Şimdi Ara

Fatih Terim'in teknik direktörlüğüne saygı duyuyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eco61 olayı bayağı abartmış ama ; Olimpik Marsilya gerçekten iyi bir takım.
    Fenerbahçe'nin berabere kalması bu kadar ahlanıp vahlanılcak bir şey değil ama işte 2-0 dan maç verilmesi talihsizlik oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Valla az biraz futboldan anlıyorsam kesinlikle Marsilya, Man.Untd. dan daha iyi takım.Ben iddia ediyorum bu Marsilya en az yarı final oynar.Ve hatta bu kupanın favorilerindendir.İlerde görürsünüz..

şu ön elemede eskişehirde es-es e madara olan, marsilyada es-es in kalecisinin yediği abidik gubidik gollerle turu gecen marsilyadan bahsediyoruz dimi. geçin allah askına. marsilya bundan 2-3 sene once taş gibi takımdı ama artık o marsilyadan eser kalmadı. fener bu kadrosuyla aykut yerine aragones bile olsa marsilyayı duman ederdi içerde.
  • Fatih Terim işini bilir şahsen gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör bir türk olarak oyunu okuyuşu, duruşu - şekli yeter
  • quote:

UEFA Şampiyonlar Ligi (1)
    Şampiyon : 1993
    Finalist : 1991
    UEFA Avrupa Ligi
    Finalist : 1999, 2004
    UEFA İntertoto Kupası (1)
    Şampiyon : 2005

quote:

FA Premier League Şampiyonluğu: 17
    1908, 1911, 1931 ,1952, 1956, 1957, 1965, 1967, 1993, 1994, 1996, , 1999, 2000, 2001, 2003, 2007,2008

2.Lig Şampiyonluğu: 3
    1936, 1975 , 2008

FA Cup: 11
    1909, 1948, 1963, 1977, 1983, 1985, 1990, 1994, 1996, 1999, 2004

Lig Kupası: 1
    1992

UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu: 3
    1967-68, 5-1 Benfica'ya karşı
    1998-99, 2-1 FC Bayern Munich'e karşı
    2007-08 6-5 Chelsea'e karşı (Maç skoru : 1-1)(6-5 Penaltılar)

Kupa Galipleri Kupası: 1
    1991

Kıtalarası Kupa: 1
    1999

Avrupa Süper Kupası: 1
    1991

Biz Marsilya'ya kötü takım demiyoruzki. ManU değil diyoruz. Kıyaslamak çok zor ikisini. Ayrıca biraz futboldan anlıyorsam demişsin, demekki birazda olsa anlamakta güçlük çekiyorsun.

Dün bu konudaki yorumumu maç başlığına yazmıştım bi daha tekrarlamayacağım. Ben en başından beridir Aykut Kocaman'ın gönderilmesi fikrindeydim ama bazı arkadaşlar babası gibi koruyorlardı o adamı şimdi kendi hallerine yanıyorlar. Hani 1 olur 2 olur da bu kaçıncı be Kocaman? Hani Marsilya iyi oynayıpta bu hale gelse maç eyvallah ama bu oyunla Fenerbahçenin kaybetmesinin tek nedeni Aykut'dur. Her zaman böyle oluyor laflar ediliyor bu sefer düzelir mi deniliyor ama bi lig galibiyetinden sonra yumşuyor taraftar. Bence buraya kadar getirmesini bildiyse taraftar; indirmesini de bilmeli.

