Şimdi Ara

Fatih Altaylı: Müthiş bir Afgan teknoloji 'Quantum ışınlama'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih Altaylı: Müthiş bir Afgan teknoloji "Quantum ışınlama"

Devletimizin “Yüce yönetenleri” açıkladılar.

“Türkiye’nin sınırları büyük bir güvenliğe sahipmiş. Müthiş korunuyormuş. Kuş uçurtmuyor muşuz”

Devletimizin “Yüce yönetenlerinin” bu dedikleri doğru ise eğer, Afganistan büyük bir bilimsel atılım yapmış olmalı.

Belli ki, Uzay Yolu filmlerinde izlediğimiz “Işınlanma sistemini” gerçeğe dönüştürmüşler.

Kabil’de, Herat’ta ve Gazne’de ışınlanma tesisleri var.

Afgan gençler bu tesislere gidiyor ve “Işınla bizi Scoty” diyorlar.

Hoop, saniyesinde Van’dalar.

Sistemin kapasitesi düşük olduğu için şu anda günde 5000 civarı Afgan ışınlanabiliyor.

Ama teknoloji geliştikçe bu sayı da haliyle artacak.

Şimdi siz bu satırları okurken “Fatih, sen bizimle dalga mı geçiyorsun?” diyeceksiniz.

Ben de “Evet” diyeceğim.

Anlı şanlı unvanların arkasına saklanıp sizinle yıllardır “dalganın ağa babasını” geçenlere yılladır gık çıkarmıyorsunuz da benim şuradaki iki satır yazıma mı kızıyorsunuz!

Bu milletin aklı başında insanlarının zekası ile dalga geçenlerle elbette ben de dalga geçerim.

Sınırlarımızda kuş uçmuyormuş.

Siz kuşa bakarken sınırlarımızdan fil uçuyor fil.

Hem de yeni bir tür, Afgan Fili.

Bu türün özelliği ise hiç dişisinin olmaması

Ha aralarına PKK’lılar, Talibanlar da karışıyor mu bilemem.

Her haltı bilen “Yüce yönetenler” belki o konuda da bize garanti verirler.

m.haberturk.com
    Fatih Altaylı - Müthiş bir Afgan teknoloji: Quantum ışınlama - HABERTÜRK
    https://m.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/3161203-muthis-bir-afgan-teknoloji-quantum-isinlama-amp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkenin çıkarları doğrultusunda anlaşma yapılmadığı belli...

Mesela Halk Bank davası desem?

Rıza Sarraf Dosyası desem?

İran ile kara para aklama ticareti desem?

Cihatçı terör örgütleriyle olan kirli ilişkiler desem?

İŞİD ile yapılan petrol ticareti desem?

Yani Amerika'nın birilerinin önüne 'şantaj' yapmak maksadıyla koyabileceği çok fazla açık ve koz var.

Ülkenin çıkarları kimin umurunda?Mühim olan şahsi çıkarlar korunuyor mu önemli olan o...

• quote:

Yazının arasında gözünüzden kaçmasın, şu cümleyi görüyor musunuz?

Milletvekillerine kadın ikram edilen, şeyhinin kart zampara dediği bir atası olan kişi ilk çağlardaki eli sopalı vahşi doğa insanı gibi kadın da yok muhabbeti çeviriyor...

Ne diyeyim şimdi?

• Güldüm valla ama helal olsun Fatih Altaylı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Video Bugün Çekilmiş İzleyin Sınırlardan Akın Var Arkadaşlar Afgan Gruplar Geliyor Tam Hızla

6,5 Milyon Afganın Türkiye ye Kabul Anlaşması Yaptığını Söylüyorlar Erdoğanın ,Abd İle Anlaşma Gereği Süreç Devam Ediyor

