Şimdi Ara

Fatmagül'ün Suçu Ne? | Kanal D (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.214
Cevap
2
Favori
66.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gizlimert

Tüyo devamı..

fgül abisinin gelmesi ile mutlu olur.gülmeyen yüzü bir nebze olsun gülmeye başlar.Mustafa Münir'in karşısına çıkar ve bu sefer çok farklı bir istekte bulunacaktır.Ebe Nine Kerim'i arar ve ona şaşıracağı birşey söyler.

Nasıl bir istekte buluncak acaba merak ettim doğrusu. Ebe Nine büyük ihtimalle gazetede çıkıcak olan haberi söylecektir Kerime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

Orijinalden alıntı: gizlimert

Tüyo devamı..

fgül abisinin gelmesi ile mutlu olur.gülmeyen yüzü bir nebze olsun gülmeye başlar.Mustafa Münir'in karşısına çıkar ve bu sefer çok farklı bir istekte bulunacaktır.Ebe Nine Kerim'i arar ve ona şaşıracağı birşey söyler.

Nasıl bir istekte buluncak acaba merak ettim doğrusu. Ebe Nine büyük ihtimalle gazetede çıkıcak olan haberi söylecektir Kerime.

İstek Kerimle Fatmagül'ün nerede olduğunu söylemesi olabilir.. para olabilir.. Mustafa'dan beklerim ben

Yayınlanacak olan fragmanın kısa bir bölümü aşağıda vereceğim linkte ama dediğim gibi çok kısa.

http://www.dailymotion.com/video/xf8k0k_fatmagulun-sucu-ne-6_shortfilms#from=embed
  • Set resimleri...(Resim sayısı biraz fazla olduğu için spoiler içine alıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlimert -- 18 Ekim 2010; 0:01:31 >
  • güzel fotolar eklemişsin
    havalar soğumuş belli

çok sağol
  • Önemli değil

Havalar soğumuş evet. Bu sene olması gerekenden bir 10 gün önce geldi bu soğuklar

Fragmanı da gene salı çıkartacaklar herhalde, ama çok yanlış yapıyorlar bence. Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Yaprak Dökümü'nün ki günlerdir çıkıyor ekranlara, izleyici ilgisini olumsuz yönde etkileyebilir bu şekilde devam ederse.
  • Fragman çıkmadımı daha
  • Fatmagul'un hayatına hareket geldı dıye dusunuyorum.

Yoksa koyde evlen, cocuk dogur, ınek sag drken hayat gecı verırdı. Sımdı Istanbul, yurtdısı, yenı ortamlar devamlı bır aksıyon var . Tabı yanlıs anlasılmasın, senaryosal dusunceler bunlar.
  • 21 Ekim 2010 Perşembe günü Fatmagülün Suçu Ne 6.Bölüm Kanald Ekranlarında

http://www.zapkolik.com/108659/fatmagulun-sucu-ne-6bolum-fragman.html

5. Bölümden kesitler;

http://www.zapkolik.com/108629/fatmagulun-sucu-ne-5bolum-ebe-nine-mustafa-ev-sahnesi.html

http://www.zapkolik.com/108607/fatmagulun-sucu-ne-5bolum-son-sahne.html

Düzenleme: 5. bölümden alıntılar eklenmiştir. Alıntılar resmi kanalından alınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 18 Ekim 2010; 12:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

21 Ekim 2010 Perşembe günü Fatmagülün Suçu Ne 6.Bölüm Kanald Ekranlarında

http://www.zapkolik.com/108659/fatmagulun-sucu-ne-6bolum-fragman.html

5. Bölümden kesitler;

http://www.zapkolik.com/108629/fatmagulun-sucu-ne-5bolum-ebe-nine-mustafa-ev-sahnesi.html

http://www.zapkolik.com/108607/fatmagulun-sucu-ne-5bolum-son-sahne.html

Düzenleme: 5. bölümden alıntılar eklenmiştir. Alıntılar resmi kanalından alınmıştır

Hımm, Mustafanın isteği ne olucak merak ettim doğrusu. Kerim ya yavaş yavaş hatırlıyor yada fatmagül mü ona söylüyor onun bir şey yapmadığını ona 2. ihtmalde biraz saçmaladım sanırım . Herkes işten yırtılmış gibi görünsede şu anda işler daha çok karışıyor birinin evliliği diğerlerinin işleri okulları berbat olucak gibi bakalım güzel bir bölüm olucak sanırım bu Perşembe. Teşekkürler Alfredo.
  • Fragman için teşekkürler
  • olaylay gelişiyor
  • 3 gündür fena hastayım, bir de yarına sunumum var ve haliyle bu gece uyumayacağım galiba gene Ardından sınavlarım başlıyo dolaysıyla bu hafta pek fazla uğrayamadım/uğrayamayacğım. Ben yokken tabii fragman falan çıktı, bşaka haberler falan da çıkmıştır ama artık onlar kaldı şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlimert -- 20 Ekim 2010; 23:15:40 >
  • gözüm aradı senin tüyolarını-haberlerini

