Şimdi Ara

Fatma Teyzenin ne işi var maçta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir fenerli olarak soruyorum. Kadın uyudu. Yaşı başını almış ölecek oralarda. (Dalga değil merak ediyorum) Gelince ne oluyor o maça

• Lig tv haber girdi şimdide.
     Fatma Teyzenin ne işi var maçta

http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=80242
  • ben öldü sandıydım ölmemiş mi ?
  • Kadını taaa nerelerden getirdiler şu ruhsuzları izlettirmek için.
  • fatma teyze bu maçtan sonra gelmez birdaha
  • Boş işler...
  • ADNAN POLAT'IN DUYGU SÖMÜRÜLERİ YAZIK....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazık gerçekten
  • O yaştaki kadını oraya götürüp eziyet edene
    bu nasıl bir mantıkdır nasıl bir düşüncedir hayret. Kadın orada neredeyse ruhunu teslim edecek.
  • Ben maçtan sonra arabanın içinde gördüm kendisini millet fotoğrafını çekiyordu, her ne kadar uzaktan gördüysem de, gülüyordu sanki insanlara. Fatma Nine maça gelmek istedi diye biliyorum, bunun altında herhangi birşey aramamak gerek bence.
  • saçmalığın daniskası..kadıncağızın yürümeye mecali yok,sen kalkıp şov yapmak için kilometrelerce yola getiriyorsun..madem bu ninemiz fanatik gs'li onu ödüllendirmek için hayatı boyunca sağlık masraflarını karşılarsın ne bileyim başka bir ihtiyacı varsa onalrı karşılamaya çalışırsın ve bunları da gizli yaparsın böyle plaketler kupalar verip kameralara poz vererek değil..
  • Fener'in yaşlı amcayla teyzesini bile kıskandılar mı demek istediniz şimdi siz
  • 1-Baros
    2-Bu kadın
    3Albayrak'a üzüldüm maçı izlerken..

quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Ben maçtan sonra arabanın içinde gördüm kendisini millet fotoğrafını çekiyordu, her ne kadar uzaktan gördüysem de, gülüyordu sanki insanlara. Fatma Nine maça gelmek istedi diye biliyorum, bunun altında herhangi birşey aramamak gerek bence.

Uuyyodu be hocam kadın maçta kıvrılıp yanındaki elemanda dürtükleyip uyandırdı
  • benim babaannemde gaza geldi hafta Fb-Gs derbisine götür beni diyor
  • Ben maç sonrası için konuştum zaten dostum. Anlatmak istediğim o ninemizin altından Adnan Polat'a kulp takmak pek hoş değil. :)
  • Fatma Teyze´nin Suçu Ne
  • Yatarken çeken ligtv yönetmeni aldığı maaşı rahatça yiyebilecek mi acaba? Sırf kadını rahatsız etmemek için insan çekmez o anı yahu, salağın biri de yanında iteleyip duruyor kadını. Çok şerefsiz insanlar var bu ülkede, rant peşinde, gösteri peşinde, en üstten en alt kademeye kadar.
    Bu arada bu nine kimse tanımıyorum, uzak kalmışım herhalde gündemden, çok şükür.. Erman'a yakalandık ama..
  • Yönetime sallayalım da ne olursa olsun amacınız resmen kadını sanki Eski Açık'ta Kapalı'da 90 dakka bağırttırdılar, ninemiz maça kendisi gelmek istemiş evinden getirildi maça otobüslerde eziyet çekmedi bişey olmadı bu kadar sallamayın yönetime el insaf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Yatarken çeken ligtv yönetmeni aldığı maaşı rahatça yiyebilecek mi acaba? Sırf kadını rahatsız etmemek için insan çekmez o anı yahu, salağın biri de yanında iteleyip duruyor kadını. Çok şerefsiz insanlar var bu ülkede, rant peşinde, gösteri peşinde, en üstten en alt kademeye kadar.
    Bu arada bu nine kimse tanımıyorum, uzak kalmışım herhalde gündemden, çok şükür.. Erman'a yakalandık ama..

Lig TV yönetmeni zaten maçtan çok tribündeki olayları çekiyor. Hiç birşey bulamazsa bayan taraftarları gösteriyor. Amacı ne acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

Fatma Teyze´nin Suçu Ne
    günün yorumu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.