Fatih Altaylı: Müthiş bir Afgan teknoloji "Quantum ışınlama" DENİZ YILDIZIyoutube
    #TAKSİ#ANKARANİĞDEYOLU#MÜLTECİ#ANTALYA#YANGIN#ALANYA#SEL#Bozkurt#OANLAR#Heryerçamur#Kastamonu Özkürtün#ACIMIZBÜYÜK#CENAZELERİMİZVAR#Sel#afet#KASTAMONUBOZKURT#SİNOP#GERZELİMANI#SEL#OSMANİYEMAHALLESİ#AYANCIK#SİNOPBELEDİYESİ#BARIŞAYHAN#SU#TEMİZSU#KİRLİSU#ÇAMUR#ANKARA#ALTINDAĞ#ALİYASİNGÜLER#EMİRHANYALÇIN#BIÇAKLISALDIRI#MÜLTECİSORUNU#AYANCIK#SİNOP#SELHAVADANGÖRÜNTÜ#BABAÇAYKÖYÜ#SİNOP#TAHLİYE#AFETYARDIM#SEL#Yangın#helikopter#havadestek#itfaiye#ogm#ANTALYA#KARETTA#KONYAALTI#Ankara#Altındağ#suriyelieylemi#ülkenegeridön#kastamonu#Bozkurt#ezine#sel#manavgat#sarılar#Antalya#Burdur#bucak#sarıdere#KASTAMONU#BOZKURTLAR#EZİNE#SEL#ANTALYA#MANAVGAT#SARILAR#Yangın#burdur#bucak#acil#çınaryolu#ISPARTA#YANGIN#ACİL#ANTALYA#KEMER#YANGIN##MUĞLA#KÖYCEĞİZ#Yangın#ÇÖVENNİYAYLASI#Muğla#bodrum#gümüşlük#dereköy#Antalya#kaş#yangın#eynif#ogm#YILKIATLARI#EYNİF#İBRADI#Muğla#dalaman#yangın#muğla#datça#yangın#Antalya#yangın#gündoğmuş#SAZAK#ÇÖVENLİ#MUĞLA#İtfaiye#ogm#görev#manvgat#fırtına#ağaç#Mersin#Aydıncık#Yörük#çocuk#ALANYA#İNCEKUM#ANTALYA#MUĞLA#KÖYCEĞİZ#OTMANLARKÖYÜ#Ankara#itfaiye#ellerinizesağlık#mersin#yağmur#araçlarsularaltında#ISPARTA#İTFAİYE#GÖREV#İstanbul#muğla#köyceğiz#YAĞMUR#TOROSDAĞLARI#MERSİN#ÇUKUROVA#Gökçeovagöleti#Sandrasdağı#acil#ANTALYA#ÇORUM#İTFAİYE#çardakköy#avasun#kızılcadağ#eynif#ibradı#helikopter#yağmur#orman#Deniz#İbradı#Ürünlüköyü#Katrancı#Çövenni#Burdur#tefenni#Yuvalakköyü#sondakika#Acil#KALKAN#ACİL#Adana#sandrasdağı#saimbeyli#aksaağaç#Akseki#ürünlüköyü#KORKUTELİ#YAĞMUR#GÜNDOĞMUŞ#Senir#Karabul#eynif#Karaisaköyü#Acil#Demirciler#Güzelbağ#Kemerköprü#KAŞ#BELENLİ#YANGIN#Gündoğmuş#yangın#Muğla#Fethiye#kabaağaçköyü#ISPARTA#SÜTÇÜLER#ÇANDIR#TAŞAĞIL#Ahmetlerköyü#Acil#DEMRE#Antalyasenir#Antalyaçayırözü#ACİL#İbrahimçelikkol#beyobası#Aydın#Çine#Haluklevent#Akçaova#yatağan#heyemersin#YARDIM#Eğirdir#MANAVGAT#Traktör#MARMARİS#DİDİM#OSMANİYE#KOZAN#MERSİN#SİLİFKE#AYDINCIK#ÇÖKERTME#rusuçağı#iranuçağı#urla#izmir#Burdur#tefenni#yatağan#Fire#Çavdır#ACİLUÇAK#ACİLBİRLİK#yatağan#kemerköytermiksantrali#DemreDivleköyü#sazak#kavacık#karayel#Yangınuçağı#Boğsak#Yangın#Karadere#Tsk#Thk#Ev#Asker#Azerbaycan#İspanyauçağı#MENTEŞE#Çayırözü#Dualar#Eynifovası#yılkıatları#bodrum#kızıldağ#Yağmur#konyaaltı#döşemealtı#Ören#KASTAMONU#BOZKURTLAR#EZİNE#SEL#ANTALYA#MANAVGAT#SARILAR#Yangın#burdur#bucak#acil#çınaryolu#ISPARTA#YANGIN#ACİL#ANTALYA#KEMER#YANGIN#MUĞLA#KÖYCEĞİZ#Yangın#ÇÖVENNİYAYLASI#Muğla#bodrum#gümüşlük#dereköy#Antalya#kaş#yangın#eynif#ogm#YILKIATLARI#EYNİF#İBRADI#Muğla#dalaman#yangın#muğla#datça#yangın#Antalya#yangın#gündoğmuş#SAZAK#ÇÖVENLİ#MUĞLA#İtfaiye#ogm#görev#manvgat#fırtına#ağaç#Mersin#Aydıncık#Yörük#çocuk#ALANYA#İNCEKUM#ANTALYA#MUĞLA#KÖYCEĞİZ#OTMANLARKÖYÜ#Ankara#itfaiye#ellerinizesağlık#mersin#yağmur#araçlarsularaltında#ISPARTA#İTFAİYE#GÖREV#İstanbul#muğla#köyceğiz#YAĞMUR#TOROSDAĞLARI#MERSİN#ÇUKUROVA#Gökçeovagöleti#Sandrasdağı#acil#ANTALYA#ÇORUM#İTFAİYE#çardakköy#avasun#kızılcadağ#eynif#ibradı#helikopter#yağmur#orman#Deniz#İbradı#Ürünlüköyü#Katrancı#Çövenni#Burdur#tefenni#Yuvalakköyü#sondakika#Acil#KALKAN#ACİL#Adana#sandrasdağı#saimbeyli#aksaağaç#Akseki#ürünlüköyü#KORKUTELİ#YAĞMUR#GÜNDOĞMUŞ#Senir#Karabul#eynif#Karaisaköyü#Acil#Demirciler#Güzelbağ#Kemerköprü#KAŞ#BELENLİ#YANGIN#Gündoğmuş#yangın#Muğla#Fethiye#kabaağaçköyü#ISPARTA#SÜTÇÜLER#ÇANDIR#TAŞAĞIL#Ahmetlerköyü#Acil#DEMRE#Antalyasenir#Antalyaçayırözü#ACİL#İbrahimçelikkol#beyobası#Aydın#Çine#Haluklevent#Akçaova#yatağan#heyemersin#YARDIM#Eğirdir#MANAVGAT#Traktör#MARMARİS#DİDİM#OSMANİYE#KOZAN#MERSİN#SİLİFKE#AYDINCIK#ÇÖKERTME#rusuçağı#iranuçağı#urla#izmir#Burdur#tefenni#yatağan#Fire#Çavdır#ACİLUÇAK#ACİLBİRLİK#yatağan#kemerköytermiksantrali#DemreDivleköyü#sazak#kavacık#karayel#Yangınuçağı#Boğsak#Yangın#Karadere#Tsk#Thk#Ev#Asker#Azerbaycan#İspanyauçağı#MENTEŞE#Çayırözü#Dualar#Eynifovası#yılkıatları#bodrum#kızıldağ#Yağmur#konyaaltı#döşemealtı#Ören
    https://www.youtube.com/watch?v=4OU2KUlNzbY
  • En az 5-6 milyon afgan yolda. Biden ile gizli anlaşma yaptılar belli ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna anlaşma demek imkansız maalesef. Ülke olarak kazanç 0 sa kaybın ise telafi edilemeyecek kadar çoksa buna anlaşma denilebilir mi.

