Şimdi Ara

Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Project Zero: Maiden of Black Water


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku


    PROJECT ZERO: MAIDEN OF BLACK WATER - Duyuru Fragmanı



    -


    Yayıncı Koei Tecmo, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Fatal Frame: Maiden of Black Water'ı yayınlayacağını duyurdu. Oyun 2021 yılı içerisinde çıkış yapacak. Fatal Frame: Maiden of Black Water ilk olarak Eylül 2014'te Wii U için çıktı.

     

    Oyun hakkında:

     

    Hatırı sayılır korku oyunu Fatal Frame (Avrupa'da bilinen adıyla Project Zero) beşinci oyunu ile hayranlarını selamlıyor. Nintendo Wii U'ya özel olan oyun artık tüm platformlara geliyor. 

     

    Yeniden düzenlenmiş görseller, yeni kostümler ve fotoğraf modu özellikleriyle orijinal Fatal Frame: Maiden of Black Water'daki tüm korkuyu deneyimleyebileceksiniz.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fatal_Frame_Maiden_of_Black_Water_Tum_Platformlara_Geliyor-109477.htm


    -


    Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2021

    Tür: Survival Horror

    Dağıtıcı: Koei Tecmo Games

    Geliştirici: Koei Tecmo Games


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/323789-fatal-frame-maiden-of-black-water

    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/fatal-frame-maiden-of-black-water


    Resmi Site: https://www.koeitecmoamerica.com/fatalframe/mobw//


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Ocak 2022; 13:28:5 >







  • Harika bir haber.Korku oyunları içerisinde ilk üçe girebilecek ender oyunlardan biri geliyor.Ne varsa eskilerde var.Tecmo’dan ,yeni nesil konsollar için yeni bir Ninja Gaiden oyunu da bekliyorum.Artık şu Nioh ısrarından vaz geçip ,eski klasik oyunlara yönelmeleri lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir haber bekliyoruz.

  • Fatal Frame: Maiden of Black Water - 50 Dakikalık PS4 Oynanış Videosu


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku


    Famitsu, Famitsu LIVE programının son bölümünde Fatal Frame: Maiden of Black Water'ın PlayStation 4 versiyonundan 50 dakikalık oynanış videosu yayınladı.


    Oynanış videosu (Dakika 17:22'den 1:10:40'a kadar)


    -


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korkuファミ通TUBEyoutube
    https://youtu.be/Xi1pk-F7OPA 本編終了後はコチラ(21:20~) ゲーム・エンタメ総合情報サイト、ファミ通.comの編集部からお届けするWeb生放送番組"ファミ通LIVE"。ゲーム好きで知られる著名人が週替りでMCを務め、ファミ通のスタッフとともに最新ゲームの魅力をご紹介します。 今回は、夏川椎菜さんがご出演。2021年10月28日にコーエーテクモゲームスから発売予定のNintendo Switch、プレイステーション4、プレイステーション5、Xbox Series X|S、Xbox One、Steam向けタイトル『零 ~濡鴉ノ巫女~(ぜろ ~ぬれがらすのみこ~)』を実機プレイでご紹介します。お楽しみに! ファミ通LIVE本編終了後、『ファミ通TUBE』メンバーシップ会員限定のオマケ配信『ファミ通LIVEアフターパーティー』を実施予定。こちらはゲーム実況などで人気のタイトルをまったり遊ぶ内容となっています。 ▼『零 ~濡鴉ノ巫女~』公式サイト https://www.gamecity.ne.jp/zero/maiden/ ■配信媒体 YouTube Live→https://www.youtube.com/user/famitsutube ニコニコ生放送→http://ch.nicovideo.jp/famitsu Twitterライブ放送(@famitsu) ■配信日時 毎週金曜20:00-21:10 ■出演者 夏川椎菜(声優) 世界三大三代川(ファミ通.com編集長) ■ファミ通.com http://www.famitsu.com ■ファミ通Tube(YouTube) https://www.youtube.com/user/famitsutube ■ファミ通チャンネル(ニコ生) http://ch.nicovideo.jp/famitsu #新作ゲーム #ファミ通LIVE #夏川椎菜
    https://www.youtube.com/watch?v=p-V14TVRw5U

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fatal_Frame_Maiden_of_Black_Water__50_Dakikalik_PS4_Oynanis_Videosu-111149.htm





  • Fatal Frame: Maiden of Black Water için Yeni Fragman Yayınlandı


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku


    Koei Tecmo, Fatal Frame: Maiden of Black Water'ın yeniden düzenlenmiş versiyonu için “True Account – The Truth About Mt. Hikami” adlı yeni bir fragman yayınladı.

     

    Fragman, korku oyunu Fatal Frame: Maiden of Black Water'ın oynanışına daha derin bir bakış sunuyor.

     

    Fatal Frame: Maiden of Black Water, korku-macera serisi Fatal Frame'in 20. yıl dönümünü kutlamak adına ilk kez modern konsollara ve PC'ye geliyor. 

     

    Hikaye 

     

    Mt. Hikami (Hikami Dağı) bir zamanlar ruhani bir yer olarak saygı görüyordu. Tanrı olarak suya tapınma inanç ve geleneklerine dayanan özgün bir dine ev sahipliği yapmış ve sayısız tüyler ürperten olaya ve gizemli fenomene sahne olduğu söylenmektedir.


    Bu gizemli ve iç içe geçmiş hikaye, birçok kişinin ölmeye geldiği uğursuz Mt. Hikami ve sakladığı sırları keşfe çıkan üç kahramanı - Yuri Kozukata, Miu Hinasaki ve Ren Hojo - takip ediyor.