• Alıntı yapıp durmayın şu eco61 midir nedir, bloklamışım alıntılar sayesinde mesajlar görünüyor.
  • Abı delı oldum macı ızlerken, o ayrı neyse.

adam marsılyayı bır futbol ılahı gıbı gormus ve hatta GS ıle FB nın ondan kotu takım oldugunu savunmus. Ben buna guler gecerım arkadas. Su an kadro ıtıbarıyle,fınansal yonden,profesyonellık,taraftar ne bıleyım ya futbolda aklınıza baska her ne gelıyorsa GS ve FB avrupada onemlı yerdedır. Hee bu bızım ıcın oyledır belkı bılemeyız ıngılız gozuyle bakamam (kı ıngılızlerse bıze o gozle bakabılcek durumda degıller),Ispanyol gozuyle bakamam (Onlarda super kupa kaybettıler turklere),Italyan gozuyle bakamam (FB zıco donemınde zanettı yada cambıasso ya topu ısırttırmıstı)

MADRID
    BARCA
    MILAN
    BAYERN
    CITY ve duzeyındekı cok ust duzey takımlardan sonra gelen orta duzey takımlar olursa ornek;

PORTO
    MARSILYA
    LAZIO
    JUVENTUS gıbı. İşte Fb ve Gs benım gozumde bu takımlardan kotu bır takım degıl bu takımlara denk takımlar.

Zıco'yu harbıden ozledım evde nası bagırdıgımı hatırlıyorum da sımdı Fenerbahce ıcın, heyecanlanıyordu ınsan. top oynuyordu fenerbahce top. Umarım degısır su teknık dırektor de avrupada bır basarı daha gelır cunku bence ATM harıc fenerbahce dıger tum takımlarla kafa kafa oynar su lıgde(AYKUTSUZ)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Biz Marsilya'ya kötü takım demiyoruzki. ManU değil diyoruz. Kıyaslamak çok zor ikisini. Ayrıca biraz futboldan anlıyorsam demişsin, demekki birazda olsa anlamakta güçlük çekiyorsun.

Bu konu ile ilgili son kez yazacağım.Çünkü mevzu fuzuli uzadı.Ben Marsilya,Man.United.'dan daha büyük bir kulüptür demedim.Kaldıki bunu demem saçmada olur.Bu sezon Marsilyanın 3-4 maçını izledim ve çok beğendim Marsilyayı.Man.United.ise izlediğim maçlarında pek vasatı aşamadı.Ve form durumlarına bakarak Marsilya daha iyi durumda ve daha güçlü dedim.Açıkçası bu kadar tepki çekecek bir yorum yaptığımı öngörebilmiş olsam demezdim de..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Bu konu ile ilgili son kez yazacağım.Çünkü mevzu fuzuli uzadı.Ben Marsilya,Man.United.'dan daha büyük bir kulüptür demedim.Kaldıki bunu demem saçmada olur.Bu sezon Marsilyanın 3-4 maçını izledim ve çok beğendim Marsilyayı.Man.United.ise izlediğim maçlarında pek vasatı aşamadı.Ve form durumlarına bakarak Marsilya daha iyi durumda ve daha güçlü dedim.Açıkçası bu kadar tepki çekecek bir yorum yaptığımı öngörebilmiş olsam demezdim de..

Manu nun ölüsü marsilya yı tokatlar sen neyin kafasını yaşıyon
    eski kullanıcı adını gördüm ama yazdım yinede

• Fatih terim ve taktik mi?

la bi gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

Fatih terim ve taktik mi?

la bi gidin.

Hatta Fatih Hoca rastgele 11 adam seçip salıyor sahaya.
  • Marsilya Manu'dan iyi değil tamam da. Manchester da 2008deki manchester gibi davranmayın. Son 7-8 yılın en kötü manchesterı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

quote:

Valla az biraz futboldan anlıyorsam kesinlikle Marsilya, Man.Untd. dan daha iyi takım.Ben iddia ediyorum bu Marsilya en az yarı final oynar.Ve hatta bu kupanın favorilerindendir.İlerde görürsünüz..

akşam valencia ile nani çok kötüydü rooney de kadroda yoktu.bu akşam marsilyada 28 numara dışında sırıtan adam yoktu.Fener 75 dk ezdi Aykut elleriyle verdi. gs ve fb yi oynadıkları oyundan dolayı tabrik ediyorum

aynı maçı izlediğimizden emin misin biz ne ara ezdik marsilyayı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: elsalvador92

Abı delı oldum macı ızlerken, o ayrı neyse.

