Sebep yine akreditasyon kartı. Adamın kartıyla bozdular kafayı. Bu sefer hak mahrumiyeti yada tribün cezası alabilir.
Bu konuda gösterdikleri duyarlılığı itham edildiklerinde de göstermelerini bekliyoruz !
Daha çoook bekleriz !!!
Ben de şimdi gördüm, ne dese haklı Fatih Terim. Gençlerbirliği maçında "Beni tanımıyor musunuz ?" diye sitem ediyordu. Mantıksız bir uygulama karşısında net bir tavır koyuyor, helal olsun.
geçen yıl emre başkasının kartıyla girmemiş miydi? ceza almamıştı.
no ss. no güven
quote:
Bucaspor maçını güvenlik amirinin akreditasyon kartı ile izleyen Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nu ağır bir ceza almaktan temsilciler kurtardı. "Bülent Adaş" adına düzenlenmiş akreditasyon kartı ile sahaya giren Emre'nin , Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesine göre üç aya kadar müsabakadan men ve soyunma odası ile stada giriş cezası alması gündeme gelirken, temsilcilerin bu olayı rapor etmediği ortaya çıktı.
Saçma bi uygulama değil bence.
Tanımak veya tanınmamak da değil
Terimde takıversin kartı ne olacak.
ters takıyodu sanırm terim :D
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
Nedenini açıkla da biz de bilelim. Bir de takmasa ne olacak ? Bir de Mustafa Denizli'nin dediği gibi yedek futbolcular niye takmıyor da teknik direktör takıyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
Takıyor zaten. Üstüne giydiği parkenin içine soktuğu için bu ceza.
Yeterli delil bulmuşlar sanırım.
Ben olsam bende takmam sallanıyo öyle hoş değil.
Saçma sapan bi uygulama allasen. Hangi ülkede var başka, şaka gibi TFF.
Var mı la başka ülkede?
Takmayiverse bir sey olacak sanki.Dedigi gibi tanimiyorlar mi fatih terimi de illa kart istiyorlar
Adam kalksa İnter soyunma odasına girmek istese tanırlar buyrun derler. Kendi takımının soyunma odasına girmek için kart istiyorlar.
BAKIN BUNLAR HEP AMERİKANIN OYUNLAR
Versinler cezada rahatlasınlar dert oldu çünkü bunlara.Şuanki Türkiye Futbol Federasyonu Türk futbolu için engeldir,bunu hiçbir kulüp taraftarıda inkar etmez.Futboldışı o kadar gereksiz işlerle uğraşıyorlar ki..Görende bütün görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar sanır.
quote:
Orijinalden alıntı: chngrn1905
Versinler cezada rahatlasınlar dert oldu çünkü bunlara.Şuanki Türkiye Futbol Federasyonu Türk futbolu için engeldir,bunu hiçbir kulüp taraftarıda inkar etmez.Futboldışı o kadar gereksiz işlerle uğraşıyorlar ki..Görende bütün görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar sanır.