• asi_mawi kullanıcısına yanıt

Ülkenin çıkarları doğrultusunda anlaşma yapılmadığı belli...

Mesela Halk Bank davası desem?

Rıza Sarraf Dosyası desem?

İran ile kara para aklama ticareti desem?

Cihatçı terör örgütleriyle olan kirli ilişkiler desem?

İŞİD ile yapılan petrol ticareti desem?

Yani Amerika'nın birilerinin önüne 'şantaj' yapmak maksadıyla koyabileceği çok fazla açık ve koz var.

Ülkenin çıkarları kimin umurunda?Mühim olan şahsi çıkarlar korunuyor mu önemli olan o...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

quote:

Yazının arasında gözünüzden kaçmasın, şu cümleyi görüyor musunuz?

Milletvekillerine kadın ikram edilen, şeyhinin kart zampara dediği bir atası olan kişi ilk çağlardaki eli sopalı vahşi doğa insanı gibi kadın da yok muhabbeti çeviriyor...

Ne diyeyim şimdi?

Kadın denilince bile beyninizdeki bütün kan vücudunuzun başka yerlerine gittiği için saçmalamışsın.

Gayet mantıklı bir soru; "Neden gelenler arasında kadın ve çocuklar yok?"

Eğer bu insanlar talibandan kaçıyorsa neden ailelerini de getirmiyorlar? Neden sadece erkekler geliyor? Bunun mantıklı bir açıklaması var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Kadın denilince bile beyninizdeki bütün kan vücudunuzun başka yerlerine gittiği için saçmalamışsın.

Gayet mantıklı bir soru; "Neden gelenler arasında kadın ve çocuklar yok?"

Eğer bu insanlar talibandan kaçıyorsa neden ailelerini de getirmiyorlar? Neden sadece erkekler geliyor? Bunun mantıklı bir açıklaması var mı?

Alıntıları Göster

Seda Sayan'ın o çok eleştirilen ve toplumu mahvettiği düşünülen sabah programlarında sürekli "Evleneceksen gel" parçası ezan gibi dinletiliyordu. "Ne diyeyim şimdi?" derken bu konuya farklı açılardan bakmanızı rica eder, Fatih Altaylı'nın adının geçtiği bir konu başlığında daha fazla ağzımı açmak istemediğimi belirtmek isterim, zaten söyledik...

Sizin beyninize kadınlar denilince giden kan yetmemiş çocukları da eklemişsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 14 Ağustos 2021; 8:36:46 >

• Hala şu sokak röportajlarında zeusun vardır bir bildiği diyenler var ya.

• tubytube kullanıcısına yanıt

İyi de adam onu Türkiye'ye gelenlerin özelliklerini vurgulamak için söylemiş. Gelenler aileleriyle gelmiyor manasında!

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

İyi de adam onu Türkiye'ye gelenlerin özelliklerini vurgulamak için söylemiş. Gelenler aileleriyle gelmiyor manasında!

Madem cüretkar, konuşulmayanları da eklesin...

Bu yüzden bazı konularda namlı...

Yüzeysellik, sığlık ile ancak bu kadarını duyuruyor...

• tubytube kullanıcısına yanıt

Konuşulmayan ne, sen bahsette bilelim! Sanırsın gelenlerin çoğu gay, lgbt'lilerden oluşuyor da, adam art niyetle "kadınlar" niye yok diye konuşmuş?

"Yanlarında dişileri, kadınları niye yok?" (aileleri niye yok) demesinde abes bir durum yok. Sen niye bu kadar takıldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 14 Ağustos 2021; 10:54:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

Konuşulmayan ne, sen bahsette bilelim! Sanırsın gelenlerin çoğu gay, lgbt'lilerden oluşuyor da, adam art niyetle "kadınlar" niye yok diye konuşmuş?

"Yanlarında dişileri, kadınları niye yok?" (aileleri niye yok) demesinde abes bir durum yok. Sen niye bu kadar takıldın?

Bu şekilde konuşmanız dahi hem cevap vermeyi gereksiz kılıyor, hem de rahatsızlığınızı belli ediyor...

Boşuna matbaa, internet, sosyal medya karşıtı değil büyükleriniz, biliyorlar sizlere biçilecek değeri diğer toplumlar nezdinde...

• Konumuz: Türkiye'ye gelen Afganlar

Sen farklı farklı şeylerden söz ediyorsun. Söylediklerini anlamak için 'dekoder' lazım. Takıldığın şey neyse konuş, yoksa laf kalabalığı yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 14 Ağustos 2021; 14:13:47 >
  • @tubytube dostum ne boş yaptın ya. aktroll olsa konuyu bu kadar çarpıtamazdı yaniFatih Altaylı: Müthiş bir Afgan teknoloji "Quantum ışınlama"  

• Demek ki , karılarını, kızlarını, analarını, bacılarını talibana emanet edip gelmişler, yer yurdu ayarlayınca yanlarına alacaklar bu cesur arkadaşlar. Sevgi pıtırıcığı talibanda emanetlere sahip çıkacaktır.

• Size de yaranılmıyor tek geliyorlar işte, ailesiyle gelse daha mı? iyi hiç değilse böyle sayı 4te 1e düşüyor. Burda üreyemezler en azından.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Milletimizin en önemlisi apk severlerin anlaması için bir sorun çıkması gerekiyor ki sıkıntıda yakındır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.