adam marsılyayı bır futbol ılahı gıbı gormus ve hatta GS ıle FB nın ondan kotu takım oldugunu savunmus. Ben buna guler gecerım arkadas. Su an kadro ıtıbarıyle,fınansal yonden,profesyonellık,taraftar ne bıleyım ya futbolda aklınıza baska her ne gelıyorsa GS ve FB avrupada onemlı yerdedır. Hee bu bızım ıcın oyledır belkı bılemeyız ıngılız gozuyle bakamam (kı ıngılızlerse bıze o gozle bakabılcek durumda degıller),Ispanyol gozuyle bakamam (Onlarda super kupa kaybettıler turklere),Italyan gozuyle bakamam (FB zıco donemınde zanettı yada cambıasso ya topu ısırttırmıstı)

MADRID
    BARCA
    MILAN
    BAYERN
    CITY ve duzeyındekı cok ust duzey takımlardan sonra gelen orta duzey takımlar olursa ornek;

PORTO
    MARSILYA
    LAZIO
    JUVENTUS gıbı. İşte Fb ve Gs benım gozumde bu takımlardan kotu bır takım degıl bu takımlara denk takımlar.

Zıco'yu harbıden ozledım evde nası bagırdıgımı hatırlıyorum da sımdı Fenerbahce ıcın, heyecanlanıyordu ınsan. top oynuyordu fenerbahce top. Umarım degısır su teknık dırektor de avrupada bır basarı daha gelır cunku bence ATM harıc fenerbahce dıger tum takımlarla kafa kafa oynar su lıgde(AYKUTSUZ)

inşallah barcelona ve real madrid gibi olacağız avrupada sonunda adam akıllı konuşan bir gsli gördük.

• quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

quote:

akşam valencia ile nani çok kötüydü rooney de kadroda yoktu.bu akşam marsilyada 28 numara dışında sırıtan adam yoktu.Fener 75 dk ezdi Aykut elleriyle verdi. gs ve fb yi oynadıkları oyundan dolayı tabrik ediyorum

aynı maçı izlediğimizden emin misin biz ne ara ezdik marsilyayı ya

yapma hocam o kadar haksızlık etmeyin kendinize.75. dk daki skor bile bunu kanıtlıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Korkuyorum ki, herkes yine anasının ligine geri dönecek Aralık sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: elsalvador92

Abı delı oldum macı ızlerken, o ayrı neyse.

MADRID
    BARCA
    MILAN
    BAYERN

PORTO
    MARSILYA
    LAZIO

Juventus üst gruba daha yakın bir takım Fenerbahçenin ve bizim 2 katımız maddi değere sahip ayrıca Portonunda üst gruba dahil edilmesi lazım..

Marsilya,Lazio,Liverpool,Bilbao seviyesindeyiz.Şu an Fenerbahçe Juve ile 10 maç yapsa 9 unun kaybedecek durumda..

• marsilya manudan iyi falan değil komik olmayalım ayrıca fener maçındada iyi falan oynamadı.fenerbahçe iyi oynamamasına rağmen farka gidebilirdi o maçta.2-0 dan sonra bu mu marsilya dedim içimden ve fenerbahçenin rahat kazanacağını düşünüyordum.baskı kurduklarında bile atakları organize değildi.valbuena olmasaydı görürdüm ben marsilyayı.fenerbahçe hata yaptı geri çekilerek ama son dakika golü birazda şans işi.yazık oldu açıkçası...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih terimin 3. mü 4. mü kez geldiği ve fenere göre daha yeni bir kadrosu olan gs'nin, ve sıkıntılı süreç geçiren ve sözde yıldızları olmayan bjk'nın oynadığı futbolu görünce cidden 3 senedir takımın başında bulunan aykut kocamanın bu işi bırakması gerektiğini düşünüyorum. Kendisinde biraz utanma ve fenerbahçelik varsa bırakır gider.şu gsdeki takım ruhu bizde olsa idi bu sene yemin ediyorum uefa kupasına talip olurduk
  • Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.