Şimdi Ara

Fatmagül'ün Suçu Ne? | Kanal D (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.214
Cevap
2
Favori
67.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Off bu okul işleri çok canımı sıkıyo bölümü tam anlamıyla izleyemedim yarım yamalak oldu izldeğim kadarıyla da gene yavaş bir bölümdü, ratinglerde maçın arkasından 2. olur diyorum.

şikayet etmeeeeee :)
    çoğunluk o okula girmek için o saatlerde dershanelere gidiyo ,evde ders çalışıyo (haralde)

çok yavaştı .... 3 ayrı program izledim sahnelerin yavaşlığından
  • Ya öyle değil ama Hocaların gariplikleri diyim daha fazla da yazmıyım neyse
    Yani gerçekten de iyi bölüm değilmiş ama öyle görünüyor umarım tek sezonluk bir şekilde yazarlar senaryoyu da bari yoksa karşısına iyi bir dizi gelirse ocak ayında reytingler de düşer, oyunculara yazık olur.

sürünmeden toparlarlar sanırım :)
  • Yani Pusu'yu izlemediğim için çok eleştirmeyim ama artık çoğu kişinin izlemediğini düşünüyorum, izleyenler de sürekli eleştiriyor zaten Kvp'de artık anormal olaylar olmadıkça çok bi durum değişmesi görmüyorum ben.
    Ama bildiğim kadarıyla Show tv Hürrem Sultan'ı başlatacak bu kış ve bugüne koyabilir bu seferki Hürrem Sultan'ın oyuncu kadrosu da sağlam dolayısıyla bu dizi böyle giderse onun da tutma olasılığı yüksek olur. Ama umarım bu dizi toparlanır, bu yavaşlıktan kurtulur. En çok da oyuncular için istiyorum zaten toparlanmasını, yoksa yapım şirketine bir sürü lafım olacak aslında da Şimdi yazmayı düşünmüyorum.
    2 KURTLAR VADISI PUSU ATV 11.28 28.73
    3 BESIKTAS-PORTO STAR 9.14 22.6
    4 FATMAGUL'UN SUCU NE (OZET) KAND 6.87 19.06
    5 TURKAN KAND 4.9 17.55

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB ( Tarih : 21/10/2010 )
    Sıra Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
    1 FATMAGUL'UN SUCU NE KAND 15.08 39.47
    2 KURTLAR VADISI PUSU ATV 9.99 26.87
    3 BESIKTAS-PORTO STAR 9.51 25.75
    4 TURKAN KAND 7.06 25.59
    5 FATMAGUL'UN SUCU NE (OZET) KAND 6.66 20.5

Eh, gün birinciliği sürpriz değil ama haftalık ölçümler yapılsaydı şu anda ilk haftalara göre düşmüş bir görüntü gelirdi sonuçlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlimert -- 22 Ekim 2010; 18:14:23 >

Orijinalden alıntı: gizlimert

Yani Pusu'yu izlemediğim için çok eleştirmeyim ama artık çoğu kişinin izlemediğini düşünüyorum, izleyenler de sürekli eleştiriyor zaten Kvp'de artık

aynen bıraktım bende

fanatik olarak

> > < <
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Yani Pusu'yu izlemediğim için çok eleştirmeyim ama artık çoğu kişinin izlemediğini düşünüyorum, izleyenler de sürekli eleştiriyor zaten Kvp'de artık

aynen bıraktım bende

fanatik olarak

O zaman şöyle bir şeyi de ben söyleyim bari konusu açılmışken
    Aslında hiçbir zaman Kv fanatiği olmadım ama ilk çıktığı zamnalarda çevre etkisi ile birlikte doğal olarak ben de izlerdim ve açıkçası o zamanlar heyecanlı bir diziydi.

Ama Kvp olduktan sonra hiç doğru düzgün takip etmedim Kvp'de gene ilk sezonlar eskisi kadar olmasa da başarılıydı yani gene çevreden mesela liseden falan o dönemler o dizinin izlendiğini biliyorum. Ama şu son 2 yılda özellikle geçen seneden itibaren dizide aşırı sayıda gariplik hata vs vs yani kısacası eski kalitesini aratan şeyler var. E bir de geçen sezondan itibaren Aşk-ı Memnu iyice güçlü bir rakip haline gelip Kvp'nin önüne de geçmeye başlayınca doğal olarak izlenmez oldu. Aynı senin gibi benim de fanatik arkadaşlarımın çoğu diziyi bıraktılar yani

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : TOTAL ( Tarih :21/10/2010 )
    1 FATMAGUL'UN SUCU NE KAND 15.91 38.22
    5 TURKAN KAND 4.9 17.55

4 TURKAN KAND 7.06 25.59

Eh, gün birinciliği sürpriz değil ama haftalık ölçümler yapılsaydı şu anda ilk haftalara göre düşmüş bir görüntü gelirdi sonuçlarda.

