Şimdi Ara

Fatih Terim'in fenerli oyunculara etkisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

vat ken aydu samtayms

in dı tabelayyyaaa

Fatih Terimle dalga geçen çocuklara bak sen.Babanız yaşında belki babanızdan büyük.Görende babalarını kıvanç tatlıtuğ sanar. Babalarınız vat ken ay du samtayms diyebiliyo mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altan26

quote:

quote:

vat ken aydu samtayms

in dı tabelayyyaaa

Fatih Terimle dalga geçen çocuklara bak sen.Babanız yaşında belki babanızdan büyük.Görende babalarını kıvanç tatlıtuğ sanar. Babalarınız vat ken ay du samtayms diyebiliyo mu acaba?

Hocam bu nasil atar bizde Galatasarayliyiz eyvallahtta babaya hakaret olur mu, adam nasil cevap verecek simdi kim bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

vat ken aydu samtayms

in dı tabelayyyaaa

Benim baban bilmedigi seyi konusmaz, sen ve senin gibilerin babasi bilmedigi seyi konusursa ft gibi sacmalar.

• Bugun gerçekten Fatih Terime minnettar haldeyiz fakat su açtığınız konu ayip.

• beyin hücrelerindeki fizyolojik gelişimi tam olarak tamamlayamamış user çok beyler kaale almayın işleri güçleri dalga gırgır işsiz güçsüz tipler . dalga geçenler istediğiniz kadar eleştirin kişileri ama dalga geçmek günahtır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vat ken aydu samtayms

in dı tabelayyyaaa

Benim baban bilmedigi seyi konusmaz, sen ve senin gibilerin babasi bilmedigi seyi konusursa ft gibi sacmalar.

''Benim baban" Sen Türkçe öğren de sonra Terim'in İngilizce konuşmasına laf et.

• sıcak kumlardan buzullara
  • Sen Terim'le hazırlanırsın ama cenazene ;

Fatih Terim'in fenerli oyunculara etkisi
    GELİR !
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

fatih tertim milli takım+galatasaray+fenerbahçe'yi çalıştırsın

Ligde olmaz da diskalifiye olmasalardi Avrupa maclarında olabilirdi. Sonuçta ülke puani soz konusu.

ee onları da hafta sonları çalıştırsın... sevaptır..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAner'i son hafta sol bekte görevlendiren Ersun hoca, keza GÖkhan 'ın performansı Sivas maçında da malumdu. Acaba son maçta Caner sol bekte oynamasa milli maçta sol bek oynar mıydı bence hayır

ASıl sorulması gereken bu oyuncu grubu şu futbolun yarısını diğer maçlarda oynasa şimdiye gruptan çıkmayı grantilemiştik. Burada yargılanması gereken futbolculardır. Gerçi biz alışkınız bu duruma ne zaman bir gruptan rahat bir şekilde şampiyonaya gittik? Yumurta kapıya dayanınca iş yapıyoruz bu aslında futbolcularında değil insanımızın sosyolojik bir durumu. Buna çoğu zaman kendimide dahil ederek konuşuyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vat ken aydu samtayms

in dı tabelayyyaaa

Hı bilmeden gidip mourinhoyla,pirloyla konuşuyo eyvallah.Babanıza selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Vallahi orası öylede, Maç Bitince Fatih hocanın gömleği gördüm 3 ton daha koyuydu maç başına göre.. su gibi olmuş..

Fatih Terim'in fenerli oyunculara etkisi

abdullah avcının eli cebinde izlemesi surat ifadesi falan çok itici bence samimiyet olarakta öyle oyunculara yakın olmak sevmek gerçekçi olmak samimi olmak Fatih hocanın işi.Güler yüzlü olmak önemli.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.