Şimdi Ara

Fatih Portakal'dan Sözcü gazetesi açıklaması: Yarın beni de alabilirler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
6.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 'Türkler PKK'ya teşekkür etmeli' sözleriyle tanınan FOX TV haber spikeri Fatih Portakal, Sözcü gazetesi yazarları için hazırlanan iddianemaye ilişkin, "Yarın beni de alırlar” açıklamasını yaptı.
    Fatih Portakal'dan Sözcü gazetesi açıklaması: Yarın beni de alabilirler


    Fatih Portakal, Fox TV yayınında Sözcü yazarları Emin Çölaşan, Necati Doğru ve çalışanları hakkında hazırlanan iddianame ile ilgili, “Yok artık dediğimiz olay Emin Çölaşan yılların gazetecisidir. Necati Doğru yılların gazetecisidir… Egenekonla başlayan Balyozla devam eden o kumpas davalarına nasıl tavır aldıklarını bilirsiniz… Sayın savcı üye olmamakla diye bir tabir kullanıp FETÖ suçlaması yöneltiyor” ifadesini kullandı.

    “Yarın beni de alırlar...”
    Portakal, savcının iddianamesinden, “Şekil olarak FETÖ’ye karşı olmak, ağır şekilde eleştirmek, örgütle davalı ya da davacı olmanın hatta açıkça hakaret etmenin başlı başına FETÖ’yü desteklememek ya da esasta FETÖ’cü olmamak sonucunu doğurmayacağı” bölümünü hatırlatarak, “Bu sözü bu cümleyi kurduktan sonra yarın beni de alırlar sizi de alırlar herkesi alabilirler. Ama geçmişte manşet atanlar kitap yazanlar onlara dokunulmaz. Bu ülkede Genelkurmay Başkanı bile gözaltına alınmıştı…” dedi.



    KAYNAK:https://www.yeniakit.com.tr/haber/fatih-portakaldan-sozcu-gazetesi-aciklamasi-yarin-beni-de-alabilirler-563130.html







  • Barzaniyi havaalnında kürdistan bayrağı çekerek karşılayanlar, pkk nın 2. Adamını sanık yaparak Şanlı Türk ordusunun genelkurmay başkanını hapse atanlar, deniz kuvvetlerinde albaydan yüksek rütbe bırakmayacak kadar orduyu dağıtıp perişan edenler, adalarımızı yunanlılara peşkeş çeken korkaklar cumhuriyet tarihinin ilk toprak kayıplarını yaşatanlar yine yüzsüz yüzsüz gelmiş chp pkk mış falanmış. Suratlarına tükürsen yağmur zanneden tipler.. Fetö nün de fetöcünün de kim olduğunu, ilk günden beri kimin nerede durduğunu da herkes biliyor
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    A haber'in yaptığı saçma sapan ve provokasyon içerikli haberlerimi takip ediyorsunuz yoksa ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okuduğunu anlamayan bir nesil yetişiyor cidden. Kendi yazdığını bile okumaya aciz kopyala yapıştır haberlerle kafa karıştırmaya çalışan aciz insanlar. Tamam Fatih Portakal çok iyi demiyorum ama kimsenin hakkını yapmadığı birşey için alamazsınız. Adam gerçekleri söylemiş. Yıllarca fetöye kulluk edenler dışarda serbest, olaydan haberi olmayıp sırf ayak bağı olabilecek diye içeri atılan tonlarca insan. Az insaflı olun. İlerde sizi de fetöden atarlarsa gelip ağlamayın.

    Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim. Ben bu adamın vatanı kötülediğini görmedim. Belki açıkça kötülemiştir ama rastlamadım. Hükümetin yaptığı hataları söylüyor. Siz takım tutar gibi parti tuttuğunuz için hükümeti desteklemeyen herkese düşmansınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede kral çıplak demek suç...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • leş gibi çorap kokuyor konu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

    A haber'in yaptığı saçma sapan ve provokasyon içerikli haberlerimi takip ediyorsunuz yoksa ?
    Haberlerini değil ancak belgesellerini izlemeni tavsiye ederim. Geçen gün gezi olayının perde arkasını belgelerle anlatmışlardı, o vandalizmi, geziden önce sahnelenen ''isyan'' tiyatrosunu, batının ilgisini vesaire çok güzel anlattılar ama kulağınızı kapadıktan sonra anlamak istemezsiniz bunları.
  • mesaj grubundan toplanıp gelmişlerdir. geçen seçimlerde de böyleydi bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 11 Aralık 2018; 0:11:52 >
  • @captain_turkiye @elektro_gadget

    Siz ülkeyi kötüleyen konuların altına otomatik tüfek gibi mesaj yazınca ''troll'' olmuyorsunuz ama. Yalan ve manipülasyon için chp/hdp ofisinden kaç para maaş alıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    mesaj grubundan toplanıp gelmişlerdir. geçen seçimlerde de böyleydi bunlar.
    Seçimler yaklaşsın asau, kerimcem gibi ağır toplar da ortaya çıkmaya başlar
  • Size verilen ünvandan şikayetçi iseniz patronunuz sümeyye ile görüşün. Biz resmi adınızla hitap ediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196D

    Seçimler yaklaşsın asau, kerimcem gibi ağır toplar da ortaya çıkmaya başlar

    Alıntıları Göster
    Konu içeriği hakkında ''pkk'ya teşekkür etmesi, Mersin şehir hastanesindeki gibi çarpıtma haberler yapması'' hiçbir şey söylemeyip sağa sola sataşıyorsunuz. ''Eheheh troll ehehehh'' vizyon bu kadar. Şimdi en az 10 artı alacaksın güzel kardeşim, garanti.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.