Şimdi Ara

FATAL FRAME !!! HATIRLAYANLAR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle gece vakti güzel bir korku oyunu oynamayalı ne kadar zaman oldu yav... son bir kaç senede çıkan hiçbir korku oyunu tatmin edici değil.. sizin öneriniz olacak oyun var mı?

şimdi gelelim FATAL FRAME'e... bilenler bilir fatal frame serisi ps2'nin en iyi korku oyunlarından.. ayrıca en çok hakkı yenen oyunlardan da bence.. oyun dergileri siteleri yüzünden..
    korku oyunlarının kendine özgü bir havası olur.. bu havayı yakalayan oyunlar zaten bir adım öne çıkar.. yani kendinizi o gerilimin içinde o şartların çaresizliğin içinde, o atmosferin içinde hissedersiniz bazı korku oyunlarında.. fatal frame bunu başaran ender korku oyunlarındandı.. "fatal frame 2 crimson butterfly" "fatal frame 3 the tormented" çok iyi korku oyunlarıydı... ama seri ps3 de devam etmedi... bu serinin devam etmesi lazımdı bence.. hatta yeni ve sağlam bir silent hill serisi ve fatal frame serisi korku oyunu sevenlere yeter de artar bile....
    iyi bir korku oyunu istiyoruz artık ya, sağlam bir oyun gelmeyecek mi?

• Bu oyunu hatırlıyorum.Oynadığımdan değil de incelemesini okumuştum.Hayaletlerle ilgili birşeydi.
  • hatırlamayan yoktur zaten bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

hatırlamayan yoktur zaten bu oyunu

hatırlamayan değil bilmeyen hiç görmemiş olan bile çoktur ..ps3 e de şunları bir elden geçirip daha sağlamlaştırıp yeni seri olarak yapsalar çok iyi olcak ama..
  • valla bu oyunu bilmemde obscure da fena tırstırırdı xD
  • ben oynadıydım fotograf makinamız silahımızdı efekler güzel atmosfer iyiydi ama korku oyunlarının içinde en favorim re serisidir 2 ve 3 tabiki
  • Unutamadık daha Ama next-gen de görmek isterdim.

Ps2 de The Tormented in grafikleri, süperdi.

Hikaye ve oynanış için söylenecek söz yok. Gelsede oynasak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atmosfer olarak Garez ve Halka filmlerine benziyorlardı. Fatal Frame 4 Wii için çıktı en son. Japonlar bu seriyide batırmayı başardılar RE ve SH yi batırdıkları gibi.
  • FF4 Wii için çıktı Goichi Suda'da yer almıştı ama korku oyunları bu nesil çok kan kaybetti Adventure gibi Silent Hill,Fatal Frame gibi oyunlar yok oldu neredeyse RE adını kurtarmak için Capcom yeni nesile uygun olarak aksiyona çevirdi daha birçok örnek var..
  • Başlığa fatal frame 1 eklememişsin birde bu oyunu unutmak mümkün mü acaba en iyi korku oyunlarndan diyebilirim. ayrıca FF in yenisi çıkıyor ama wii ye ühühüh:((
  • PS2'yi sadece bu oyun için satmıyorum
  • Fatal Frame kadar kral bi oyun daha vardı ps2 de; KUON
  • ne bileyim özledik bayadır şöyle iyi atmosferi olan sağlam bir korku oyununu.. ... en azından bi kaç oyunun sağlam serisi olsa ps3'te yeter ... ama doğru artık yanaşmıyorlar korku oyunlarına ya da aksiyon ağırlıklı yapıyorlar.. oysa korku oyununda atmosfer ve hikaye insanı sarıyor.. ya da sağlam bir silent hill serisi veya biraz daha emek harcanmış bir siren serisi de çok iyi olur.. resident evil zaten bambaşka bir yola girdi, ama yinede kendi yeni tarzında iyi.. re 1-2-3 tarzı bir oyun göremeyiz artık ..re 2'yi veya nemesisi ne sevmiştik oysa .. en azından 2-3 tane sağlam korku oyunu olmalı yakışmıyor bence bu durum ps3 gibi bir konsola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wander_ -- 16 Ekim 2010; 17:57:36 >
  • Hatırlamazmıyız ya resident evıl,silent hill bide bu en sevdigim korku oyunlarıydı bunun devamı gelmedi re ve sh çöp oldu
  • Belki de gelmemesi iyi olmuş. Şuan ki Re ve Silent Hill serisinin içler acısı durumunu görünce iyi iz bırakır olur kafamızda.
  • eskiden grafik yoktu ama oyunların içi dolu dolu oluyodu, şimdi herşey grafik ve aksiyon, nereye baksan FPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

eskiden grafik yoktu ama oyunların içi dolu dolu oluyodu, şimdi herşey grafik ve aksiyon, nereye baksan FPS

aynen katılıyorum.. oysa oyunların kendine özgü havaları atmosferleri, hikayeleri tat bırakıyordu oyuncuda.. şimdi ise daha çok grafik kas aksiyon kas.. ruhu olmadıktan sonra önemi de yok bunların.. tabi grafik de önemli aksiyon da ama her oyun tipinin gittikçe birbirine benzemesi de kötü..
    bir oyunun atmosferi ruhu en önemli nokta.. seneler sonra aklınıza yaşanılan bir anı gibi geliyorsa o oyun işte o zaman budur derim ben ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.