Şimdi Ara

Fatih Terim Milli Takım Teknik Direktörü Oldu! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
9.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih Terim güzel yapıyordu işini yine onun gibi bir teknik direktör gelmesse devamını sizde biliyorsunuz ((yanlış anlamayın sakın))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen
    .

Saygılar bu arada büyük büyük baba ya da oğlum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Ana avrat küfür edi egoist bencil diyerek kovaladığınız adamı geri çağırıp üstelik te şimdi sevinen Fenerbahçelilerin gözümde dansözden başka değeri yok.

Galatasaray 'lıyım ama bu konuşmanız çok kültürsüz bir konuşmaydı tüm Fenerbahçe 'liler Galatasaray 'lılara kötü davranmıyor nasıl kime oy verceğimiz kişiyi seçmemiz bir haksa, nasıl arabanın rengini beğenirsek bunlarda kendi seçim özgürlüğümüz ve zevkimizdir..BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Fenerliler seviniyor yazmışsınız da, ben hakikaten milli takımın başına FT geçsin isterim.Keşke ikisini birden idare edebilse de hem GS hem milli takımın başında olsa.Ama bu olay tamamen Galatasaray'ın önünün kesmek için yapılmıştır çok belli, çünkü bıraksalar GS önümüzdeki 2-3 sene içinde Türk futbolunu yukarıya çıkaracak başarılara imza atacak.Şimdi bi de Fenerbahçe ceza alırsa aradaki fark iyice açılacak.Buna engel olmak için yapabilecekleri tek şey teknik direktöre kanca atmaktı ve bunu yaptı YD.Bu adam Türk futbolunda olduğu sürece dibe gideriz biz.Normal şartlarıda FT milli takımın başına geçsin isterim ama sırf şu anki yaptıkları oyun sebebiyle inşallah kabul etmez Milli Takımı yönetmeyi de bu YD ve tayfasının planı elinde patlar.

Gerçekleri gören bi Fenerli.

Yanlış anlama arada çıkan "Yok yea abartmayın."cılar var o yüzden dedim.

• Galatasaray'ı bırakmasın ve önümüzdeki senelerde hem Milli takımı hemde Galatasaray'ı çalıştırsın. Problem olmaz gibi geliyor bana.
  • Yemişim milli takımı. Artık uluslararası kitleye hitap eden kulüp takımları, milli takımlardan çok daha önemli bir konumda. Tıpkı dünyanın küreselleşip, uluslararası şirketlerin ön plana çıkması ve ulus devlet kavramının anlamsızlaşmaya başlaması gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

NTVSPOR DA FUAT VE DEMİRKOL SÖYLEDİ %100 DEDİ

1 YIL GS + MİLLİ TAKIM 3 YIL SADECE MİLLİ TAKIM.

YAPACAĞINIZ İŞİ ÖPEYİM.BEN GİDİYORUM

Galatasarayı bırakmayacağını söyledi Terim.Yalan haber bu nedenle. Benim şahsim fikrim , Terim galatasaraydan ayrılmamalı, milli takımın başına da geçmemeli.Yılmaz vurala abulllah avcıya verilen şansın yarısı bile verilse kendini gösterir.

Tüpçülerle bu lig yönetilmez.

Bir Fenerbahceliden duydugum en guzel yorumlardan biri

Fenerbahçeli olsam da , bu benim mantıklı düşünmeme engel değil

Her takimin bazi taraftarlarinda fanatikligi mantikli dusuncenin onune gecen insanlar cikiyor maalesef Bu arada bugun basarilar

• 2000 yilinda yaptin bi eseklik UEFA alan takimi biraktin gittin avrupa sevdasina. Tamam dedik sineye çektik,sen de anladin en basarili olacagin yerin burasi olduğunu döndün geri.
    Simdi yine birakip gideceksen diyecek birşey yok.

Kimse de cikip senden benden daha çok Galatasaraylı demesin. Ben uç kuruş almadan seviyorum bu takimi yillardir. O milyon dolarlar aliyor sevdiği için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan güzelim takımı mahvettiniz 1 günde. Spor anlayışınıza da siyasetinize de be.

