Şimdi Ara

Fast & Furious Crossroads | PS4 ANA KONU | 7 AĞUSTOS 2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çöpünüz
  • Fast & Furious Crossroads - Çıkış Fragmanı | PS4

  • pc için anakonuyu bulamadım ama en azından buradakileri kurtarayım dedim. hani olur da almak gibi bir gaflet içinde düşmeden dur bir konusuna da bakayım diyenler için yazayım

    ALMAYIN....

    ben malum yollarla pc den indirdim bitirdim. Serinin hiçbir zaman filmlerinin fanı olmadım . Öğrencilerim sağolsun okulun son günlerinde hadi film izleyelim falan dediklerinde ilk açtıkları film bu olduğundan her filmi biliyorum o ayrı. madem biliyorum bari oyuna da bakayım dedim. Bu ne ? oyun grafikleri ile ps3 ün çıkış oyunu olur ancak. tüm ayarları fulledim ( ki fazla yok ) ona rağmen grafikler leş. Oynanış ise fazla kolay mı diyeyim yoksa yeni bir tabirle hyper arcade mi desem bilemedim. arabayı sağa sola çekseniz yeter oynamak için . ben daha çok sim-cade ayarında sevdiğim için kolaylığa alışırken zorlandım. absürt kazalar yaptım ama oyun aşırı affedici olduğu için sıkıntı olmadı.dom letty roman ın yanısıra 2 yeni kişi de ekibe katılmış. senaryo filmlerde ne görüyorsak o . ne eksik ne fazla.oyun şöyle ilerliyor. iğrenç şehir görselliğindeki daha da iğrenç trafikte yan görev tadında bir yere araç sürüyoruz ve cut scene giriyor. sürüyoruz cut scene giriyor. Arada 2 yarış sekansı ve biraz da düşmanlara çeşitli gadgetlarla daldığımız ana aracı durdurmaya çalıştımız bölümler var ( mini boss sürüşü ) . Belki de tek meh işte sekansı final sekansı . onu yazıp hala oynamayı düşünecekler için ziyan etmeyeyim. Bence uzak durun oyundan benim gibi eliniz ayağınız yarış oyunu lazım bana diye titriyorsa ancak beklentinizi çok düşürerek bulaşabilirsiniz. zaten max 5 saat civarı bir deneyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 22 Ağustos 2020; 21:6:2 >




  • Bende pc'de denedim.Şu ana kadar oynadığım en rezalet araba yarışı diyebilirim. Almayın, aldırmayın.
  • Beklenen inceleme

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ziromen

    Beklenen inceleme

    az bile söylemiş.
  • 11 incelemede 35 puan, bu derece kötü puan almasını beklemiyordum açıkçası.
  • Van diesel'in daha once bir oyunu yapildi. Onu begenmedigi icin yapimciyi agir topa tutmustu. Buda kotu olursa ayni sekilde tepki verrim diyordu. Adam ne dese hakli.
  • Dark-Samurai kullanıcısına yanıt
    Oyunu yerden yere vuruyorlar Vin Diesel yapımcıların stüdyosunu basmasa iyi Vin Diesel'in oyun stüdyosu bile vardı zamanında. Bu arada oyun ülkemizde de kutulu olarak satışa çıkmış. Filmlerini çok seven biri olarak alıp almama konusunda çok kararsızım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Aynen.

    Oyuna gelirsek grafikler arac surerken biraz iyi gibi geldi bana oda canli yayinlari izledim sadece ona dayanarak soyluyorum. Ara sahneler abartmiyorum ps2 de zorlasalar cikar o kadar kotu. Eger oyun film gibi olsaydi atiyorum bazi gorevlerde bak her gorevde demiyorum tps kamera acisina gecip karakterle catismalara falan girseydik bundan cok daha iyi olabilirdi. Kisaca ne demek istedigimi anlamissindir. Ama illa alacaksan ki filmlerine hayransan serinin, mangirin da coksa al oyna bitir sat.
  • Dark-Samurai kullanıcısına yanıt
    Oyunu yapan stüdyo Project Cars ve NFS Shift serisini yapan firma, bu oyunların seviyesi belli bu derece tepki çekecek kalitede bir oyun nasıl çıkarmışlar anlamıyorum, tamam bütçe az vs. ama senin stüdyonun bir ismi var stüdyoya yazık değil mi ya? Açıkçası böyle bir oyun çıkartacaklarına bu oyunu hiç almasalarmış daha hayırlı olurmuş onlar için, üzüldüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.