme yapmak lazım.
    GençTarife kullananların hepsinde 2 gün ücretsiz konuşma bulunmamakta.

Malum 2 çeşit Faturalı GençTarife var.
    Birinin sabit ücreti 29 TL olan (abone alımına kapalı), diğeri de şuanda 6,9 TL (Kasımda 9,9 TL) olan.
    29 TL olanda Turkcell'lilerle Haftada 2 Gece Bedava konuşma imkanı varken, diğerinde bu imkan bulunmamaktadır.

• 6,9 TL olupta faturalı kullananların hepsinde (bu forum dahil - haftada 2 gün bedava başlığında görebilirsiniz ) , haftada 2 gün ücretsiz bulunmakta, Tabi bu web sitesinde yazmıyor ancak bu kampanyaya daha önce kayıt olupta faturalı genç tarife 6,9 tl sabit ücretlilerin sürekli uzuyor.

Benim öğrenmek istediğim 6,9 TL faturalı genç tarife kullanıpta benyaptım paketine geçenlerin haftada 2 gün ücretsiz kampanyası devam ediyormu , sonuçta tarife bu pakete geçsekte yine genç tarife olarak kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.