1.'lik göstermeyecek sanırım Kvp'ye

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : TOTAL ( Tarih :21/10/2010 )
    1 FATMAGUL'UN SUCU NE KAND 15.91 38.22
    5 TURKAN KAND 4.9 17.55

4 TURKAN KAND 7.06 25.59

1.'lik göstermeyecek sanırım Kvp'ye

Kvp büyük bir tehdit değil de dizi umarım bir tempo kazanır. Özellikle Fatmagül ve Kerim sahnelerinin artması lazım bunu farkettim. Fatmagül sanki başrol oyuncusu değilmiş gibi oynuyor kaç bölümdür aslında farkedildiyse, hep geri planda. Oysa filmde bir noktadan sonra uzun süre sadece Famagül-Kerim sahnesi vardı. Kısacası ana karakterlerin daha fazla görünmesi çözüm olabilir.
  • Dün verdiğim haber bugün yayınlanmaya başlamış magazin programlarında falan; bu dizinin de senaristi olan daha önceden de Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Dudaktan Kalbe, Menekşe ile Halil dizilerinin senaristliğini yapmış olan Ece Yörenç'in doğumgünü varmış geçenlerde, bu saydığım dizilerden çeşitli oyuncular (kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat de var) oradaymış falan, kısacası senarist teyzemiz şu ara bir tatil modunda herhalde Bakalım artık bundan sonra dizinin geleceği onların ellerinde, bu işin üstesinden gelmeleri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlimert -- 23 Ekim 2010; 2:05:42 >

http://www.zapkolik.com/110496/fatmagulun-sucu-ne-7bolum-fragmani.html

bu arada mukaddes favorim yaaaaaaaa

!Hayao Miyazaki!
  • Ciner, Fatmagül'ün Gazabına Uğradı

Fatmagül Parodisi yüzünden Ciner Medya Grubu protesto edildi.

Protestonun sebebi geçtiğimiz hafta Ali Poyrazoğlu'nun Habertürk TV'de yayınlanan "Gölgede Muhabbetler" programında sergilenen Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi ile ilgili parodi...

Televizyongazetesi'nin haberine göre; Programın ilk bölümünde, iki erkek oyuncu tecavüzü bir spor aktivitesi gibi kurgulayarak komedi unsuruna dönüştüren bir parodi sahnelemiş ve parodi "Gençler dört, Fatmagül sıfır" sözleriyle sona ermişti.

Tepki çeken parodi dolayısıyla Mor Çatı Derneği üyeleri Habertürk TV'nin yayın yaptığı Ciner Medya Grubu'nun Talimhane'deki binası önünde toplandılar.
    Göstericiler parodiyi ve Ali Poyrazoğlu'nu protesto etti.

Dizifilm.com

Fragman çıkmış.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1615828726226

Hıım, heyecanlı bölümler geliyor deseniz. Adeta bir kitap gibi ilk 40-50 sayfası bitti, artık heyecan vakti

Mustafa-Kerim kaçma kovalamaları heyecanlı olursa güzel olur dizi

Teşekkürler Mert

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin son bölümünde Beren Saat'in ayak bileğindeki bandaj dikkati çekti

Milliyet'in haberine göre, Perşembe günü yayınlanan bölümde, kendisine tecavüz eden 4 gençten biriyle evlendirilen Fatmagül, İstanbul'da kaldığı otel odasında birden şiddetli bir ayak ağrısı çekmeye başlıyor. Önce ayağını ovuşturmaya başlayan Saat, daha sonra ayağını sarıyor. Seyircinin dizide izlediği bu anların gerçekten yaşandığı ortaya çıktı. "Aşk-ı Memnu"da giydiği yüksek topuklu ayakkabılar nedeniyle bacak kasları zayıflayan, ardından dizinin final yemeği öncesi ayağındaki tendon kopunca bir ay koltuk değnekleriyle gezen Saat, Fatmagül'ün çekimlerinde yeniden sakatlandı. Saat'in üzerine basmakta zorlandığı ayağı sarıldı. Bu durum da senaryoya eklendi.

Orijinalden alıntı: Noix~

Pek hoş bölüm olmuyor açıkcası, bir heyecan renk yok ve nedense bu ebenine'ye her geçen bölüm daha çok sinir oluyorum kadın çok uyuzuma gidiyor

ebe nine ile demirci dedeye ayar oluyordum neyseki trafik kazası yetişdi, o değilde şimdi kerim arkadaşlarından şüphelenecek siz öldürdünüz diye.

Sun Blade 150; 64 Bit'lik Sparc işlemci 550 MHz or 650 MHz UltraSPARC ; 8 GB. RAM ; 350 GB disk ; 2-D/3-D graphics options for multi-display support Unix-Solaris 8 (5/03)
    SGI® Origin® 350 ;32 CPUs in single operating system; 4 64-bit PCI-X slots 73GB system drives; IRIX
  • Paranoyadan uçtu demirci dede

Fatmagül'ü TBMM'ye Şikayet Ettiler

Dizinin yayından kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' TBMM'ye şikayet edildi Adana Kadın Platformu üyeleri, kadına tecavüz ve aşağılamayı bir kez daha açığa çıkardığını ileri sürdükleri 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' adlı dizinin yayından kaldırılması için imza kampanyası başlattı.

Habertürk'ün haberine göre; "Kahrolsun erkek egemen sistem" yazılı pankartların da bulunduğu stantta, imza atanlar arasında erkeklerin de bulunduğu gözlendi.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.