< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichesMen -- 7 Ağustos 2025; 22:54:10 > |
Fatih Altaylı’nın YouTube kanalına erişim engeli (3. sayfa)

-
-
Yargı sarayın piyonu mu olmuş, sopası mı olmuş, darbe aracı olmuş karar veremedim.
-
CHP ne zaman iktidar oldu? CHP'nin devlet içindeki etkisi neymiş? Sen ne yiyip ne içiyorsun? Kafan güzel mesaj atıp kendini rezil ediyorsun.
-
Önceden hafif de olsa kafası çalışan ak troller vardı, herhalde insafa geldiler veya tövbe ettiler bıraktılar, artık trolleri bile liyakatsiz.
-
son zamanlarda sinirinden nedediğini tartamıyor suça iştigal eden cümleler ettide orada yargıda haklıda.
ama bence bu kadar ceza yeter sanki adam yaralamış gasp yapmış yolsuzluk yapmış gibi bu uzun süreli hapis yatımını doğru bulmuyorum kuru laftan.
Atatürke hakaret cb ye hakaret gibi şeyler somut bir şeye dönmediği sürece ağır caydırıcı para cezaları olmalı hapis yatımını doğru bulmuyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ağustos 2025; 23:16:0 > -
hiç bir zaman suç oluşturacak herhangi bir cümle kurmadı.
Hoşunuza gider ya da gitmez , gidecek diye bir kaide de yok. Düşündüğünü özgürce söyleyebilmek, devleti yönetenleri eleştirmek hiç bir zaman suç olmadı.
Eleştirmek suç olarak görülmemeli, ilk önce bu kabulleri yaptıktan sonra bugün verilen kararın yorumlanmasına bile gerek yok. Milli güvenliğe nasıl dayandırabiliyorlar anlayabilmek imkansız.
Bu devlet yeni kurulmadı, senelerdir buralara kadar getiren bir ciddiyeti vardı, ileride bugün verilen kararlar ve yapılan uygulamalar çok başımızı ağrıtacak. Keyfilik büyük sıkıntı.
-
İsmine bu kadar tezat,politika ve yönetim gösteren bir başka parti olmamıştır.Korkmakta haklılar,çünkü çok vukuat mevcut.
-
Kafası güzel değil, düz akp partizanı sadece. Hepsi böyle mecburen.
-
açık açık teşbih yaparak asarız öldürürüz boğarız dedi daha ne diyecek canım daha ne bekliyon sen ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ağustos 2025; 23:27:39 > -
Bir gider, bin geliriz, beni vurmak kurtuluş mu?
Bu vesile ile tüm Youtube kanal sahiplerini yasaktan sonra yayınlanan Fatih Altaylı kanalındaki videoları kendi kanallarında da yayınlamaya davet ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 8 Ağustos 2025; 0:19:13 > -
Acaba hangi sahte diplomalı torpilli akepelinin kararı bu. "Milli güvenlik endişesi"ymiş lan yürüyün gidin işinize ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ooooo Kerimcem Bey gelmiş Vallahi korkmuştum Diploma soruşturması kapsamında hakkınızda suçlama var diye. Şükür sağ salim yine sahalardasınız. Ben sanki hatırlıyorum dediklerinizi derslerden. Roma Hukuku alanlar dilerlerse seçmeli ders olarak alıyorlardı Hatta hocalardan biri söylemişti alın dersi mutlaka diye. Kerimcem Hukukuydu Dersin adı. Ergenekon Balyoz davalarında uygulandı bu hukuk anlayışı.
-
Ahmet Arslan'ı bana tanıtan kanal. Beni engelleyemiyorlar ancak...
-
darbeyi bunlar yaptığının en büyük kanıtıdır. . (chp den bahsediyorum forum trollerince yannlış anlaşılmasın. )
toplumu ahmak yerine koyuyorlar. insanları sindirdiler korkuttular ve bunu devletin güçlerini kullanarak yaptılar afganistanda.
-
Tel tel bütün devlet kurumları dökülünce bunlara çare aramaktansa bunları konuşan kim olursa olsun susturmaktan başka bir çare bulamayan bir yönetimle karşı karşıyayız.Bu günlerde geçecek sadece biraz zaman alacak.
-
O görüş katil terör örgütüyle yatağa mı girmiş ki engellemişler ? Ne zarar vermiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarayından 1200 korumayla çıkan, cumaya bile yüzlerce korumayla giden sarayında komando taburu bulunan reyiz i cumhur için öyle bir tehlike mi varmış?
Hiç aklıma gelmezdi!
Yoksa esas tehlike gerçekleri halkın gözüne sokmak mı? Altı kirli iktidarlar için en büyük sorun bu oluyor genelde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 8 Ağustos 2025; 1:42:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birileri koltuk kaybetme korkusuna bir gazatecinin boş koltuğuna savaş açmış. Acaba havetini gidermek için yalnız mı gidiyor yoksa koruma ile çok merak ediyorum. Tabi yalnız yapabiliyorsa?
-
Ne alaka bilader?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X