    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - KorkuKOEI TECMO AMERICAyoutube
    Fatal Frame: MAIDEN OF BLACK WATER launches digitally on October 28, 2021 for Nintendo Switch, PlayStation 5 and PlayStation 4, Xbox Series X|S and Xbox One consoles, and Windows PC via Steam. The sacred mountain: Mt. Hikami. Many dark deeds were committed here, and countless sightings of ghosts have been reported. In this special episode of ‘True Account - The Truth about Mt. Hikami’, we will take a closer look at the mysterious phenomena that take place on the mountain.
    https://www.youtube.com/watch?v=t-b0v0l-UTA

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fatal_Frame_Maiden_of_Black_Water_icin_Yeni_Fragman_Yayinlandi-111559.htm





  • Project Zero: Maiden of Black Water - First Look PS5 Gameplay!


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - KorkuPlayStation Accessyoutube
    Halloween season is in full swing with yet more horror fun with scaredy cat Dave! Joined by Ash, the pair grab a camera obscura and learn the art of ghost photography in this first look at Project Zero: Maiden of Black Water, coming to PS4 and PS5 on the 27th of October. PlayStation Access brings you the latest PlayStation news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use AverMedia's live Gamer Pro for PS4 and PS5 capture and streaming. Want more? Ash's Twitter: http://twitter.com/ashmillman Rosie's Twitter: https://twitter.com/RosieCaddick88 Rob's Twitter: http://bit.ly/RobPearson Dave's Twitter: http://bit.ly/DavidJackson Nath's Twitter: http://bit.ly/NathanDitum Join us on Facebook: http://bit.ly/AccessFB Follow us on Twitter: http://bit.ly/TweetAccess #Halloween #HorrorGame #MakeDavePlay
    https://www.youtube.com/watch?v=aEE9bCvKBus
  • Fatal Frame Maiden of the Black Water Yönetmeni: Remaster Beklentileri Aştı


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku


    Fatal Frame yönetmeni Makoto Shibata, Wii U'ya özel Fatal Frame: Maiden of the Black Water'ın yeniden düzenlenen sürümüne verilen olumlu tepkinin, beklentilerini aştığını söyledi ve hayranların en sevdiği korku serisinin diğer bölümlerini de yeniden düzenlemeyi düşündüğünü ima etti.

     

    JP Games ile yapılan bir röportajda, Shibata'ya diğer Fatal Frame (ya da Avrupa'da bilindiği gibi Project Zero) oyunlarını yeniden yapmak veya port etmek için herhangi bir planı olup olmadığı soruldu. Shibata ise şu cevabı verdi:

     

    "Fatal Frame: Maiden of the Black Water, serinin 20. yıl dönümü için düzenlendiğinden, şu anda başka bir remaster planımız yok. Ancak oyunculardan aldığımız olumlu tepkiler beklentilerimizi aştı. Bu yüzden bir sonraki süreçte bunu göz önüne alabiliriz."


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fatal_Frame_Maiden_of_the_Black_Water_Yonetmeni_Remaster_Beklentileri_Asti-111788.htm





  • PROJECT ZERO: MAIDEN OF BLACK WATER - Çıkış Fragmanı


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - KorkuKOEI TECMO EUROPE LTD.youtube
    Are you brave enough to face the malevolent spirits that reside on the haunted Mt. Hikami? Find out today with the launch of the spine-chilling Japanese horror adventure title, PROJECT ZERO: MAIDEN OF BLACK WATER, on Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, and PC (via Steam). The game’s narrative unfolds on the eerie Mt. Hikami, infamously known as the ‘mountain of death’, where bizarre and unfortunate occurrences take place. The water on this mountain is believed to house spirits, and there is a teaching from the religion born on this mountain that “humans are born from water and return to it at the end of their lives”. As a result, those looking for death venture up the mountain to experience their last moments when they come in contact with the mountain’s water – believing it to be the proper way to end their lives. Learn more: https://www.koeitecmoeurope.com/zero/maiden/
    https://www.youtube.com/watch?v=YxGWC4AqmJA
  • Fatal Frame: Maiden of Black Water (sürüm 1.0.2 ) Güncellemesi Yayınlandı


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku


    Fatal Frame: Maiden of Black Water için 1.0.2 sürümü yayınlandı. Yeni sürüm ile birlikte oynanış, oyun içi iyileştirmeler ve daha fazlası oyuna getirildi.

     

    Yama Notları:

     

    - Yeni zorluk (çok kolay) eklendi.

    - Kaydetme verilerinin kaybolmasına neden olan sorun düzeltildi.

    - Çeşitli hatalar ve kusurlar düzeltildi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fatal_Frame_Maiden_of_Black_Water_surum_102__Guncellemesi_Yayinlandi-112000.htm





  • Fatal Frame: Maiden of Black Water Remaster Satışları 340 Bin'i Aştı


    Fatal Frame: Maiden of Black Water [PS5 / PS4 ANA KONU] - Korku

    Koei Tecmo, Mart 2022'de sona eren mali yılın üçüncü çeyrek sonuçlarında Blue Reflection: Second Light, Dynasty Warriors 9 Empires ve Fatal Frame: Maiden of Black Water'ın satış rakamlarını paylaştı.

     

    Satış rakamları 

     

    - Blue Reflection: Second Light (PS4, Switch, PC) – 120.000 (Dünya Çapında) – 21 Ekim 2021'de çıktı.


    - Dynasty Warriors 9 Empires (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch, PC) – 150.000 (Japonya ve Asya) – 23 Aralık 2021'de yayınlandı.


    - Fatal Frame: Maiden of Black Water (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch, PC) – 340.000 (Dünya çapında) – 28 Ekim 2021'de yayınlandı.


    Bu satış rakamları Ekim 2021'den Aralık 2021'e kadardır.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fatal_Frame_Maiden_of_Black_Water_Remaster_Satislari_340_Bini_Asti-112713.htm





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.