Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • imPARAtor değil miydi bu adam neden yollamak istiyorsunuz??

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Terim gitmez.Başkan olmadan sanmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evde kal terim nedir ya :) oldu bi de sosyal mesafeyi korusun :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bize galibiyetlere sosyal mesafe koyduğun gibi floryaya da koy da evine torunlarına dön


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyisiyle kötüsüyle artık Fatih Terim'in bırakması gerekiyor. İstiyorsa camiada başkanlığa oynar ya da yönetimde yer alır ama teknik adam olarak bırakmasının zamanı bence geldi.

  • deyvidey kullanıcısına yanıt

    Seçimi Burak Elmas değil, Fatih Terim kazandı. Adam zaten başkan. Öyle bir hırs ki ne kulübeyi ne tepeyi bırakıyor. Kağıt üstünde Başkan görünen Burak Elmas ile de yakında sürtüşürler. Allah sonumuzu hayır etsin.

  • BJK BİTMEDİ DEMEDEN BİTMEZ ... DEVAMFATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! 

  • Çok ciddi anlamda sosyal platformda terimin paralı askerleri vardır. Yoksa bir oy yapılsa %70 terim gitsin der taraftar bunu görüyor ama akbabalar ne yönetimi ne terimi bırakmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildim bileli bu herif resmen batarya gibi.

  • Hoca artık bırak bu sezon vedalaşalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #evdekalterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ!
  • Yıllardır sesimizi duyan yok. Yıllardır bir şey olacak zanneden ultra futbol cahilleri kulübü ele geçirmiş.

    Bu kulübün değil ülke futbolunun da en büyük düşmanı Terim ve Terimcilerdir, Terim'i destekleyenlerdir. Hainsiniz, utanmazsınız. Yüzünüze tükürülse şükredersiniz. Yazık giden paralara verilen emeklere. Yazıklar olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başta terimi ortaya koyarak seçilen yönetiminde gitmesi lazım. Başka türlü gitmez terim. Galatasarayı seven, parayı cukkalamak istemeyen her aday terimle çalışmak istemeyecektir zaten. Malesef bu yönetim terimi şutlamayacak gibi.

  • hedef 2023.. yok ya o başka bir şeydi pardon aynı kitle olunca karıştırdım.


    lise takımında taraftarın söz söyleme hakkı yok, Terim ise müthiş lobici, gs delegelerinde akıl olsa Burak Elmas'ı seçmezdi adamın ilk işi imPARAtora zam yapmak oldu, o değil de Selçuk ve Necati'nin bu takıma ne katkısı olabilir? zamanında trip atanları yanına almış, Sabri reis bunlardan 1000 kat daha gs'li idi adam kazmaydı ama sahada koşardı, yedeğe çeklince gıkı çıkmadı adamın yağcılık yapmadığı için ismini anan olmadı, büyük camiaymış vs hikaye içerisinde koltuk kavgası var imPARAtor adamın doğum günün kutlamadı özellikle Selçuk'u görünce aklıma geliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ra hmetli

    Senin için yapabileceğim bir şey yok malesef, sabırsız bir arkadaş olduğun için 1-2 ay kötü gidişten dolayı dolmuşsun ve buraya patlamışsın. Umarım içini boşaltıp gidersin, keza FT ile bu takım gayet mutlu, kötü gidişat olsa bile.

    Alıntıları Göster

    3 yıl önceki bu yazdığın için ne demek istersin?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logan1990

    Bu sene fatih terimi eleştiren adam galatasaray lı değildir kimse kusura bakmasın. Ben bu forumdaki kadar boş adam görmedim. Bu kadar futbol cahili olan bir insan topluluğu olamaz. Zaten ülkede herkesin herşeyi bilmesinden kaynaklanan zihniyet burda. 2011-2012 senesinde son 20 yılın en iyi baskı futbolunu oynarken stoperde 20 yaşındaki semih, orta sahada emre çolak, aklı gidip gelen engin, kariyeri zor durumda olan bir melo ve formda selçuk vardı. İyi futbol iyi futbolcularla oynanır. Bu takımda orta sahada pas oyunu oynacak akıl var mı sizce? Onyekuru, ndiaye, fernando, belhanda.. bu adamların 3 pasından 1 si hatalı. Tek top oynama becerileri yok. Hele onyekuru ve nidayede oyun okumanın o su yok. Stoperler değişmiş, forvet değişmiş. Takım benfica ve erzurum maçında geleceği parlak bir stoper in hatasından gitti. Olabilir futbolda her zaman kazanamazsın. İYİ OYUN istiyorsan iyi futbolcular alacaksın. Terim defansı beğenmedi değiştirdi haklı mıydı ? Yüzde 100. Forvetler keza aynıydı değişti. Şimdi sıra orta sahaya geldi. Fatih hoca nın takımı asıl seneye oluşacak. Zaten kendiside hep dedi bunu. Şu takıma jurgen klopp gelse onyekuru ile ndiaye ile ne oynayabilir ulan allah akıl fikir versin size be. Hadi terim i gönderdin. Çok bilen futbol ulemaları bir hoca getirsin. Kimi getirceksiniz? Lig deki ilk yarıdaki hakem olaylarını unuttunuz mu? Takımdaki cezaları? Hocanın cezasını? Gidip bir hollandalı getirin total futbol oynarız, muslera kale önünde pas çadırı kurar, göze hoş gözükür. Muslera bile eski muslera değil ama kimse eleştiremiyor. Tudoru övenler var. Tudor un takımı 3 kulvarda mücadele etse nasıl olacaktı? Hepsi 21 yaşında mı futbolcuların. Bekler bile eh işte. Bir nagatomomuz vardı onuda onyekuru bitirdi, onyekuru yu kesemedi hoca çünkü ADAM yok. Emre 30 dakikalık oynuyor hala. Önce neden-sonuç ilişkilisini kuracaksın. Takım kötü oynuyor. Başka hoca gelse neden düzelir diyeceksin? Orta saha bir anda modric-kroos-casemiro mu olacak? Adama yarım sezon forvet almadılar. Herkes haklı ama terim suçlu öyle mi? Siz futbol bilginiz için utandım yeminle utandım. Daha az beyin yorucu spor dalları var. Voleybol, basketbol,kriket.. oraya yönelin siz.

    3 yıl önce yazdığın bu yoruma ne diyorsun?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: DisArt5k

    tudor kelimesi gectigi anda okumayi biraktim sonuna kadar FATIH TERIM. GALATASARAY turkiyenin en buyugu olsa da her sene hicbir takim sampiyon olamaz. onemli olan her sene en iddaali takim olmamiz. basaksehiri her kosulda 3 buyuklerin arkasinda sayarim. bu senede ligin en buyuk favorisiyiz.

    3 sene önce yazdığın yorumu hatırlıyor musun? Ne değişti 3 senede izah eder misin bize?

  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.