Ben anlamıyorum diğer teknik direktörler napıyor şuan? Adam yerine koyulmuyorlar hangi yüzle tdlik yapacaklar yarın öbürgün. O kadar adam varken gelip Galatasaray'ın başındaki adama üşüşmenin amacı ve mantığı çok açık belli.
  • Sağolasın peder saygım sonsuz...
  • Milli takım falan hikaye amaç Gs yi bitirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Fatih Terim`in gs de yapacağı birşey yok, şampiyonlar liginde en fazla çeyrek final oynar, gerçekçi olmak lazım.
    önümüzde önemli turnuvalar var milli takım için, 2023 100.yıl yaklaşıyor, başarısız bir milli takım düşünülemez.
    çok abartmaya gerek yok
    ülkemiz için hayırlısı olsun.

Gerçekçilik?
    Hem gerçekçi olmak lazım diyorsun hem Fatih Terim'in Dünya kupasına katılması mucizelere kalmış TFFSporun başına geçmesini ve başarı getirmesini bekliyor, savunuyorsun.
    Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
    Hem Fatih Terim Şampiyonlar Liginde çeyrek finalden öteye gidemez de! hem milli takıma başarı getirecek de!
    Bari yazdıklarınız tutarlı olsun. Niyetinizi belli edin.
    Ayrıca Fatih Terim'in görevi değildir başkalarının pisliklerini temizlemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

olayın y.d. ve federasyon ile alakası yok.emir devletten geliyor, 2023 yaklaşıyor, güçlü bir milli takım lazım, dibe vurmuş durumda takım.

Hadi len oradan Galatasaray en çok çeyrek final oynarmış. Türkiye Dünya Kupası'nı mı alacak sanki
  • Arkadaş bu Demirören nasıl bir adam ya, her yeri batırıyor.

Senin ne hakkın var GS'nin düzenini bozmaya?

Tamam milli takım bu herşeyden önce gelir ama başka teknik direktör mü yok?

Fatih Terim'de ayrı sende ne kabul ediyorsun be adam? Kabul etmesen vatan hainimi diyecekler sana?

Şenol Güneş, Mustafa Denizli boşta dururken nedir federasyonun bu Fatih Terim tutkusu..? Kimse olmasa yine tamam diyecem..

Federasyonun şimdiye kadar yaptığı hiçbir doğru iş yok malesef kene gibide yapıştılar oraya gitmiyorlar.
  • Yeter artık ya, fenerli olmama rağmen senin ne işin var iyi giden bir takımın düzenini bozmaya. Fatih Terim'i milli takımda görmeyi elbet çok isterim ama şuan bu durum resmen Galatasaray'a darbedir.

Ft'de biraz gs duygusu varsa milli takım falan hikaye bırakıp gitmez yuvasını. Rakibim bile olsa böyle duruma düşüp sistteminin bozulması hiç dürüstçe değil.
  • Resmen tıkır tıkır işleyen düzenimizi bozdular...
  • ulan ben bu demirören'in!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirören ne zaman gitcek acaba?Ha tff başkanlığından ha öteki tarafa.Yeter artık bi git.Amacı gs düşmalığı olan tüp.
  • Ulan yeter anasını satayım çıkardı 6+0+4 clde şansımızı yarıladı resmen. şimdi de gelmiş İmparatoru koparıyor bizden. hergün sana sövüyorum tüpçü yatacak yerin yok belalarımı burda söylesem sınırsız ban alırım.

Bu mal demiyor muydu abdullah avcı çoh iyi devam edicez sonuna kadar zart zurt diye. Ulan şunun bi planı programı var sen sezon başındayken bir anda ne diye oratalığı karıştırıyorsun. Maçı izliyor karar veriyor kafasına göre kimsin ulan sen

DEFOL GİT ARTIK ŞU TÜRK FUTBOLUNUN BAŞINDAN.
  • Bir Fenerbahçeli olarak FT'yi milli takımın başında görmek istermiyim evet, fakat yıllar sonra ilk kez Avrupa'da ciddi ve belki de düzenli başarı elde edebilecek bir takımının teknik direktörünü koparmak doğru değil. Ancak içtenlikle şunu söyleyebilirim ki eğer FT aynı anda hem GS'yi hem de milli takımın başına geçerse umarım GS bundan olumsuz etkilenmez.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.