çok geçmiş olsun Mert
    kış başlamadan hastalandın demek ,
    zorlanma fazla dinlenmen de lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

gözüm aradı senin tüyolarını-haberlerini

Neler olucak bakalım bugün bir kapalı kutu gibi izleyeceğiz açılmasını

Geçmiş olsun Mert
  • Teşekkürler sağolun ikiniz de
    Bu hafta çıkan haberleri dizi başlamadna getireyim de burada bulunsun

O da bilmiyor

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin yıldızı Beren Saat, Astoria’daydı.

Saat, “Gelecek bölümlerde ne olacak?” sorusuna, “Senaryoyu sette okuyorum. Ne olacağından haberim yok” yanıtını verdi.

Televizyon Gazetesi

Bu haberin resimleri de varmış ama çok fazla olduğundan ve benim de fazla vaktim olmadığından yüklemyiorum

Kanal D ekranlarında yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin güzel oyuncusu Beren Saat, Bihter karakterini canlandırdığı Aşk-ı Memnu dizisinin senaristi Ece Yörenç'in doğum gününde Kıvanç Tatlıtuğ ve eski dizisinden set arkadaşlarıyla Asmalımescid'de bir araya geldi. Ayakligazete.com'un haberine göre, Aşk-ı Memnu dizisinde yaşadıkları yasak aşkla hafızalara silinmeyecek sahneler kazıyan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat uzun uzun sohbet ederek hasret giderdi. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, eski rol arkadaşı Beren Saat'i "hayran bakışlarla" dinlemesi ise Süper Starlife objektiflerine yansıyarak, kafalarda soru işareti bıraktı.

BEREN'E ARAP İLGİSİ!

Güzel oyuncu Beren Saat mekan çıkışında Arap hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Beren Saat, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisini soran basın mensuplarına "Her şey çok güzel gidiyor." derken, Hülya Avşar'ın dizideki performansını yorumlaması ve kendisinin tecavüz sahnesini daha güzel oynadığını söylemesi üzerine ise "Evet, o benden daha güzel oynamıştı, doğru söylemiş." diyerek yanıt verdi.

AŞK KAÇAMAĞI!

Yönetmen sevgilisi Levent Semercioğlu ile haklarında çıkan "ayrılık" haberleri sorulduğunda köşe bucak kaçmaya çalışan Beren Saat tavırlarıyla herkesi hayrete düşürdü. Sorulara yanıt vermeyerek, çareyi hızlı adımlarla mekandan uzaklaşmakta bulan güzel oyuncu Beren Saat, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki tecavüz sahnesi için psikolojik destek aldığı yönündeki haberleri ise yalanladı.

Ayaklı gazete

6.Bölüm Özeti

Kerim, tüm acılarının intikamını almak istercesine kendisine saldıran Fatmagül’le büyük bir yüzleşme yaşarken, Mustafa da Münir’den duymak istemediği gerçekleri öğrenir.
    Öte yandan Reşat Yaşaran, yerel gazetede çıkan haberle iyice köşeye sıkışmıştır. Engellemeye çalıştığı olay giderek büyür.
    Fatmagül’ün tek umudu bir an önce ağabeyine kavuşmaktır. Rahmi ve Mukaddes İstanbul’a gelirler. Kerim de Fatmagül’ü ailesine teslim edecek ve yurt dışına kaçacaktır. Ama Mukaddes’in şartları, şimdilik yolunu keser.
    Kasabada da Kerim’in Fatmagül’e yaşattıkları dilden dile, kulaktan kulağa yayılır ve Ebe Nine kasabalının öfkesine hedef olur. Yıllardır özenle kurduğu dostluklar, düşmanlığa dönüşmüş, Ebe Nine, Kerim yüzünden kasabadan aforoz edilmiştir. Yaşayacağı son acı olayla artık bu kasabada yaşayamayacağını anlar.
    Mustafa, Ebe Nine, Fatmagül ve Kerim’in yolu aynı yerde kesişir.

Kanal d

Herkese şimdiden iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlimert -- 21 Ekim 2010; 19:09:36 >
  • büyüksün aga

sana da iyi seyirler
  • dizinin kısa özeti ve kvp nin uzun özeti sayesinde baya baya izliyorum
  • Pek hoş bölüm olmuyor açıkcası, bir heyecan renk yok ve nedense bu ebenine'ye her geçen bölüm daha çok sinir oluyorum kadın çok uyuzuma gidiyor
  • arkadaş şu senaryo bi milim bile ilerlemez mi ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 21 Ekim 2010; 22:11:48 >
  • Fatmagülün yengesi tam cadı yahu
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.